Extra slevy, jaké tady ještě nebyly

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
12. led'24

Vánoce jsou za námi, nový rok se postupně rozbíhá a my jsme do něj vstoupili s extra slevami na množství hraček. Dopřejte v letošním roce vašim dětem vše, co potřebují a potěšte nejen je, ale také svoji peněženku. Naši Medvídkové se letos cítí extra štědře a připravili si pro vás slevy, jaké tu ještě nebyly.

Ano, víme, Vánoce byly opravdu nedávno a rozbalování vánočních dárků má každý ještě v čerstvé paměti. Ale děti přece mohou dostávat hračky během celého roku, že? Narozeniny, svátek, narození miminka, úspěchy, které je třeba oslavit dárkem… ke koupi nové hračky se vždy najde důvod. O jeden víc nyní přidáváme i my. Užijte si s našimi Medvídky extra slevy na různé hračky a nakupte nyní výhodněji než kdykoli předtím.

Ponořte se do světa slev s Medvídky

Naši tři Medvídkové, které jistě důvěrně znáte, se po přivítání nového roku pustili do obrovského úklidu skladu. Dali si totiž jedno novoroční předsevzetí, které (zatím) dodržují a není to nic jiného než pořádkumilovnost. Někde totiž slyšeli, že čisté prostředí přináší čistou mysl. A také zaslechli, že budou potřebovat spoustu prostoru pro nové hračky, které do skladu přijdou během roku 2024. A tak se pustili do obrovského úklidu a doručili nám seznam hraček, které si od nás vysloužily označení extra slevy. Podívejte se spolu s námi na to, které top hračky nyní pořídíte mnohem výhodněji.

Extra slevy na hračky

Panenky, autíčka i puzzle pro celou rodinu

V bohaté nabídce zlevněných hraček si na své přijdou opravdu všichni. Hledáte hračku pro chlapce, dívku, miminko, školáka nebo rovnou pro celou rodinu? V extra slevách od Medvídků určitě naleznete dokonalou hračku pro každého člena rodiny. Spolehnout se můžete nejen na štědrý výběr, ale také prvotřídní kvalitu z dílny renomovaných výrobců. Těšit se můžete na vodní dráhy Aquaplay, voňavé panenky Corolle, puzzle Educa s nádhernými motivy, sběratelská autíčka Majorette a spoustu hraček z dílny oblíbené francouzské značky Smoby.

Máte doma vášnivé kuchaře a kuchařky, kteří číhají na každý pohyb v kuchyni? Pro tyto malé nadšence máme v nabídce extra zlevněných hraček různé spotřebiče do kuchyňky, ale také samotné dětské kuchyňky a také restaurace. Malé parádnice jistě potěší kosmetické stolky a kufříky, díky kterým se dětské pokoje promění v salony krásy. Naprázdno od nás neodejdou ani rodiče malých kutilů. Pro ty naši Medvídkové do nabídky extra slev zahrnuli pracovní kufříky s nářadím. Vrtání, bouchání a kutilství bude od nynějška na denním pořádku.

Hit dne, který vás dostane

Hledáte něco opravdu extra? Posviťte si na naše hity dne, hračky, které si získají i ty nejnáročnější. Každý den se můžete těšit na nový hit, který zakoupíte ještě výhodněji. Dnes to může být panenka, zítra puzzle, o den později zase kočárek pro panenku. Čekáte na výhodnou cenu odrážedla? Nezapomeňte pravidelně kontrolovat kategorii Extra slevy a brzy se na vás jistě usměje štěstí.

Dopřejte dětem spoustu radosti z nových hraček i po Vánocích. Nové hračky jim přinesou nové podněty, díky kterým budou pokračovat ve vývoji a zdokonalovat se v každé oblasti. Hračky totiž nejsou jen sběrače prachu, ale nejlepší přátelé všech dětí. Obdarujte ty své krásnou hračkou, kterou si zapamatují na celý život.

Využijte extra slevy