Kuchyňka Smoby na míru: zařiďte si ji pouze u nás!

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
31. říj'19

Výjimečné děti si zaslouží výjimečné hračky! A co je více jedinečné a originální než hračky na míru? Zahrajte si na chvíli spolu s dětmi na interiérové designery a zařiďte vašim malým kuchařům kuchyňku snů! Bude její součástí i ruční mixér či kávovar? Nebo dávají vaše děti přednost raději pomocníkům na úklid? S naším konfigurátorem bude dětská kuchyňka Smoby vypadat přesně podle vašich představ!

Každému rodiči se již určitě při kupování hraček stalo, že během výběru natrefil na pověstné slovíčko „ale“. Tento domek je perfektní, ale... něco mu chybí. Tato panenka je krásná, ale... mohla by mít raději hnědé oči. My jsme se rozhodli dát těmto problémům jednou provždy sbohem a po úspěchu domečku na míru jsme pro vás vytvořili jedinečný konfigurátor, se kterým navrhnete dětskou kuchyňku Smoby přesně podle potřeb vašeho děťátka. Od ideální kuchyňky zařízené na míru vás dělí jen pár kliků. Tak pojďme na to!

Kuchynka konfigurator blog text

Dokonalá kuchyňka na dosah

Věděli jste, že dokonalá kuchyňka existuje? Pochází od francouzské značky Smoby a koupíte ji jedině u nás! Kuchyňky Tefal Evolutive v červeném a šedém barevném provedení mají jedinečnou schopnost přizpůsobit se výšce vašeho děťátka. Rostoucí kuchyňky Smoby prodlouží hru s kuchyňkou o několik let, a to díky podstavcům s výškou 8 cm. Ty můžete kdykoliv nasadit a v případě potřeby zase jednoduše demontovat. Výjimečnost kuchyněk Tefal Evolutive však spočívá i v nádherném designovém provedení, kombinaci barev a prvotřídních materiálech, které vašim dětem přinesou bezpečnou hru plnou nových zážitků.

Mysleli jste si, že originální kuchyňky Smoby s více než 40 doplňky již nemohou být lepší? My jsme dokonalost těchto tří kuchyněk Tefal Evolutive Smoby posunuli na vyšší úroveň! Pouze u nás můžete nyní dětem zařídit kuchyňku snů, kterou nenajdete široko daleko. Seznamte se s naším intuitivním konfigurátorem kuchyněk Smoby, který se postará o to, aby v kuchyňce vašich dětí nechybělo opravdu nic.

Jak na to?

Zařídit kuchyňku Smoby podle vlastních představ je velmi jednoduché a navíc zábavné. Nejdůležitější je první krok – výběr samotné kuchyňky se základními doplňky. Zvolit si můžete ze tří možností a je jen a jen na vás, kterému „základu“ dáte přednost. Učarovala vám moderní šedá kuchyňka nebo dáte přednost raději výrazné červené barvě? Chcete si usnadnit rozhodování a začít plánovat s kuchyňkou, která již má v základním vybavení mikrovlnku? S naším konfigurátorem to není žádný problém. Vyberte ze tří kuchyněk Tefal Evolutive Smoby jednu, která vaše děti potěší nejvíce a vzhůru do zařizování!

Rodiče velmi dobře vědí, že plně zařízená kuchyň šetří čas, energii a v mnoha případech i nervy. Při vaření i pečení je vždy dobré mít po ruce šikovné kuchyňské pomocníky, kteří vám usnadní práci a příprava jídel půjde díky nim od ruky. Samozřejmostí každé moderní kuchyně je sporák, trouba a dřez, ale to ani zdaleka nestačí. Co by řekli vaši malí kuchaři například na topinkovač či mixér? Určitě se jim hodí i rychlovarná konvice a nepohrdnou ani espresso kávovarem. No a protože všichni víme, že po vaření zvykne vypadat kuchyň jako po výbuchu, po ruce je třeba mít i vysavač.

Hru v kuchyňce Smoby může vašim dětem zpříjemnit až 12 doplňků, se kterými bude hra k nezaplacení. Během zařizování kuchyňky v našem konfigurátoru stačí zvolit vámi vybraný produkt, který se hned objeví nejen v seznamu zvoleného příslušenství, ale i v obrázkovém zařízení kuchyňky. Díky tomuto jedinečnému konfigurátoru můžete kuchyňku vašich dětí zařídit pohodlně na jednom místě. A potěší vás určitě i skutečnost, že můžete ušetřit stovky korun!

Zařizování kuchyně nebylo nikdy zábavnější! Potěšte své děti jedinečnou kuchyňkou zařízenou na míru. Už vás od toho dělí pouze pár kliknutí. Kliknutím na jeden z odkazů, které vidíte níže, zvolíte jednu ze tří kuchyněk se základním vybavením. A pak přichází na řadu samotné zařizování!

Kuchyňka Tefal Evolutive Grand Chef

Kuchyňka Tefal Evolutive

Kuchyňka Tefal Evolutive Gourment