9 nejlepších hraček z Francie pro dívky

  Kategorie: Tipy na hračky,
8 min.
20. pro'21

Vybíráte dárek pro dceru a chcete jít na jistotu? V našem internetovém hračkářství naleznete krásné hračky pro děti na jednom místě. Vyřiďte vánoční nákupy i letos z pohodlí domova a postarejte se o kouzelné Vánoce. Ty sice nejsou jen o dárcích, ale my přesto víme, co potěší všechny holčičky.

Kočárky, panenky a doplňky pro panenky. Najít si pod stromečkem alespoň jednou jednu z těchto hraček je snem každé holčičky. Modelová řada Baby Nurse od renomovaného francouzského výrobce hraček Smoby je plná krásných hraček pro dívky, které si rády hrají na maminky a péče o panenku patří mezi jejich nejoblíbenější hry. Naši tři usilovní Medvídkové sepsali seznam 9 hraček z edice Baby Nurse, které budou po rozbalení dělat radost všem dětem.

Neodmyslitelná hra s panenkou

Hra s panenkou neodmyslitelně patří k dětství, a kromě zábavy se během ní dívky učí sociálním dovednostem, hravým způsobem se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a také si rozvíjejí fantazii a představivost. Děti při hře často a rády napodobují dospělé a je přirozené, že největším vzorem je pro holčičky jejich maminka.

Máma má spoustu superschopností a v jejich dětských očích je prostě dokonalá. Není proto překvapením, že holčičky si už od útlého věku rády hrají s panenkami a chtějí se během této hry co nejvíce podobat své mamince. O panenku se starají s láskou, krmí ji, přebalují, převlékají, zpívají jí ukolébavky a vozí ji v kočárku. S hračkami Smoby z edice Baby Nurse bude tato hra ještě krásnější.

Trojkřídlý domeček pro panenku

Komplexní domeček pro panenku poskytne malé mamince vše, co potřebuje k péči o milovanou panenku. Trojkřídlý domeček se skládá z postýlky, přebalovacího pultu s vaničkou a kuchyňky s jídelní židlí. Hračka v krásných odstínech růžové je propracovaná do toho nejmenšího detailu a děti budou během hry objevovat každý koutek tohoto domečku.

Ve Smoby mysleli opravdu na všechno, proto domečku pro panenky nechybí kolotoč nad postýlkou či koš na pleny umístěný přímo pod přebalovacím křídlem. Součástí středního křídla, které je určeno právě k přebalování a koupání panenky, jsou také všechny nezbytné kosmetické potřeby a nádherným prvkem je fotorámeček, do kterého si vaše dcera může vložit fotku se svou milovanou panenkou. Jídelní křídlo má kromě židle také mikrovlnku, dřez, kuchyňské nádobí a základní potraviny pro panenku.

Trojkrídlový domček Baby Nurse

Elektronická vanička s tekoucí vodou

Chcete, aby byla hra vaší dcery na maminku co nejvěrnější? Vanička s tekoucí vodou se o to postará. Originální elektronická vanička Violette Baby Nurse dopřeje panence vaší dcery hotový wellness. Vanička je vybavena elektronickým modulem, díky kterému se dá po napuštění vaničky ze sprchové hlavice pouštět voda jako při skutečném sprchování. Díky funkci vodní trysky si bude panenka užívat pravou bublinkovou koupel v jacuzzi a o luxusní atmosféru se postará i barevné LED osvětlení, které při každém koupání rozzáří vodní hladinu.

Designéři dotáhli vaničku pro panenku do dokonalosti. Vanička je totiž vybavena také praktickým držákem na sprchovou hlavici a odkládacím prostorem pro lahvičku s mechanickým dávkovačem. Správnou teplotu vody děti změří pomocí termosenzitivního teploměru ve tvaru velryby, který reaguje na teplotu vody – barva teploměru se mění v závislosti na teplotě vody. Vanička pro panenku dětem přinese nejen zábavu, ale také pocit zodpovědnosti a důležitosti. Během hry se děti naučí vše důležité o hygieně a i vlastní koupel si budou užívat mnohem více.

Cadita Baby Nurse

Postýlka s pultem na přebalování

Po teplé, voňavé a uklidňující lázni je čas na sladký, ničím nerušený spánek. O ten se panence postará postýlka s pultem na přebalování. Tento nadčasový model v sobě ukrývá nejen postýlku, ale také praktický pult na přebalování. Ten lze v případě potřeby vyklopit a odhalí postýlku, která je pod ním šikovně a nenápadně ukryta.

Velkou výhodou je možnost výškově nastavit postýlku, takže holčičky si ji mohou během dne přizpůsobit svým potřebám. Během dne, kdy se o panenku starají ve stoje, budou mít postýlku v nejvyšší poloze a během noci zase v nejnižší. Díky tomu se budou cítit jako skutečné maminky, které mají své miminko i v noci na dosah ruky. Součástí postýlky jsou také nezbytné doplňky – nočník, láhev na krmení, dózy s krémem, pudrem a různé náplasti.

