Z dětí barbeři: Vstupte do kadeřnického království Barber Cut & Barber Shop

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
11. lis'22

Hry na prodavače a zákazníky, učitele a žáky či lékaře a pacienty vždy patřily a také budou patřit mezi oblíbené dětské hry. Předstírání různých dospěláckých profesí pomáhá dětem rozvíjet se na mnoha úrovních. My vám nyní spolu se Smoby představujeme okouzlující novinku, která navždy změní dětské hry na profese. Vstupte do dětského holičství Barber Cut & Barber Shop.

Návštěva kadeřnictví a holičství patří v dospělosti mezi vzácné momenty, během kterých si rodiče odpočinou a domů se vrátí s novým účesem. Mnohé děti naopak nepatří mezi fanoušky stříhání a jejich návštěvu kadeřnického salónu lze přirovnat k návštěvě zubaře. To se však změní, když se vaše děti stanou hrdými majiteli holičství z dílny oblíbené francouzské značky Smoby!

Péče o vlasy v rukou dětí

Přední výrobce dětských hraček Smoby uvádí na trh úžasnou novinku, které neodolá žádné dítě. Chlapci i dívky si v barberském studiu přijdou na své už od prvního momentu a o zákazníky nebudou mít nouzi. Designéři Smoby mysleli při vytváření této revoluční hračky na vše, o čemž svědčí i ty nejmenší detaily, spousta doplňků a moderní design inspirovaný skutečnými salony na stříhání a holení.

Trojkřídlé kadeřnické království od Smoby poskytne dětem dostatek prostoru pro hru a o maximální zážitek z ní se postará i 19 doplňků. Taburetka s imitací kůže s nádechem luxusu dopřeje zákazníkům pohodlí a zbytek budou mít v rukou vaše děti. Malí barbeři a kadeřnice budou pány svého holičství, které se skládá ze dvou částí a lze jej rozložit do tvaru písmene L.

Zaměstnanci dětského holičství budou mít k dispozici celou řadu pomůcek. O dokonalý účes se postará mechanický zastřihovač se 3 stupni nastavení délky, nůžky a hřeben. Výjimkou není ani žiletka, štětka a pěna na holení pro dokonalou úpravu vousů. Součástí výbavy holiče jsou také různé kosmetické přípravky od šamponu až po balzám po holení. A jelikož krásný účes něco stojí, nechybí ani platební terminál a peníze.

Holičstvo Barber Cut Smoby

Důraz na detaily

Dítě i rodiče už na první pohled zaujmou oblé tvary, překrásné barvy a spousta doplňků. Holičství Barber Cut & Barber Shop je vyrobeno z kvalitních plastů nejmodernější foukanou technologií Blow Molding, která zaručí vysokou robustnost a odolnost. Během hry budou děti objevovat dostatek úložného prostoru, který je navržen opravdu prakticky a nachází se přesně tam, kde jej děti potřebují – pod pokladnou, na pultu i u zrcadla či pod ním.

Péče o vlasy a vousy se neobejde bez vody, proto je nedílnou součástí kadeřnického salonu i ruční sprcha s umyvadlem. Díky tomuto prvku odejdou zákazníci domů nejen ostříhaní, ale také voňaví a s čerstvě umytými vlasy. Důraz na detaily je nepřehlédnutelný již při prvním pohledu na barberský salon. Hned při vstupu děti uchvátí nápis Barber & cut s tradičním symbolem – modro-bílo-červenou spirálou.

Holičstvo Smoby so sprchou

Blíže světu dospělých

Není žádným tajemstvím, že děti touží co nejdříve vyrůst a stát se dospělými. Na to si však budou muset ještě několik let počkat, ale zatím mohou prostřednictvím hry napodobovat různé profese. S holičským salonem od Smoby si zahrají na barbery, naučí se, k čemu slouží jednotlivé pomůcky, jak se správně používají a zjistí, že návštěvy kadeřníka se není třeba bát, právě naopak.

Dětská hra na kadeřníka, holiče či barbera není vůbec ztrátou času. Děti si během hry rozvíjejí komunikační a jazykové dovednosti, rychleji se socializují, získávají pocit zodpovědnosti, zdokonalují si jemnou motoriku, soustředění a také logické myšlení. Učí se trpělivosti, protože vytvořit hollywoodský účes netrvá krátkou chvíli a během manipulace s pokladnou získávají základy finanční gramotnosti. Vždyť už Albert Einstein věděl, že hra je nejefektivnější způsob zkoumání.

Vstupte k barberovi