Hurá! Začíná sezóna tříkolek, odrážedel a zahradních her

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
24. bře'16

Zima a sníh má své kouzlo, ale s příchodem jara nás to táhne ven do přírody stále více. Stejně je to i s dětmi. Jejich indoorové aktivity proto odložte na méně příznivé počasí. Vyberte se spolu na procházku do parku, jen tak se nadýchat svěžího vzduchu. A ta dětská radost, když se rozhodnete přistavit při hřišti! Chcete-li mít pohyb svých ratolestí pod kontrolou, pomůže vám tříkolka či odrážedlo. Dopřejte dítěti zážitek z jízdy a sobě dokonalý odpočinek.

hry na zahradě

Jak se říká, pohyb je zdravý. U dětí to platí několikanásobně. Zejména v období slunečného počasí a příjemných venkovních teplot jsou k tomu přímo ideální podmínky. Aktivní strávený čas na čerstvém vzduchu spojuje příjemné s užitečným. Dobrodružné výlety nebo poznávání okolí? Pojďte s dětmi za novými zážitky ven!

Tříkolka, odrážedlo a hry na zahradě - staré, ale účinné

Procházka v tomto jarním období je skutečným lákadlem pro mnohé z nás. Pučící stromy a zpěv ptáků nám dokážou zvednout náladu. Příval pozitivní energie je to, co po dlouhé zimě potřebujeme. Naučte děti poznávat a objevovat přírodu. Vydejte se spolu na cestu odhalování tajemství, které ukrývala celou zimu. A protože delší chůze může dětem dělat problémy, motivujte je jízdou na tříkolce, či odrážedle. Pocit komfortu zajistí nejen malým objevitelům, ale i vám. Pohyb dětí budete mít pod kontrolou a můžete se tak soustředit na příjemnější společné aktivity.

Při výběru vhodné hračky je bezpečnost dítěte prvořadá. Děti naopak upřednostňují veselé barvy a motivy. Rádi se jimi obklopují a vyhledávají jejich. Radost a spokojenost na obou stranách přinesou odrážedla, které jsou z pevného materiálu, ale zároveň vypadají jako oblíbené postavičky ze známých Disney pohádek. Naštěstí výrobci již berou ohled nejen na děti, ale i rodiče. I pod lákavými obaly si tak víte vybrat produkty, které jsou kvalitní a vydrží více než jednu návštěvu parku.

A aby svět fantazie neměl konce, což tak dětem vytvořit vlastní řidičský průkaz nebo značku se jménem?

Balanční odrážedlo Smoby od 2 let

Balanční odrážedlo

Děti rostou rychle. Mění se jejich vnímání světa a potřeby. Je poměrně náročné a neefektivní kupovat nové a nové hračky na každou sezónu. Co když by ste mohli mít jednu tříkolku, která s vaším prckem poroste? I to už je realitou. To vše díky odnímatelným a nastavitelným částem tříkolky. Zní to jednoduše, ale i zde je třeba mít dobrý patent, jinak by se tříkolky rozpadaly.

Dětské tříkolky

S čím do písku a zahrady?

I vašemu malému rošťák se rozzáří oči při pohledu na pískoviště? Při pomyšlení na zbytky, které si přinese domů ve kapsách a botách je nám jasné, že nesdílíte stejné nadšení. Stavění hradů, či "pečení" koláčků jsou zábavou na celé odpoledne. Ještě správné nářadí, pomůcky ... a se zatoulanými zrnky v ponožkách a na teplácích se raději předem smiřte.

Set s kolečkem a konví Smoby

Hračky do písku

Kromě pískoviště, v zahradě láká i hra na schovávanou. I když nemusí být velká, míst, kde se ukrýt je množství. Keř? Záhon květin? Neviditelný kout na terase? Vaše dítě už jistě vyzkoušelo všechny a nepochybujeme o tom, že většinu i samo objevilo. Dětský domeček dodá této tradiční hře zcela nový rozměr. A navíc se v něm lze hrát jako ve skutečném domě! Dětská fantazie nemá hranice a množství her, které dokáží vymyslet v zahradním domku si nedovolíme spočítat ani my.

Dětské domky

Jarní období přináší spoustu možností, jak strávit čas s dětmi venku. Ať už si vyberete procházky, aktivní hraní v parku nebo na zahradě, či pikniky v trávě. Je pouze na vás, kam se nejblíže vydáte, zda jakou hru společně vymyslíte. Nová dobrodružství a zážitky čekají!