Kupte domeček a houpačku Smoby máte zdarma!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
01. kvě'17

Objednáte si jednu hračku a přijdou vám dvě? Ne, není to chyba v systému, ale naše skvělá májová akce. My víme, jak potěšit nejen děti, ale i rodiče! Kupte si u nás v průběhu celého měsíce května dětský domeček Smoby a my vám k němu přibalíme houpačku Kocour Smoby zdarma. Nejenže ušetříte, ale své děti dvojnásobně potěšíte.

Domečky pro děti

Akce potrvá od 1. do 31. května nebo do vyprodání zásob, tak neváhejte a pospěšte si. Vyberte si dětský domeček Pretty Blue v modro-zelené barevné kombinaci nebo Pretty Nature Smoby v červeno-zelené a získáte od nás houpačku Kocour francouzské značky Smoby v hodnotě 499 Kč zcela zdarma. Při vytvoření objednávky do poznámky uveďte kód podle toho, o jakou barevnou verzi houpačky máte zájem. Zelená houpačka má kód SM830104 a šedá SM830105.

Dětské hračky na zahradu Smoby jsou ideální hračky pro všechny děti, které si rády hrají na zahradě. Renomovaný francouzský výrobce Smoby využívá kvalitní a odolný plast, který vašim dětem zaručí bezpečnou hru. Dětské domky, ale i houpačky a jiné hračky Smoby mají UV filtr, díky kterému barvy na hračkách nevyblednou a vypadají jako nové i po letech. Modro-zelený domeček Pretty Blue a červeno-zelený Pretty Nature přichází k dětem s originální letní kuchyňkou, ve které vám vaši nejmenší připraví chutná jídla podle jejich fantazie. Zasouvatelná okenice na domcích zajistí svěží vzduch a stín i během těch nejžhavějších dní. Domky jsou ozdobeny motivy zvířátek a květináčů, díky čemuž vypadají realisticky a každý z nich se stane skvělou dekorací vaší zahrady.

Nakupte dětský domeček Pretty Blue Smoby s dárkem jen za 4199 Kč

Dětský domeček Pretty Blue Smoby

Domeček a houpačka jako dárek

Nakupte domek Pretty Nature Smoby s dárkem jen za 4199 Kč

Dětský domeček Pretty Nature Smoby

Domeček a houpačka jako dárek

Získejte houpačku Kocour Smoby jako dárek!

Dětská houpačka Kocour Smoby

Dětská houpačka Smoby má tvar roztomilého kocourka a rychle se z ní stane oblíbená hračka vašich dětí. Má ergonomicky tvarovaný sedák a ouška, které dětem poslouží jako praktické držáky. Houpačka Kocour Smoby v hodnotě 499 Kč přinese vašim rošťák kopec zábavy a nyní ji od nás získáte jako dárek. Při vytvoření objednávky nezapomeňte zadat do poznámky kód houpačky: zelená je SM830104, šedá SM830105.

Připravte se již nyní s dětmi na horké léto a využijte naši skvělou akci. Houpačka Kocour Smoby v hodnotě 499 Kč poputuje k těm, kteří si od 1. do 31. května zakoupí dětský domeček Pretty Blue nebo Pretty Nature Smoby. Ušetříte téměř 500 Kč a namísto jedné hračky vám doručíme rovnou dvě. Tak který domeček a houpačka ozdobí vaši zahradu?

Nakupujte více hraček