Hračky pod stromeček pro holčičku

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
15. lis'16

Vánoce se blíží a s nimi i nákupy dárků pro vaše ratolesti. Ještě nemáte vymyšlené, co si vaši prckové najdou pod stromečkem? Nechte si od nás poradit. V našem blogu jsme se už s vámi podělili o skvělé tipy na dárky pro chlapce, v tom dnešním vám představíme několik fantastických hraček pro dívky.

Vánoční dárky pro holčičku

Vše pro panenku a vaši malou "maminku"

Hraje si i vaše holčička ráda na maminku? Děti při hře rády napodobují dospělé a zároveň se tak učí sociálním zručnostem. Největším vzorem pro malé slečny je nejčastěji jejich maminka. Má přece kopec superschopností. Není proto překvapením, že si děvčata ráda hrají s panenkami a s láskou se o ně starají. Jaké hračky rozzáří očka vaší holčičky?

Pečovatelské centrum Baby Nurse Smoby

Pečovatelské centrum pro panenku

S touto pečovatelskou soupravou již nebude vaší malé "mamince" nic chybět. Obsahuje totiž koupelnu se sprchou a vaničkou, kuchyňku a ložnici. Překrytím vaničky se z ní rázem stane přebalovací podložka. V kolébce zase může panenku pohodlně přenášet.

Koupit pečovatelské centrum

Kočárek pro panenku 3v1 Maxi Cosi & Quinny Smoby

Kočárek pro panenku Smoby

Krásný růžovo-modrý kočárek využije vaše dcerka hned na několik způsobů. Dá se využít jako sportovní bugina, hluboký kočárek, kolébka na kolečkách nebo dokonce postýlka. Kočárek vypadá skoro přesně jako ten opravdový.

Koupit kočárek pro panenku

Kolébka pro panenku s baldachýnem Smoby

Kolébka pro panenku Smoby

Panenka v této parádní kolébce určitě plakat nebude. Krásný růžový design a baldachýn s veselým potiskem nadchne každé děvčátko. Výrobce Smoby nezapomněl ani na přikrývku, panence nebude zima ani během studených zimních dnů.

Koupit kolébku pro panenku

Zábava na kolečkách

Ani vaše holčička chvilku neposedí? Tak pak si zamiluje hračky na kolečkách. V našem internetovém obchodě máme parádní tříkolky, odrážedla či koloběžky od prvotřídních evropských i světových výrobců.

Tříkolka Spirit Touch Steering smarTrike

Tříkolka smarTrike

Dětská tříkolka s výraznou růžovou barvou je vhodná pro dívky již od 10 měsíců. Díky odnímatelným částem se tříkolka přizpůsobí rostoucímu děťátku a může ji tak používat až do tří let. Vaši rošťáckou princeznu na ní čekají hodiny kvalitní hry.

Koupit tříkolku pro holčičku

Odrážedlo motorka BIG

Odrážedlo motorka big

Tato skvělá motorka byla navržena podle designu těch opravdových a je vhodná pro děti již od 18 měsíců. Odrážedlo je vyrobeno z kvalitních plastových materiálů a starostlivé rodiče potěší i ergonomické široké sedátko, které napomáhá správnému vývinu kyčelních kloubů.

Koupit odrážedlo pro holčičku

Doma je prostě doma

Domek je u dětí mimořádně oblíbenou hračkou. Zahrají si s ním v létě na zahradě, ale i v zimě v dětském pokoji. Domečky motivují děti k pohybu a poskytují velké množství podnětů pro fantazii. No a v neposlední řadě, hra v domku je neuvěřitelná zábava.

Domeček Máša a medvěd Smoby

Domeček Máša a medvěd Smoby

Máša si získala srdce malých dětí po celém světě. Vždyť je přesně jako oni. Neposlouchá, vymýšlí a miluje sladkosti. V domku s motivem másel a medvěda zažije vaše dcerka kopec dobrodružství.

Koupit domek pro holčičku