Jarní úklid skladu – slevy až 60 %

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
16. bře'17

Jaro je ideální roční období na úklid. Někdo si třídí šatník a vyhazuje staré oblečení, jiní lidé uklízejí po zimě v zahradě ... a my uklízíme ve skladu. Vybrali jsme pro vás hračky se slevou až 60 %, které jsou jako stvořené pro jarní dětské dovádění. V nabídce kvalitních hraček najdete produkty od výmyslu světa, které nesmí chybět žádnému děťátku.

Jsou hračky, se kterými by si v dětství měly zahrát všechny děti. Nejen proto, že jsou pěkné a moderní, ale také proto, že pomáhají rozvíjet dětskou motoriku, posilují svalstvo dětí a rozvíjejí kreativitu a představivost našich nejmenších. Nyní u nás najdete množství takových hraček se slevami až 60 %! Tak neváhejte, a šup-šup nějakou svému drobečkovi vyberte.

Jarní úklid skladu

Pohádkový domeček Máša a medvěd Smoby za 3 999 Kč

Pohádkový domeček Máša a medvěď Smoby

Nezbedná holčička Máša se svým přítelem medvědem bude vašim dětem zpříjemňovat jarní hry i tuto sezónu. Dětský domeček Máša a medvěd je nádherný zahradní domek s pohádkovým motivem. Zahradní domek Máša a medvěd bude určitě milovat každé děťátko. Má bílá otevírací dvířka a pod 2 okny se nacházejí květináče. Do nich si dětičky mohou zasadit vlastní kytičky a pozorovat, jak rostou. Velmi užitečnou vlastností domku je anti UV filtr, který zaručí, že barvy na domku zůstanou dlouhá léta zářivé a krásné.

Domečky pro děti

Dětská skluzavka U'Turn Smoby za 6 899 Kč

Dětská skluzavka Smoby

Dětská skluzavka U'Turn Smoby přinese vašim dětem mnoho dobrodružství. Je to nejdelší skluzavka v naší nabídce s délkou 3,8 metru a dvojitou vlnou. Plocha na klouzání je navíc ergonomicky tvarovaná a je vyrobena z příjemného plastu. Schůdky, které vedou ke skluzavce, jsou protiskluzové a jejich součástí jsou praktické úchyty přizpůsobené dětským ručkám. Tato dětská skluzavka představuje úžasnou zábavu a zaměstná děti po celé jaro.

Dětské skluzavky

Odrážedlo Springo smarTrike za 899 Kč

Dětské odrážedlo Springo smarTrike

Odrážedlo smarTrike Springo je krásné skládací dětské odrážedlo syté zelené barvy, které je vhodné pro holčičky i chlapce ve věku od 12 měsíců a rostou s ním až do 3 let. Odrážedlo Springo příznivě působí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáhá při budování sebejistoty a stability při prvních krocích. Je to skvělá hračka, která připraví vaše dítě na jeho první tříkolku či kolo. Dětské odrážedlo má v přední části roztomilá očka, proto si dítě svou novou pomůcku okamžitě zamiluje.

Dětská odrážedla

Dětská koloběžka Hledá se Dory Smoby za 649 Kč

Koloběžka pro děti Hledá se Dory

Tříkolová koloběžka s motivem pohádky Hledá se Dory je okouzlující dětská koloběžka, která je vhodná pro děti již od 2,5 roku. Dětská koloběžka je lehká, díky 3 kolům je jízda maximálně pohodlná a hladká. Kolečka na koloběžce jsou chráněna proti proříznutí. Koloběžka dětem přináší aktivní zábavu, učí je udržovat rovnováhu, rozvíjet pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka také pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu.

Koloběžky pro děti

Dětská houpačka Portique Plus Smoby 2 699 Kč

Dětská houpačka Portique Plus Smoby

Houpačka pro děti Portique Plus od renomovaného francouzského výrobce Smoby je pohodlná houpačka pro děti, která má pevný masivní tvar. Dětská houpačka má ergonomicky tvarovanou sedačku, která je pohodlná a děťátko na ní vydrží sedět delší dobu. Sedačka na houpačce má i ohrádku pro nejmenší děti, která se dá odpojit. Houpání na houpačce představuje pro všechny děti vzrušující hru, na kterou budou ještě dlouho vzpomínat.

Dětské houpačky

Tříkolka Spark Touch Steering smarTrike za 2 499 Kč

Dětská tříkolka Spark Touch smarTrike

Jaké by to bylo jaro bez pořádné tříkolky? Tato dětská tříkolka smarTrike Spark Touch Steering je kompromisem mezi kočárkem a tradiční tříkolkou. Má krásný moderní design, se kterým se vaše dítě bude cítit bezpečně a užije si každou jízdu, objevování města či parku. Dětská tříkolka dětem zajistí pohodlnou jízdu a přizpůsobí se věku dětí až do 3 let, kdy na ní mohou začít samostatně jezdit.

Tříkolky pro děti

Tak co, máte vybráno? V naší nabídce vás čeká množství krásných hraček z jarního úklidu. Zpestřete dětem jaro krásnými a zároveň kvalitními hračkami, které potěší i vaši peněženku. Teď se to opravdu vyplatí, vždyť 60% slevy nejsou každý den.