Hurááá ven! Prázdniny v zahradě k nezaplacení

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
22. čec'19

Polovina prázdnin je téměř minulostí, a to znamená pouze jedno – celý jeden měsíc prázdnin je ještě před námi! Dopřejte dětem zábavu, jakou si po usilovné práci ve škole zaslouží, a překvapte je novými hračkami, se kterými si slunečný srpen užijí naplno. Máme pro vás tipy na ty nejlepší prázdninové vychytávky ze všech hraček.

Máte i vy doma „moderní“ děti, které většinu prázdnin prosedí za počítačem či s mobilem v ruce? Dostaňte je na čerstvý vzduch! Motivací jim budou nové hračky, které jsou mnohem zajímavější než počítačové hry nebo nejnovější mobilní aplikace, bez kterých si neumí představit svůj den. Představujeme vám to nejlepší z nejlepšího!

Zážitky ze zahrady

Deset měsíců v roce děti sedí nad domácími úkoly, připravují se do školy i do školky a hodně času tráví v dětském pokoji. Neexistuje proto ideálnější období na hraní a lenošení v objetí přírody, než léto. Ukažte jim, že zábava ani zdaleka nezačíná ani nekončí u smartphonů. Léto si vaši drobečci nejvíce vychutnají právě v zahradě s novými hračkami, které je perfektně zabaví. A na mobily a počítače si díky nim ani nevzpomenou!

Vodní dráha AquaPlay MegaBridge

Vodná dráha AquaPlay MegaBridge

Léto bez vody je jako zima bez sněhu – prostě to není to pravé ořechové. Dopřejte dětem letní zábavu, na kterou budou ještě dlouho vzpomínat a osvěžte jejich hry díky vodní dráze AquaPlay MegaBridge. Tato fantastická vodní dráha s množstvím doplňků děti zabaví, ale také hodně naučí. Nejdůležitějším detailem celé této vodní přehrady je velký sklápěcí most, po kterém mohou projíždě autíčka.

Most však není dostatečně vysoký na to, aby pod ním mohla proplout loď, proto se vždy zvedne a doprava se musí na chvíli zastavit. Vaši malí námořníci se kromě toho naučí množství jiných zajímavostí ze světa vodních děl, díky čemuž načerpají nové informace i během prázdnin.

Odrážedlo Bubble Go 2v1 Smoby

Ne každý má vlastní dětské hřiště na zahradě, ale každý se může na hřiště v blízkosti svého bydliště dostat. A na to je jako stvořené odrážedlo Bubble Go 2v1 od Smoby. Pohodlné a maximálně bezpečné odrážedlo pro dětičky od 6 měsíců je jedinečné díky hracímu panelu, takže děti se nenudí ani během jízdy na hřiště či během procházky. V létě rodiče jistě ocení sluneční clonu odrážedla a držák na láhev, který jim připomene důležitý pitný režim.

O pohodlí děťátka se postará ergonomicky tvarovaný sedák a tříbodový bezpečnostní pás, který se však s přibývajícím věkem odmontuje. Obrovskou výhodou odrážedla je jeho schopnost přizpůsobit se věku dítěte – zpočátku mají odrážedlo pod kontrolou rodiče a později, když už děťátko získá nové dovednosti, přebere řízení ono.

Domeček Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Domcek neo jura deluxe

Co by to byla za zahradu bez pořádného domečku? Funkční dekorací každé zahrady se stane domeček Neo Jura Lodge DeLuxe od Smoby, který poskytne dětem žádané útočiště a soukromí. V prostorném domku si mohou děti hrát mimo zraku dospělých, což ocení zejména děti, které již touží po soukromí. Domeček Neo Jura Lodge DeLuxe nenabízí pouze prostor mezi čtyřmi stěnami – jeho výhodou je předzahrádka, letní kuchyňka a piknikový stolek, díky čemuž domek nabude realistický vzhled.

Hraní v tomto domečku dětem poskytne dostatek nových podnětů a možností. V předzahrádce se děti postarají o kytičky, v kuchyni připraví něco chutného nejen sobě, ale i návštěvě a za piknikovým stolem zase uspořádají oslavu. Součástí domečku s realistickým francouzským designem je také okap, který během deště zachycuje vodu přímo do konvičky. Radost dětem zaručeně přinese i funkční zvonek, kterým se ohlásí každá nová návštěva.

Dětský traktor John XL BIG

Traktor john xl big

Prázdniny jsou zejména o odpočinku, ale také o disciplíně a pomoci rodičům. A pomáhá se určitě lépe, když je k dispozici traktor John XL od BIG, který v sobě spojuje hračku a pomocníka do zahrady. Dětský traktor s nosností až 50 kg je vybaven protiskluzovými pedály a poháněn je řetězem. Hodně zábavy si s ním malý farmář užije i díky pohodlnému sedadlu s ergonomickým opěradlem, ale největší radost dětem přinese funkční nakládací lžíce.

Realisticky působící dětský traktor se dá v případě potřeby „opravit“ – stačí pouze zvednout kapotu traktoru a podívat se, kde se stala chyba. Po jejím opravení se může šikovný farmář a mechanik v jednom opět pustit do zahradních prací. A svůj příchod všem oznámí klaksonem!

Nemyslete na to, že prázdniny se pomalu chýlí ke konci a užívejte si je spolu s dětmi tak, jakoby trvaly věčně! Nezapomeňte však na odpočinek ve stínu a dostatek tekutin – i díky tomu budou tyto prázdniny prázdninami snů!

Hračky na zahradu