Překvapte děti super hračkami do 2000 Kč

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
04. říj'16

V období, kdy se sychravé dny zkracují a stále méně času zbývá na hry venku, se mohou vaše ratolesti cítit sklíčeně. Co tak potěšit je pěknou hračkou za zvýhodněnou cenu?

Hračkárstvo MackoviaHračky.skV době podzimní sklizně nemusí vyjít naprázdno ani vaši nejmenší. Vybrali jsme pět vychytaných produktů, které rozzáří oči každého děvčátka či kluka. A nejen to. Díky těmto hračkám se jejich dětský pokoj změní na svět plný fantazie a kreativních her.

Parádní stavebnice za 1399 Kč

Detská stavebnica Peppa PigVypravte se se svými dětmi do nemocnice s prasátkem Peppa Pig a jeho rodinkou – Georgem, maminkou Pig i tatínkem Pig. Stavebnice PlayBIGBloxx se 112 dílky a 4 figurkami bude skvělou odměnou pro každého drobečka. A vůbec nezáleží na tom, zda má 18 měsíců nebo 5 let. Na této hračce je skvělé nejen to, že děti zabaví na dlouhé hodiny, lze ji také volně kombinovat se stavebnicemi Lego, takže nejmenší si mohou skládat stále nové objekty a vymýšlet své vlastní příběhy.

Koupit hračku

Dětská dílna s elektronickou sadou nástrojů za 1749 Kč

Detská pracovná dielňa SmobyJak vytrhnout chlapce z nudy všedních dnů? Pokud se rád motá po otcově dílně nebo si často hraje na opraváře, určitě mu dlouhé chvíle zpestříte moderní dětskou dílnou Black + Decker, kterou doplňuje elektronický set Quatro s elektronickou bruskou, pilkou a vrtačkou. Obě hračky od výrobce Smoby vynikají maximálně autentickým provedením a propracovanými detaily. Určitě nesmí chybět ve výbavě malých opravářů.

Koupit hračku

Neobyčejná kuchyňka se zvuky a potravinami za 1779 Kč

Elektronická detská kuchynka Smoby TefalJestli hledáte opravdu univerzální hračku, se kterou se zabaví stejně dívky i kluci, zkuste své ratolesti překvapit dětskou kuchyňkou. Hračka Tefal Studio Barbecue od Smoby je nyní v nabídce za velmi výhodnou cenu i spolu se sadou potravin v tašce od výrobce Écoiffier. Elektronická kuchyňka je magickým místem objevování nových věcí – vydává realistické zvuky jako při vaření, smažení či výrobě sody, v kouzelném hrnci simuluje přípravu těstovin, v troubě zase pečení koláčku.

Koupit hračku

Multifunkční dětský kočárek s příslušenstvím pro panenku za 1799 Kč

Set detského kočíka pre bábikyV případě, že máte doma malou starostlivou maminku, set dětského kočárku pro dvě panenky, který doplňuje židle, houpačka a autosedačka Maxi Cosi &Quinny, ji zaručeně nadchne. V jedné ceně tak své slečně koupíte kvalitní hračku v krásném vyhotovení, navlas stejném jako pro opravdová miminka.

Koupit hračku

Nadčasové dřevěné odrážedlo za 1889 Kč

Drevené odrážadlo JanodI obyčejná jízda na dětském odrážedle může být stylová díky krásné hračce z dílny francouzské společnosti Janod. Nádherná dětská tříkolka v retro stylu je ideální i na vození v interiéru. Má speciální kolečka, která jsou při jízdě tichá a nezanechávají stopy na podlaze. Sedadlo odrážedla má zase malou opěrku, což znamená, že děťátko se může vozit pohodlně a bezpečně.

Koupit hračku

Malé rady před koupí hraček

  1. Děťátko si musí hračku zasloužit, zejména tehdy, pokud jde o dražší produkty – kupujte je za odměnu nebo jako motivaci.
  2. Naučte prcka za každý dárek pěkně poděkovat, hračky by vaše ratolesti neměli brát jako samozřejmost.
  3. Kupujte dětičkám raději kvalitní hračky– vydrží déle, fungují spolehlivěji, jsou maximálně bezpečné a zachovávají si pěkný vzhled.
  4. Zkuste hledat hračky, které mají přímý či skrytý vzdělávací charakter, například tříbí dětskou logiku nebo fantazii, péče či komunikační schopnosti.
  5. Hračky neslouží k tomu, abyste se svých dětí "zbavili". Najděte si čas a zahrajte si spolu s nimi, prohloubí to váš vzájemný vztah – nechte si připravit pochoutku v dětské kuchyňce, pomozte jim při skládání stavebnice, vymýšlejte si spolu s nimi příběhy.