Letní dny dopravy zdarma jsou tady!

4 min.
18. srp'18

August se pomaličku chýlí ke konci, ale pro nás léto ještě nekončí! Vychutnejte si s námi poslední letní dny naplno a zapojte se do letních dnů dopravy zdarma. Během několika dní vás v srpnu čeká dodání zbrusu nových hraček kurýrem přímo k vám domů. Čtěte dál a dozvíte se více.

To, že doručování krásných hraček kurýrem je ekologické, již díky našim pravidelným zeleným pondělkům víte. Proto jsme se rozhodli naše věrné zákazníky potěšit o něco více a zapojili jsme se do letních dnů dopravy zdarma! Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít a zapojte se i vy! Stačí, když v době od 19. do 23. srpna objednáte kvalitní hračky v minimální hodnotě 300 Kč a dopravu máte zcela zdarma!

Závěr léta s novými hračkami

Školní rok už sice potichoučku klepe na dveře, ale ještě pár prázdninových dní zbývá! Potěšte děti novými hračkami, díky kterými si poslední dny prázdnin užijí naplno. Nové hračky budou zároveň originální motivací, díky které bude nástup do školy či do školky radostnější. Inspirujte se našimi skvělými tipy na ty nejlepší hračky od renomovaných výrobců.

Zelená tříkolka Baby Balade Blue Smoby

Zelena trojkola baby balade

Tříkolku Baby Balade Blue od francouzského výrobce Smoby si děti užijí nejen během prázdnin - společnost jim bude dělat i během podzimu. Tato kvalitní tříkolka v pestré zelené barvě má robustní konstrukci a celokovový rám, díky čemuž je stabilní a maximálně bezpečná. Mnohé části tříkolky jsou nastavitelné přesně podle potřeb vašeho děťátka, co mu přinese komfort kdykoliv a kdekoliv. O ten se postará také ergonomické sedadlo, bezpečnostní pás a speciální EVA kolečka. Touto tříkolkou děťátku zaručíte nejen zábavu, ale i pohyb na čerstvém vzduchu.

Prolézačka s pískovištěm Adventure Car Smoby

Preliezacka adventure car

Dobrodružství posledních letních dnů si děti zapamatují nejlepší! Prolézačka Adventure Car od Smoby představuje perfektní kombinaci různých zahradních her. Toto autíčko v zelené, bílé a červené barvě je jednou prolézačkou, potom skluzavkou a jindy pískovištěm. Jen těžko byste hledali podobnou multifunkční prolézačku, a navíc v takovém veselém provedení. Skluzavka autíčka se dá dokonce napojit na vodu, čímž dětem vytvoříte tobogán, který budou milovat. Pískoviště se zase ukrývá pod kapotou autíčka a kdykoliv se může stát úložným prostorem na všechny zahradní hračky.

Domeček Přátel s kuchyňkou a zvonkem Smoby

Víte, jak potěšit děti a jejich přátelé? Přece domečkem Přátel od Smoby! Velký prostorný domek v krásných letních barvách má plně zařízenou kuchyňku s piknikovým stolem a lavičkami a nechybí ani elektronický zvonek, kterým se ohlašují návštěvy. Samozřejmostí je UV filtr, díky kterému domeček odolává vlivům počasí a dětičky se v něm mohou hrát nejen během slunečného dne, ale i během toho deštivého. Domek zdobí nenápadněé, ale roztomilé reliéfy v podobě ptáčků, kočiček a květinek a jeho součástí je také opravdový květináč, který už jen čeká na první květy a sazeničky.

Vodní dráha AquaPlay Amphie World

Draha aquaplay amphie world

Zábava s vodou se s srpnem skončit nemusí! Postará se o to výjimečná vodní dráha AquaPlay Amphie World, jejíž součástí je i přehrada, vodní pumpa a mosty. Vodní dráha Amphie World představuje jeden z největších vodních systémů AquaPlay a přináší tak hru více dětem najednou. Děti se díky ní naučí vše o tom, jak funguje vodní přehrada, pozorují pohyb vody a loděk a objevují tajemství vody. O zábavu se také postarají roztomilé figurky medvídka Bo, hrošice Wilmy, kachničky Lotty a žabáka Nilse. Tato originální vodní dráha od AquaPlay děti zabaví na celé hodiny a aniž o tom věděli, se zároveň něco nového naučí.

Domeček na pilířích Pilings House Smoby

Domcek pilings house

Každé dítě potřebuje své vlastní království, ve kterém se může nerušeně hrát a alespoň na chvíli se ztratí z dohledu rodičů. Domeček pilings House od Smoby je na to jako stvořený! Stojí na stabilních a pevných pilířích, takže poskytuje prostor na hru i pod samotných domečkem. K zahradnímu domku je zároveň připojena dlouhá skluzavka a nechybí ani funkční okenice a dvířka. Díky UV filtru se nemusíte bát o zdraví svých dětí, které se mohou v domku hrát i během slunečného dne.

Pomozte dětem zakončit léto s radostí a připravte je na školní rok novými hračkami. Nezapomeňte, že pokud u nás od 19. do 23. srpna vytvoříte objednávku v minimální hodnotě 300 Kč, dopravu neplatíte!