Postieľka Baby Nurse

Jídelní židle Violette Baby Nurse

Spánek plný krásných snů možná způsobí, že panenka se probudí hladová. Vaše dcera to ale díky jídelní židli Violette Baby Nurse hravě zvládne. Do jídelní židle od Smoby se pohodlně usadí panenka o velikosti 42 cm. Vysoká opěrka židle zajistí, že panenka nespadne a na jídelním pultíku ji malá maminka jednoduše nakrmí, přičemž může panenku bavit hrou s barevnými kroužky v přední části. Ve spodní části děti najdou praktický úložný prostor, kde mohou odložit různé příslušenství a doplňky k panence, například i talířek se lžičkou, který je součástí židle.Jedálenská stolička Baby Nurse

Jídelní židle a houpačka pro dvojčata

„Narodily“ se vaší dceři panenky-dvojčata? Ve Smoby mají řešení i na takovou situaci. Jídelní židle a houpačka v jednom pro dvě panenky o velikosti 42 cm představuje krásný doplněk dětského pokojíčku, ve kterém holčička s láskou pečuje o své panenky. Podobně jako židle na krmení pro jednu panenku, i tato pro dvojčata má vysoké opěradlo a o bezpečnost panenek během jídla se postarají i loketní opěrky.

Po krmení stačí sedací část jednoduše sundat z konstrukce a položit na zem, čímž se jídelní židle rázem promění v oboustrannou houpačku. Hra s panenkami může díky této chytré kombinaci dvou hraček bez přestávky pokračovat.

Stolička pre dvojičky Baby Nurse

Hluboký retro kočárek Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse

Součástí výbavy pro panenku je určitě také krásný kočárek, kterým se bude moci malá maminka pochlubit během každé procházky. Hluboký kočárek Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse od Smoby přichází v retro designu a je věrnou kopií skutečného kočárku pro miminko. Děti, ale i rodiče ohromí dokonale vypracované detaily a kovová konstrukce, která v kombinaci s pevnými plasty vytváří stabilní kočárek pro panenky o velikosti do 42 cm.

Retro design podtrhuje také modro-bílá barevná kombinace a jemný ozdobný vzor. Stylová modrá stříška a přikrývka ochrání panenku před nepříznivým počasím a také před zvědavými zraky okolí. Samozřejmostí je úložný prostor pro všechny doplňky ve spodní části kočárku.

Hlboký kočík Baby Nurse

Sportovní kočárek Violette Baby Nurse

Má vaše dcera raději modernější design a sportovní styl? Sportovní kočárek Violette Baby Nurse pro ni bude jako stvořený. V kočárku se stabilními a pevnými kolečky může panenka pohodlně sedět a užívat si během procházky výhledů na okolí. Kočárek pro panenku v odstínech růžové a fialové zdobí jemný vzor a malé maminky ocení i praktickou stránku kočárku – úložný prostor ve spodní části.

Športový kočík Baby Nurse

Nosič klokanka Violette Baby Nurse

Alternativou k jízdě s kočárkem je nošení panenky, které je velkým hitem a oblíbené je i u dospělých, kteří stále častěji upřednostňují nošení miminka před vožením v kočárku. Klokanka v nádherných růžových odstínech s moderním tečkovaným vzorem se postará o to, že panenku budou mít děti vždy v bezprostřední blízkosti. Vybrat si mohou ze dvou poloh – ve směru cesty nebo tváří k sobě, kdy si mohou s panenkou povídat tváří v tvář.

Klokanka Baby Nurse

Přebalovací kufřík s postýlkou a židlí

Přebalovací kufřík pro panenku je vynikající hračkou pro všechny děti, které chtějí mít vše potřebné vždy po ruce. Kufřík na kolečkách Baby Nurse disponuje pohodlnou postýlkou a skládacím jídelním pultíkem s židlí. Originální přebalovací centrum lze poskládat do kompaktního kufříku na kolečkách, takže si jej děti budou moci vzít kamkoli s sebou.

Tuto hračku ocení zejména v dobách prázdnin a svátků, během kterých často navštěvují prarodiče a nemohou si s sebou vzít všechny oblíbené hračky. Na rozdíl od mnoha hraček, které zabírají spoustu prostoru, lze přebalovací kufřík rychle a jednoduše sundat a uzavřít. Díky praktickým kolečkům si ho děti bez problémů přesunou na jiné místo a o panenku se mohou postarat opravdu odkudkoli.

Kufrík Baby Nurse

Zamilovali jste si hračky Smoby z edice Baby Nurse stejně jako my? Nepřehlédněte celou nabídku nádherných hraček pro holčičky a objevte nejen samostatné hračky, ale také zajímavé sety, které jsou pod stromeček jako stvořené.

Edice Baby Nurse