S Medvídky léto nekončí: Nakupte nyní hračky ještě výhodněji

  Kategorie: Akce a slevy,
5 min.
08. zář'21

Měj se, léto. Sbohem, léto, uvidíme se o rok. Takto se v září s létem loučili Mila a Bruno a už se chystali ze skříní vytahovat podzimní výzdobu. Nebyl by to však Oli, náš nejvíce nezbedný Medvídek, kdyby zničehonic nezvýskol: "Počkejte přece, léto nemusí skončit, zkusme si ho prodloužit!"

A protože víme, že s Olim se nemá smysl hádat se, dali jsme mu za pravdu, ze skladu jsme opět vytáhli milované letní hračky a poprosili jsme Medvídky, aby jim snížili ceny. Jste připraveni na nekonečné léto s hračkami, které nyní nakoupíte ještě výhodněji? Protože s námi léto nekončí!

Když ceny tají

V létě nám taje zmrzlina, nyní budou tát ceny! Nečekejte další rok a potěšte své děti novými hračkami do exteriéru už teď. Čeká nás přece nádherný podzim, který přeje zábavě v přírodě, ať už je to na zahradě, v parku nebo na hřišti. Pro nás a naše Medvídky léto ještě nekončí a všichni tři se shodli na tom, že nyní je ten nejlepší čas na nákup hraček za výjimečné ceny.

Vydejte se s námi a našimi třemi Medvídky na vzrušující jízdu, na níž vás budou čekat krásné hračky pro vaše děti za výhodné ceny. Nabídku hraček budeme pravidelně měnit, takže vy se už nyní můžete těšit na vždy nové, extra slevy, se kterými bude nezapomenutelné nejen léto, ale rovnou celý rok.

Oblíbené hračky ještě výhodněji

Letní prázdniny sice skončily, ale to neznamená, že skončila i zábava. Sluneční a teplý podzim, který je nepochybně nejpestřejším obdobím roku, nabízí dětem stejně mnoho možností na hru jako léto. Právě proto jsme se rozhodli snížit ceny oblíbených hraček, které budou vašim dětem dělat společnost i během následujících týdnů. Výběr hraček budeme pravidelně obměňovat, přičemž aktuální nabídku hraček naleznete zde. Tentokrát pro vás Medvídci vybrali následující úžasné hračky. Jste připraveni na nekonečné léto?

Skluzavka s vodotryskem Funny Toboggan Smoby

Smoby smyklavka letna akcia

Zábavu na skluzavce objeví každá generace dětí a jinak tomu určitě není ani v případě těch vašich. Skluzavka s vodotryskem Funny Toboggan patří mezi nejmodernější a nejkvalitnější skluzavky a děti potěší plochou na klouzání dlouhou až 2 metry. Zábavnou, ale i bezpečnou jízdu na skluzavce umocní žebřík s protiskluzovou ochranou, masivní zelená držadla a ergonomická plocha na klouzání. V letních měsících se dá skluzavka připojit na hadici, čímž se rázem promění na tobogan, ale dlouhé hodiny smíchu a zábavy dětem přinese během celého roku.

Domeček pro zahradníka Garden House Smoby

Smoby domcek letna akcia

Po vlastním domku touží nejen dospěláci, ale i děti, které sní o speciálním místě na hraní. Prvotřídní domeček pro zahradníka Garden House dětem nabízí mnohem více než jen prostor na hru. Součástí domečku je totiž moderní 21dílná sada zahradních doplňků, se kterými si dítě zahraje na skutečného zahradníka, vypěstuje si své vlastní květiny a bylinky. Nechybí květináče, zahradní mřížka, ptačí krmítko, zahradní nářadí, ale i listovací průvodce s obrázky, který obsahuje důležité tipy a triky pro výsadbu.

Oboustranná houpačka Blue Dog Smoby

Smoby hojdacka letna akcia

Oblíbenou zábavu děti zažijí i na houpačce Blue Dog od Smoby. Pestrá modrá houpačka ve tvaru pejsků je oboustranná a nabízí až 3 místa k sezení – dvě místa na pejscích a jedno místo uprostřed houpačky. Sezení na houpačce je ergonomické a podporuje správný vývin dětských kloubů a opěrné soustavy. Konstrukce houpačky je stabilní a odolná a spolu s pevnými držadly dětem zaručí maximální bezpečnost.

Stan Indoor & Outdoor Teepee Evolutive Smoby

Smoby teepee letna akcia

Stane Teepee Evolutive od Smoby vaše děti okamžitě přenese do fantastického světa Divokého západu a Indiánů. Jedinečný stan má robustní dvojité stěny a je vyroben z odolného plastu, ale vypadá jako k nerozeznání od tradičních indiánských teepee stanů. Rodiče jistě ocení možnost přizpůsobit stan výšce dětí, takže celková výška stanu je 159-184 cm. Nechybí ani dokonale propracované detaily a textilní závěs, který dětem dopřává více soukromí a během horkých dní vytvoří příjemný vánek. Designové otvory se zase postarají o působivý efekt slunečních paprsků.

Tříkolová koloběžka Corolle Smoby

Smoby trojkolka letna akcia

Co vznikne, když se spojí dvě oblíbené francouzské značky Corolle a Smoby? No přece nádherná tříkolová koloběžka s okouzlujícím designem, která vaše děti převeze nejen letem, ale i jinými ročními obdobími. Celokovový rám a stabilní tříkolový systém je doplněn o jemný, rozkošný květinový vzor a nechybí ani nápaditý košík pro panenku Corolle. Řídítka koloběžky se dají nastavit podle výšky vašeho děťátka, díky čemuž bude koloběžka růst spolu s ním.

Užívejte si s námi léto po celý rok a nezapomeňte, že naši Medvídci vám budou pravidelně přinášet extra slevy na letní hračky. U nás nakoupíte výhodně během celého roku, díky čemuž můžete děti neustále překvapovat novými hračkami.