Pohádkové novinky Máša a medvěd od Smoby

4 min.
08. bře'16

I vaše dítě si získala veselá pohádka o nezbedném holčičce Máši a bývalém cirkusovém medvědovi Míši? V naší nabídce najdete krásné hračky s tímto oblíbeným motivem. Nyní k objednávce jakékoliv hračky s motivem Máša v hodnotě alespoň 2000 Kč získáte oblíbenou stavebnici zdarma.

Pohádka Máša a medvěd uchvátila doslova celý svět. Hlavní myšlenkou pohádky je přiblížit dětem témata o přátelství, péči, svobodě, kreativitě a zobrazuje bláznivé šibalství hlavních hrdinů. Populární pohádka popisuje příběh energické Máši a jejího přítele medvěda.

Jejich život je plný zábavy a dobrodružství, na kterých se pobaví dětičky v každém věku. Tento oblíbený formát se vysílá v 92 zemích napříč celým světem. Oblibu si získala i díky síti YouTube, kde se jedna z epizod řadí do dvacítky nejúspěšnějších videí všech dob.

Hračky pro děti Máša a meděd

V naší nabídce najdete široké spektrum hraček s motivem oblíbených hrdinů. Hračky na zahradu jako je domek či skluzavka, tříkolka, koloběžka či odrážedlo vtáhnou děti do pohádkového světa a pomáhají jim rozvíjet fantazii i jazykové schopnosti. Společnou hrou v domku děti předstírají hru na rodinu či na pohádkových hrdinů. Dovolte jim vstoupit do pohádkového světa spolu s domečkem francouzského výrobce Smoby.

Nakup Mášu, získej Mášu

Vybrali jste si něco z naší nabídky? Máme pro vás skvělou novinu. Pokud se ve vašem košíku při nákupu nad 2000 Kč bude nacházet jakákoli hračka s motivem Máša a medvěd, jako dárek od nás získáte stavebnici Máša Play Big Bloxx dle vlastního výběru zdarma k vaší objednávce. Tyto stavebnice jsou kompatibilní se všemi stavebnice z této řady tak se stavebnicemi Lego Duplo. Jakou stavebnici chcete nám napište do poznámky při objednávce.

Jedinečný zahradní domek od Smoby

Domky Smoby jsou výjimečné díky kvalitnímu plastovému materiálu, který je jemný a hebký k dětským ručkám. Jeho hrany jsou zaoblené a proto se dítě ani při menší nešikovnosti neporaní. Stabilita domku Máša je zaručena. Díky kvalitní konstrukci a stabilnímu půdorysu je odolný i vůči vlivům počasí. Barvy ani po několika letech na slunci nevyblednou! Tento zázrak je možný pouze díky UV filtru, který chrání barvy domku.

Záhradný domček Máša

Dětičky si také mohou pěstovat kytičky v květináčích, zalévat je a sledovat jak rostou. Na výběr jsou dvě varianty domku s motivem Máša a medvěd. Udělejte dětem radost a vyčarujte jim vlastní dětské hřiště přímo na vašem dvoře.

Skluzavka Smoby Máša a medvěd

Dětská skluzavka Smoby s motivem Máša je vyrobena z kvalitního plastu s UV filtrem a její jedinečnou funkcí je vodní kaskáda. Děti tuto funkci ocení hlavně během horkých letních dnů, kdy se takto zchladí. Klouzání se na skluzavce je obrovská zábava. Má skladné rozměry a díky tomu se pohodlně vejde i do dětského pokoje, poskládá se do kufru auta a můžete ji dětem vzít kamkoli.

Domček a šmykľavka Máša a medveď

Něco pro malé princezny

Holčičky milují hru s panenkou, od které se nechtějí hnout ani na krok. Malé pečlivé chůvy můžete potěšit kočárkem, kuchyňkou nebo jídelní židlí s motivem jejich oblíbené hrdinky - odvážné Máši. Jejich pozornost si zaručeně získá i tříkolka či koloběžka, bez které by nebylo žádné dětství kompletní. I vy se zaručeně pamatujete na krásné chvíle strávené na hřišti s kamarády či se sourozenci. Dopřejte vašim ratolestem šťastné dětství s kvalitou hraček Smoby.

Hračku pro děti Máša

Hračky Máša a medvěd