Podzimní radovánky s hračkami za super ceny!

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
09. říj'16

Podzimní dny jsou jako stvořené na společné aktivity s dětmi. Posilte imunitu dětí procházkou v šustícím listí, ať už na odrážedle nebo tříkolce, a nebojte se ani her v chladnějším počasí. Otužování dětem jen prospěje.

Podzim si můžete zpestřit různými aktivitami. Toto roční období poskytuje dětem mnoho materiálu na tvořivé aktivity. Větvičky se šipky, šišky či spadané listí jsou těmi správnými surovinami pro výrobu podzimních dekorací. Na společně strávený čas a zážitky budou děti vzpomínat ještě dlouho. Nezapomenutelné podzimní radovánky však můžete zažít i s našimi hračkami, které nyní koupíte za super ceny!

Hračky na jeseň

Pravidla podzimních her venku

  • aktivity v přírodě vybírejte přiměřeně počasí,
  • při pohybu na odrážedle nebo koloběžce se tělo ohřívá více než při chůzi, vrstvěte proto dětem oblečení,
  • myslete na reflexní prvky, na podzim se dříve stmívá.

První kroky v šustícím listí

Začalo vaše děťátko s prvními kroky právě v tomto ročním období? Ideálním pomocníkem při získávání jistoty při chození je dětské chodítko. Na rozdíl od klasických „pavouků“, na které jsme byli zvyklí, s dřevěnými chodítky Janod dětičky chodí samy a získávají správné návyky chůze. Při prvních krocích se opírají o vozík a našlapují na celé chodidlo. Dřevěná chodítka jsou vyrobena z kvalitního materiálu a fungují na principu tlačení a díky úložnému prostoru si v nich děti mohou na procházky vzít i oblíbené hračky.

Dřevěné chodítko Tatoo Buggy Janod s počítadlem a ABC kostkami od 1 roku

Dřevěné chodítko Janod

Dřevěné chodítko Tatoo Buggy je ideální pomocník při prvních krůčcích. Součástí této krásné dřevěné hračky je 30 kostek s čísly a abecedou, které dětem poslouží při učení se prvních slov a číslic.

Dřevěné kočárky pro panenky

Na kolech to jde rychleji než po vlastních

Podzimní procházka v parku dostane jiný rozměr, pokud ji mrňous absolvuje na odrážedle. Tento dopravní prostředek poskytuje dětem větší prostor na zkoumání okolí. A protože se na něm dokážou pohybovat rychleji než po vlastních, stihnou toho vidět, i vymyslet, mnohem více.

Imunitu děťátka posílí pohyb na čerstvém vzduchu v podobě koloběžkování. Taková pohybová aktivita třikrát týdně po 20 minut má pozitivní účinky na odolnost organismu. S menšími dětičkami se vydejte na procházku na tříkolce. Když budou unavené z šlapání, řízení tříkolky převezmete za ně.

Dřevěné balanční kolo Bikloon Janod Red & White

Dřevěný balanční kolo Janod

Nafukovací kola dřevěného balančního kola Janod zajistí hladkou a pohodlnou jízdu, protože se přizpůsobí různým povrchům. Krásný design v retro stylu ocení několik generací.

Dřevěná odrážedla

Kutilství s tatínkem na dvoře

Zahrada je pro děti nekonečný zdroj inspirace a her. Pokud vás podzimní sluníčko příjemně překvapí, je dobré mít po ruce hračky na dětské dovádění. Uložili jste dětský domeček na zimní odpočinek? V tom případě určitě oceníte snadno přenosné hračky v podobě hracího stolu.

Oblíbenou činností, kterou budou děti brát jako zábavnou hru, je hrabání listí. Dětské nářadí navíc potrénuje jemnou motoriku a pohybové dovednosti malých zahradníků. K dětským hrám na povolání patří i hra na domácí kutily. Šroubováky, kleště, pilka či metr fascinují nejednoho chlapce. A protože se pomalu blíží zima, je nejvyšší čas vyrobit společně krmítka pro ptáčky.

Pracovní dílna pro děti Black + Decker Smoby s mechanickou vrtačkou a autíčkem s 92 doplňky

Pracovní dílna pro děti Smoby

Smoby pracovní dílna Black + Decker je zárukou hodin plných zábavy a kutilství. Mezi 92 doplňky najdete 7 pracovních nástrojů jako kladivo, šroubovák, kleště, klíče a pilu, 20 šroubů či mechanickou vrtačku.

Pracovní dětská dílna

Když venku prší

Jak zabavit děti v deštivém počasí? Snažte se jim vymyslet program, který je něco nového naučí. Výběr aktivit samozřejmě závisí na věku dětí. Inspirovat se můžete i hrami, které jste hrávali sami za svých dětských časů. Když vám dojdou nápady, zachrání vás společenské hry nebo skládání puzzle. S menšími dětmi můžete soutěžit ve stavění kostek a bavit se dlouhé hodiny s dětskými stavebnicemi.

Stavebnice Máša a medvěd na chalupě PlayBIG Bloxx s 2 figurkami 122 dílů

Stavebnice Máša a medvěd PlayBIGB Bloxx

Dětská stavebnice PlayBIG Bloxx Máša je nádherná hračka pro děti od 18 měsíců do 5 let. 122 dílků a figurky holčičky a jejího přítele medvěda poskytnou dětem dlouhodobou zábavu při skládání.

Dětské stavebnice