Hurááá ven! Rozdáváme třpytivé létající talíře k nákupu

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
01. čen'17

Den dětí je jen jednou za rok, ale z dárků se mohou vaši nejmenší těšit celých 365 dní! Nakupte nyní v našem internetovém hračkářství parádní hračky v minimální hodnotě 1000 Kč a k nákupu vám přibalíme létající talíř s třpytkami zdarma. Využijte naši skvělou nabídku a nezapomínejte, že dopravu budete mít zdarma! Dopřejte vašim dětem Den dětí, jaký si zaslouží.

Zábava s létajícím talířem přetrvává celé generace a nemine ani vaše dětičky. Krásný létající talíř Écoiffier ve čtyřech barvách je posetý třpytkami, takže se na slunci leskne a děti ho bez problémů uvidí. A právě takový třpytivý létající talíř Écoiffier dostanete zdarma ke každé objednávce nad 1000 Kč jako dárek, kterou vytvoříte v době od 1. 6. do 1.8.

Létající talíř

Létající talíř ke každé objednávce nad 1000 Kč

Chcete pro své děti létající talíř Écoiffier zcela zdarma? Při nákupu nad 1000 Kč získáte zdarma nejen létající talíř, ale i dopravu! Stačí, když v době od 1. června do 1. srpna nakoupíte u nás jakékoliv hračky a my vám k objednávce automaticky přibalíme krásný třpytivý létající talíř. Ten si bez problémů sbalíte do jakékoli tašky a můžete se s dětmi vydat na piknik v parku nebo na pláž.

Létajíci talíř Écoiffier

Vytvořte dětské království na zahradě

Hračky na zahradu dokáží vytvořit hotové království pro vaše ratolesti. Stačí vybrat ty správné zahradní domky, skluzavky, brouzdaliště či pískoviště a zábava může začít! Inspirujte se tipy na hračky z naší nabídky, které promění dovádění na zahradě na skvělé dobrodružství.

Dětský domeček Přátel Smoby s předzahrádkou

Unikátní dětský domeček Smoby je patrový zahradní domek s předzahrádkou. Je krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzí v dětech představivost a scénky z pohádek. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř mnoho místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé.

Domek pro děti Smoby

Dětská skluzavka Toboggan XL Smoby s vodou

Dětská skluzavka Smoby Toboggan XL patří mezi nejkvalitnější produkty z dětských skluzavek na trhu. Plocha na klouzání této skluzavky je až 2,3 metru, takže vaši rošťáci se mohou připravit na intenzivní a jedinečný zážitek z každého sklouznutí. Skluzavka Toboggan XL lze velmi jednoduše napojit na vodu, což lze využít hlavně v letních měsících, kdy se vaše děti mohou sklouznout rovnou do bazénu.

Skluzavka pro děti Toboggan XL Smoby

Vodní dráha Aquaplay 'n Go

Vodní dráha AquaPlay 'n Go je největší vodní systém na hraní AquaPlay a obsahuje ty nejlepší součásti na hraní. Díky této lodní dráze se děti učí o pohybu vody, fyzikálních principech jejího pohybu, mají svou vlastní přehradu a vodní kanál. Fantastický vodní systém imituje skutečné vodní přehrady, a proto je systém AuaPlay perfektní didaktická hra.

Dětské pískoviště Motýl Smoby s vodotryskem

Dětské pískoviště perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Skládá se ze dvou částí, přičemž jedno pískoviště může sloužit na vodu jako bazének a druhé jako pískoviště na písek. Pískoviště lze také napojit na hadici s vodou, díky čemuž se promění na osvěžující fontánku.

Dětské pískoviště Motýl Smoby

Hračky na zahradu

Hračky na zahradu přinášejí malým rošťákům množství aktivit, při kterých se určitě nebudou nudit. Potěšte své děti krásnými hračkami, které během příchozího léta využijí. A nezapomínejte, že v době od 1. 6. do 1.8 ke každé objednávce nad 1000 Kč přibalujeme létající talíř Écoiffier jako dárek.