Nedejte žízni šanci: Kvalitní láhev na pití zdarma k nákupu

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
23. čen'20

Během horkých letních dnů je dodržování pitného režimu absolutní nutností. Avšak děti v zápalu hry často nespolupracují a rodiče, kteří je honí se sklenicí nebo láhví, vesele ignorují. Pravidelný přísun tekutin jim levou-zadní dokážete zajistit s láhví Bidon od Beaba, kterou vám nyní přibalíme k nákupu zcela zdarma.

Děti mají během prázdnin na práci mnohem důležitější věci, než pravidelný přísun tekutin. Nedokážete je během hry zaujmout osvěžující vodou nebo oblíbeným čajem? Vsaďte na veselý design láhve a přidejte i brčko, které děti milují. To vše splňuje láhev Bidon Beaba, kterou nyní můžete získat zcela zdarma. Stačí, když na našem e-shopu nakoupíte hračky a kojenecké potřeby v minimální hodnotě 5 499 Kč a my vám tuto láhev přibalíme jako dárek. Akce trvá do vyčerpání zásob.

Bidon beaba banner blog cz

Proč právě láhev Bidon Beaba?

Láhev na pití Bidon, kterou nyní můžete získat zcela zdarma, je vyrobena z kvalitního tvrdého plastu Tritan. Tento materiál neobsahuje BPA, takže do nápoje neuvolňuje zdraví škodlivé látky a dodržování pitného režimu je tak zcela bezpečné. Láhev je zároveň velmi odolná, vyznačuje se vysokou tvrdostí a trvanlivostí, a tak přežije i pády a nárazy, které k dětské hře prostě patří.

Dodržování pitného režimu bude mnohem zábavnější i díky brčku, které má praktickou klapku na regulování toku nápoje. Brčko se navíc vždy po zavření složí a nepřichází do styku s prostředím. Láhev s krásným designem má i dvě praktické rukojeti, takže se snadno uchopí a během pití, které je v případě dětí často velmi rychlé, z rukou neklouže. Rodiče jistě ocení praktickou odměrku, která jim vždy napoví, kolik nápoje v láhvi zůstává a kolik tekutin by ještě jejich děťátko do konce dne mělo přijmout.

Flasa beaba darcek blog

Kolik tekutin by měly děti během dne vypít?

Denní dávka tekutin závisí na několika faktorech, a to na zdraví dítěte, jeho věku a hmotnosti. Zpravidla platí, že miminka do 6 měsíců obvykle nepotřebují přijímat jiné nápoje kromě mateřského mléka či umělého mléka. Pokud kojíte dítě na požádání, vaše mléko by mu mělo stačit. Připravte se však na to, že miminko budete přikládat častěji. Pokud chcete dodat jiné druhy tekutin, sáhněte po kojenecké vodě, bylinném čaji pro kojence nebo zvolte zředěné zeleninové a ovocné šťávy.

Dostatečný pitný režim je během horkých dní základ, ale je důležité vědět i to, co je zdrojem tekutin a co už ne. Nejvhodnější je nejen pro děti, ale i pro dospělé čistá voda, hned za ní následují již zmíněné bylinné čaje a polévky. Vyhýbat se třeba syceným ochuceným nápojům, ale i minerálním vodám bez příchutě. Primárním zdrojem tekutin vašeho dítěte by neměly být ani sladké nápoje z ovoce či krabičkové džusíky.

Zdravému děťátku do roka stačí během dne přijmout 100–120 ml tekutin na 1 kg váhy. Pokud váží vaše dítě 5 kg, mělo by si vystačit s 600 ml tekutin denně. Denní dávku tekutin pro děti starší 1 roku s hmotností nad 10 kg vypočítáte takto: 1 l tekutin na 10 kg hmotnosti a 50 ml na každý další kilogram. V případě, že váží váš mrňous 13 kg, jeho denní dávka by měla být ideálně 1150 ml tekutin. Větší děti nad 20 kg by měly vypít 1,5 l tekutin plus 20 ml na každý další kilogram váhy. Dítě s hmotností 27 kg potřebuje 1640 ml tekutin za den.

Postarejte se o dodržování pitného režimu vašich dětí. My vám s tím s radostí pomůžeme. Nakupte u nás hračky pro děti či kojenecké potřeby v minimální hodnotě 5 499 Kč a láhev na pití Bidon od oblíbené francouzské značky Beaba bude vaše zcela zdarma.