Vyhrajte dětský domeček Smoby!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
03. čec'16

Dětské domky se těší velké oblibě mezi našimi nejmenšími. Podporují jejich představivost a zabaví na celé hodiny. Zvažujete i vy koupi dětského domku? Máme pro vás výbornou zprávu! Jeden takový krásný domeček můžete vyhrát.

Velká letní soutěž je tady! Nakupte alespoň za 1300 Kč a jste automaticky zařazen do soutěže o dětský domeček Smoby Nature. Výsledky soutěže budou zveřejněny 1.9. 2016.

Velka letna sutaz akcia cz

Vyhrajte domek Nature Smoby se zasouvací okenicí v hodnotě 4699 Kč!

Domek Nature Smoby se zasouvací okenicí od 2 let

Domek Nature Smoby je inspirován nejnovějšími trendy v architektuře. Kvalitní a pevné materiály, promyšlené detaily a bezpečnostní prvky z něj dělají výbornou hračku pro jarní, letní a podzimní hry. Všechny hrany jsou oblé a nášlapné plochy protiskluzové. Váš mrňous je tedy v absolutním bezpečí. Domek je navíc ošetřen anti UV ochranou. Vaše dítě během hry uvnitř není vystaveno nebezpečným UV paprskům a vy se nejbližší roky nemusíte trápit s natíráním domku. Barvy totiž zůstanou krásné a zářivé delší dobu. Domek Nature od renomovaného výrobce Smoby je vhodný pro děti od 2 let, zahrají se v něm i starší děti.

Více o domku

Tipy na letní hračky od 1300 Kč

Léto děti tráví nejraději venku. Vybrali jsme pro vás proto tipy na super hračky, se kterými se děti zahrají během teplých letních dnů a využijí je i na podzim.

Zeleno-šedá tříkolka smarTrike Carnival Green 3v1

Trojkolka smarTrike Carnival

Tato mimořádně pohodlná tříkolka je vhodná pro děti již od 10 měsíců. S vaším prckem roste až do tří let. Sluneční paprsky jsou nevyzpytatelné a třeba se před nimi chránit. Starostliví rodiče proto ocení stínítko proti slunci. Děti se zase potěší z vyklápěcí nádoby v zadní části, v níž mohou vozit hračky nebo písek. Díky patentované technologii Touch Steering je ovládání tříkolky mimořádně jednoduché. Děti se na tříkolce vyřádí a zlepší si i motoriku. Více tříkolek naleznete v kategorii tříkolky.

Koupit tříkolku

Set dětská houpačka tuleň Smoby a zeleninový stánek Écoiffier

Hojdacka smoby stanok zelenina

Na domácí hřiště patří houpačka. Tuleň od Smoby je mezi dětmi mimořádně oblíbený. Pohoda se na něm i dvě děti najednou, no a malé rošťáky během horkých letních dnů osvěží vodotrysk. Houpačka tuleň je vhodná pro děti od 3 let. Malí zahradníci si mohou vyzkoušet, jaké je to prodávat zeleninu. Stánek se zeleninou obsahuje až 40 doplňků. Více inspiraci pro dětské hřiště najdete v kategorii hračky na zahradu.

Koupit houpačku

Dětský stůl Voda a Písek Smoby

Stol voda piesok

Děti a voda jsou nebezpečná kombinace. Zejména pro parkety v domě. S dětským stolem Voda a Písek na zahradě hodně škody nenadělají a ještě se i zabaví. Stolek je vyroben z kvalitního plastu, který je navíc velmi příjemný na dotek a ošetřený proti UV záření. Součástí stolku je i malý modrý mlýn a hračky do písku. Stolek je jako stvořený pro dětskou fantazii. Více dětských stolků pro zábavu venku naleznete v kategorii hračky na zahradu.

Koupit stůl