5 důvodů proč je kuchyňka výborný vánoční dárek

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
18. lis'16

I vy si kladete otázku, zda se vyplatí investovat do dětské kuchyňky? V naší nabídce najdete kuchyňky s funkcemi a doplňky od výmyslu světa, které svou kvalitou a jedinečností okouzlí nejen vaše ratolesti.

Dětská kuchyňka dárek

Stres z vánočních nákupů a obrovské množství reklam na nejrůznější hračky pro děti dopadá určitě i na vás. Proto jsme si řekli, že vám s výběrem dětských vánočních dárků pomůžeme. Dětské kuchyňky jsou stále oblíbenější, dívky i chlapci se s nimi rádi zahrají. Vybrali jsme pro vás 5 důvodů, proč by kuchyňka mohla být tím správným dárkem pro vašeho prcka.

Zábava i poučení

Děti se při hře s bohatě vybavenou kuchyňkou vědí zabavit dlouhé hodiny, protože jim nabízí mnoho podnětů. K jejím doplňkům patří pánve, kuchyňské nástroje, nádobí, imitace jídla či přístroje jako automat na sodovku nebo dávkovač ledu. Kromě zábavy si však při kuchtění ve své kuchyňce také osvojují kuchařské umění.

Objevují, že jídlo, které mají každý den od maminky, se nepřipravuje až tak jednoduše a lze si jej začnou více vážit. Při zapínání své trouby, ukládání jídla do chladničky nebo při přípravě kávy se přibližují se světu dospělých.

Kuchyňka Tefal Studio XXL s magickým hrncem

Tefal Studio XXl Smoby

Rozvoj jemné motoriky

Naše kuchyňky jsou dokonale přizpůsobené dětským ručkám, aby se jim snadno manipulováno s tlačítky, přístroji a vším, co dětská kuchyňka obsahuje. Právě takovými malými úkony se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí.

Učí se jak správně uchopit pánev, hrnec, zapínají kávovar, automat na sodu, dávkovač ledu, otáčejí různé knoflíky na kuchyňce. Možností na rozvoj motorických dovedností je při hře s kuchyňkou hodně. Děti pak snadno přejdou od přípravy jídel v dětské kuchyňce k pomáhání v té opravdové.

Elektronická kuchyňka Tefal Studio XL s automatem na sodu


Kuchyňka Tefal Studio XL fialová

Podpora kreativity, fantazie

Důležitou vlastností kuchyněk je, že podporují rozvoj kreativity a dětské fantazie. Nabízejí jim široké spektrum her, které si mohou přizpůsobit podle sebe. Mohou svým rodičům připravovat snídaně, oběd či večeři nebo pozvat své kamarády a kamarádky na odpolední šálek čaje. Mnohé naše kuchyňky obsahují 20 a více doplňků, díky čemuž se s nimi dá vymyslet více druhů jídla připravených v realistické troubě na pečení, sporáku nebo na grilu.

Tefal Studio BBQ s grilem a opečenými potravinami

Kuchyňka Tefal BBQ

Objevování toho, jak věci fungují

Elektronické kuchyňky jsou tak vybaveny, že si je zamilují nejen děti, ale i dospělí. Díky propracovaným detailům, realistickému designu a funkčním doplňkem se děti mohou při hře s kuchyňkou hodně naučit. Učí se jak funguje trouba, sporák, gril, dávkovač ledu, kávovar, jak se táčajú palačinky, jak se do lahví dávkuje soda. Všechny tyto funkce jsou v kuchyňkách Smoby zajištěno elektronickým modulem.

CookMaster s realistickým sporákem a troubou

Kuchyňka Cookmaster Smoby

Více elektronických kuchynek

Francouzská kvalita a odolnost

Při kuchyňkách Smoby máte záruku, že vám vydrží dlouhá léta, že jsou bezpečné pro hry nejmenších dětí a že jsou opravdu jedinečné. Moderní design, odolnost a sametově jemný plast - to vše jsou charakteristiky pro kvalitní hračky od tohoto renomovaného výrobce. Díky kvalitním materiálům jsou kuchyňky Smoby vhodné pro děti od 3 let.

Kromě elektronických kuchyněk se super funkcemi si můžete vybrat i jednodušší, ale stejně kvalitní kuchyňky s pohádkovým motivem nebo se zajímavými doplňky.

Dětská kuchyňka Máša a medvěd

Kuchyňka Máša a medveď

Set dětská kuchyňka Tefal Studio XXL Smoby s magickým bubláním a s doplňky

Set dětská kuchyňka Tefal Studio XXL Smoby

Více dětských kuchynek