Medvídci opět rozdávají! Nakupte a získejte pohádkový dárek

3 min.
17. led'19

Patříte mezi naše pravidelné zákazníky? Pak už jistě víte, že naši tři Medvídci se sem-tam projdou obrovským pohádkovým královstvím plným hraček a vyberou dárky pro vaše děti, které přibalí k objednávkám. Nyní se rozhodli, že každému, kdo u nás nakoupí nad 1000 Kč, darují krásné kostky pro děti zcela zdarma! Chcete vědět jaké? Čtěte dál.

Že dárky se rozdávají jen na Vánoce a narozeniny? U nás to neplatí! Dárky k nákupu nyní naši kočku přibalí každému, kdo na našem eshopu nakoupí od 16.1. do 14.2. a celková hodnota jeho nákupu bude minimálně 1000 Kč. Vaše dětičky se tak mohou těšit na kostky pro nejmenší od evropského výrobce Dohány, které zdobí roztomilé ilustrace zvířátek a dopravních prostředků.

Nejsou kostky jako kostky

Na první pohled se může některým rodičům zdát, že kostky Dohány patří mezi jednoduché hračky, které děti příliš nezabaví. Opak je však pravdou. Hrou s takovými kostkami si děti v první řadě rozvíjejí a procvičují jemnou motoriku a hmatovou citlivost, zdokonalují si uchopení předmětů a zkoumají různé povrchy, materiály, ale i teplotu. Pohádkové kostky Dohány navíc zdobí krásné dětské ilustrace, které v těch nejmenších probouzejí kreativitu a rozvíjejí fantazii. Díky veselým a barevným kostkám se děti naučí poznávat mnohá zvířátka a dopravní prostředky, ale také zažijí radost z úspěšně poskládaného obrázku.

Blog text kocky cz

Každá stavebnice v podobě Dohány kostek obsahuje 4 větší kostky, které jsou z každé strany krásně ilustrované. Úkolem dětí je tak poskládat ne jeden, ale hned čtyři roztomilé obrázky a je jen a jen na nich, které ilustraci dají přednost. Skládáním se pohádkové kostky Dohány podobají oblíbeným puzzle – děti se díky hře učí spojovat jednotlivé části do celku, čímž se zlepšuje logické myšlení a koncentrace. Kdo by řekl, že hra se čtyřmi barevnými kostkami v sobě ukrývá tolik výhod?

Jak na to?

Chcete i vy získat pohádkové kostky Dohány jako dárek? Stačí, když splníte 2 jednoduchá pravidla:

1. Nakoupit v době od 16.1. do 14.2. 2019.
2. Celková hodnota objednávky musí být minimálně 1000 Kč.

Chcete svým dětem dopřát hračky, které nejsou pouze zábavné, ale i edukační? Nakupte u nás od 16. ledna do 14. února hračky nad 1000 Kč a naši Medvídci vám k objednávce přibalí tyto pohádkové kostky Dohány, které si vaše dětičky zamilují na první pohled. Kostky jsou vrženy, nyní je už jen úkolem vašich mrňousků složit z nich krásné obrázky!