Školní rok končí! Odměňte děti za celoroční úsilí

4 min.
11. čen'17

Červen patří u dětí mezi nejoblíbenější měsíce v roce. Končí škola a s ní i všechny starosti a začíná léto plné prázdninových dobrodružství. Oslavte spolu s vašimi úspěšnými dětmi konec školního roku a za vysvědčení je s láskou odměňte.

Odměna za vysvědčení

Mnohé děti přicházejí domů s nadšením a těší se, že dosáhly skvělé výsledky, kterými potěší rodiče. Jsou však i děti, které se během celého roku snažily ze všech sil, ale jejich známky nepatří mezi nejlepší. Je třeba si však uvědomit, že každé dítě je jedinečné a každé vyniká v něčem jiném. Pokud se váš školák trápí s matematikou, netrestejte ho za to. Pomozte mu při řešení úloh a podporujte ho v předmětech, které ho baví. Základem úspěchu u malých dětí je každodenní motivace a pochvala.

Konec školního roku

Oslava jak se patří

Konec školního roku patří mezi vytoužené chvíle všech dětí, proto je třeba ho pořádně oslavit. Přichystejte vašim prckům oslavu, díky níž si dva měsíce bez školních povinností a ranního vstávání užijí ještě více. Pochvalte svého školáka za dosažené úspěchy a vystrojte mu oslavu v kruhu rodiny. Vezměte své děti na koupaliště nebo jim kupte hračku, po níž už dlouho touží. V létě využijí zejména vybavení k vodě od výmyslu světa nebo kvalitní dětská vozidla. Díky takovým hračkám neprosedí celé dny za počítačem, ale léto si budou aktivně užívat.

Společenská hra pro děti

Dětská společenská hra Master Mime Janod je zábavná hra, díky které se vaše děti zdokonalí v angličtině a rozšíří si slovní zásobu cizích slov. Tato společenská hra pro děti je jako stvořená na hraní během dlouhých letních dnů a děti si ji bez problémů sbalí i k babičce na prázdniny. Hra pro děti je zaměřena na rozvoj paměti, ale pomáhá rozvíjet i kreativní myšlení a podporuje týmového ducha. Má jednoduchá pravidla a zahrají si s ní děti již od 6 let.

Dětská společenská hra Master Mime Janod

Odrážedlo čtyřkolka a doplňky pro malé závodníky

Kvalitní set hraček BIG je ten správný dárek pro všechny školáky. Dětská čtyřkolka Quad BIG v černé barvě je v jednom setu doplněna o parádní elektronický startér a led světla. Jelikož bezpečnost je prvořadá, součástí setu jsou i ochranné návleky na botičky. Logem výrobce BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost. A přesně takové je i dětské odrážedlo ve tvaru motorky a doplňky k němu.

Set dětská čtyřkolka Quad BIG

Set pro malé zahradníky a zmrzlináře

Školním rokem učení nekončí. Dětský zahradnický stolek Smoby a zmrzlinářský vozík Écoiffier v jednom setu jsou krásné hračky, díky kterým se vaše děti naučí mnoho nových věcí i během prázdnin. Při hře s dětským stolkem se dětičky budou starat o vlastní zahrádku a zjistí, k čemu slouží jednotlivé nástroje. Zmrzlinářský vozík je zase stvořený pro děti, které milují hry na profese a chtějí stále zkoušet něco nového.

Set stolek Zahradník a zmrzlinářský vozík

Pracovní stroje pro malé stavbaře

Mají vaši chlapci rádi velké stroje a dokáží je pozorovat celé hodiny? Podarujte jim vlastní nákladní auta BIG, která jsou jako stvořená na mnoho letních her. Dětské nákladní auto a dětský bagr Power BIG jsou perfektní hračky, které pomáhají rozvíjet dětskou fantazii. Děti si díky takovýmto hračkám budují informace o světě a učí se vážit si každé jedno zaměstnání. Žlutá autíčka z vysoce kvalitního plastu přinesou vašim dětem dlouhé hodiny zábavy.

Set bagr a nákladní auto Maxi Power

Dětský nafukovací bazén Hledá se Nemo

Co by to bylo za léto bez řádění v bazénu? Tříkomorový dětský bazén Smoby má motiv legendární pohádky Hledá se Nemo, kterou zná snad každé dítko. Bazének pro děti je stabilní a voda se z něj nevylévá. Během horkých letních dnů se tak mohou vaše děti zchladit v příjemné vodě v bazénu.

Nafukovací bazén Hleda se Nemo Mondo

Dárky pro děti

Nejen narozeniny či svátek, ale i konec školního roku pro děti znamená velkou oslavu a hodně radosti. Úspěšné ukončení ročníku ve škole či školce pro ně představuje velký krok, kteří by rodiče neměli brát na lehkou váhu. Oslava a malý dárek děti nejen potěší, ale i skvěle motivuje.