Kyblíček z cukrové třtiny jako dárek

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
10. bře'20

Je to vyrobeno z cukrové třtiny, ale dětem to zuby nepokazí. Co je to? No přece naše absolutní novinka - kbelík do písku Smoby vyroben z cukrové třtiny. Vy ho nyní můžete získat pro své děti zcela zdarma. Stačí, když u nás nakoupíte hračky nad 3 999 Kč a kyblíček z cukrové třtiny Smoby od nás dostanete jako dárek

Přivítejte v naší hračkářské rodině kbelík do písku z linie Smoby Green. Absolutní novinkou mezi našimi hračkami je set do písku od renomovaného francouzského výrobce Smoby, který se však od ostatních hraček trochu odlišuje. Jeho jedinečnost tkví v tom, že je vyroben z pravé cukrové třtiny a je 100% recyklovatelný.

Zajímá vás, jaký je kyblíček z cukrové třtiny na dotek? Chcete vědět, zda je sladký jako cukr nebo stejně voňavý? Prozradíme vám, že tento kbelík do písku je opravdu neobyčejný. Ostatní tajemství musíte odhalit vy a vaše děti. Jak? Stačí splnit jednu podmínku - vytvořte u nás od 27.1. objednávku v minimální hodnotě 3 999 Kč a my vám k ní přibalíme kbelík do písku Smoby vyroben z cukrové třtiny jako dárek.

Cukrová třtina jako novodobý plast

Otázka znečištění planety plastem je v současnosti aktuální více než kdykoliv předtím. Velké i malé firmy se předhánějí v tom, kdo naši planetu alespoň trochu odlehčí od tohoto materiálu a zejména od plastových obalů. Inovátoři proto přišli s novým ekologickým nápadem a začali vyrábět produkty z bioplastu, který má svůj původ v cukrové třtině, konkrétně v ethanolu z ní získaného.

Cukrova trstina muz

Cukrová třtina je obnovitelným zdrojem a během svého rostlinného života odevzdá úrodu minimálně 10krát. Jedna rostlina, vysoká více než 2 metry, žije v ideálních podmínkách 5 až 7 let a může se sbírat až 2krát do roka. Největším producentem cukrové třtiny je v současnosti Brazílie, která v roce 2017 dokázala vyprodukovat neuvěřitelných 758 milionů tun této plodiny. Samozřejmě, ne celá úroda se v továrnách promění na bioplast. Z cukrové třtiny se vyrábí také cukr, melasa, rum, papír a dokonce i palivo.

Kbelíček z produktové linie Smoby Green

Vedierko smoby green blog cz

Koupí jakýchkoliv hraček v minimální hodnotě 3 999 Kč v termínu od 27.1.2021 vám doručíme jednu hračku navíc – kbelík Smoby z produktové linie Smoby Green vyrobený z cukrové třtiny. Na první pohled se tato souprava do písku ničím neliší od běžných kbelíků v naší nabídce, ale výrazný rozdíl se ukrývá v použitém materiálu a zejména v dopadu na naše životní prostředí. Kbelík do písku Smoby Green je totiž:

  • vyrobeno z cukrové třtiny
  • vyrobeno ve Francii
  • obsahuje 90 % plastu rostlinného původu
  • 100% recyklovatelný produkt
  • 100% obnovitelný zdroj
  • 100% recyklovatelný karton

Staňte se i vy součástí Smoby Green a zapojte se do naší zelené kampaně. Nezapomeňte u nás nakoupit od 27.1.2021 v minimální hodnotě 3 999 Kč a kbelík do písku z bioplastu vám přibalíme k objednávce jako dárek.