Hledání velikonoční odměny: Najděte ukryté předměty a vyhrajte

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
07. bře'22

Velikonoce jsou za rohem a my jejich příchod oslavíme tak, jak se patří. Připravili jsme si pro vás velikonoční hru, ve které bude vaším úkolem najít si svoji odměnu. Neváhejte zapojit i vaše ratolesti, nebude to jednoduché!

„Velikonoce musí být veselé a nic nám to nepřekazí!“, rozhodli se naši tři medvídkové a pozvali si na návštěvu všechna zvířátka z okolí. Plánovali jen menší pohoštění v kruhu těch nejbližších, ale co čert nechtěl, o velikonoční oslavě se dozvěděl celý, celučičký les a všichni jeho obyvatelé se také chtěli trochu zabavit.

Jak to však v případě Oliho, Mily a Bruna bývá, věci se jim trochu (dost) vymkly kontrole a na návštěvě zavládl totální chaos. Zajíčci, veverky, ptáčci, ježci a myšky vytáhli ze skladu barvy, štětce a barvičky a pustili se do příprav na Velikonoce.

Medvídci se jen chytali za hlavu a přemýšleli, jak v tom nepořádku najdou to, co potřebují. A potom dostali skvělý nápad! Celou scénu namalovali a poprosili nás, abyste jim vy, děti, pomohly své ztracené poklady najít. Samozřejmě, za odměnu. Troufnete si na to?Velkonocna odmena blog cz

Jak se zapojit do hledání?

Ptáte se, jak pomoci medvídkům s hledáním? Nemusíte vůbec vystrčit paty z domu, stačí se pozorně zahledět na jeden obrázek z pohodlí domova a pustit se do pátrání. Medvídci vám sepsali krátký návod:

  1. Navštivte tuto stránku, kde najdete překrásný obrázek plný zvířátek, velikonočních vajíček, barviček i kvítků.
  2. Pozorně si prohlédněte předmět, který budete hledat. Až do Velikonoc budete mít možnost najít 4 odměny. Tak například během prvního týdne pátráme po modrozeleném vajíčku, za jehož nalezení dostanete první odměnu.
  3. Vaším úkolem a úkolem vašich dětí je najít daný předmět na pestrobarevném obrázku, který naleznete níže na zmíněné stránce.
  4. Pokud ho spatříte, klikněte na něj. Avšak pozor, předmět může být pořádně ukrytý, například za nějakým zvířátkem.
  5. Bylo vaše hledání úspěšné? Na obrazovce se vám zobrazí okno s gratulací a slevovým kódem, který můžete využít při nákupu v našem online obchodě. Upozorňujeme ovšem, že slevy, slevové kódy a dárky k nákupu nelze kombinovat.

Během následujících šesti týdnů až do Velikonoc na vás čekají odměny, které si budete moci uplatnit přímo na našem eshopu. Hledání velikonočních odměn bude trvat 6 týdnů a vy spolu s dětmi až do 18.4.2022 můžete během hry nasbírat 4 různé odměny. Všechny můžete využít v našem online hračkářství, kde na vás kromě množství hraček čeká i speciální velikonoční nabídka. Tak co říkáte, dobře to ti medvídkové vymysleli?

Pusťte se do hledání