Doprava zdarma nad 799 Kč nekončí!

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
22. čec'21

Ještě více zábavy za skvělé ceny a k tomu doprava zdarma? Třikrát ano, křičí naši Medvídkové. Oli, Mila a Bruno si pro věrné i nové zákazníky připravili osvěžující letní překvapení – dopravu zdarma na všechny nákupy nad 799 Kč, kterou jste mohli využít do 20. července 2021, se rozhodli prodloužit o celý týden navíc!

Léto plné překvapení ani zdaleka nekončí. Užívejte si ho spolu s dětmi naplno a potěšte své ratolesti hračkami k vodě, do písku, do zahrady, ale i do interiéru a my vás zase potěšíte dopravou zdarma již od dnešní půlnoci až do půlnoci 27. 7. 2021. Nyní je ta ideální doba ušetřit a zároveň překvapit děti hračkami, které jim vykouzlí úsměv na tváři a pomohou jim prožít nezapomenutelné léto plné skvělých zážitků.

Vymyslet dětem během letních prázdnin program a zabavit je dá někdy pořádně zabrat. Během dlouhých letních dnů děti objeví i hračky, na které už dávno zapomněly, ale i ty po čase zapadnou prachem a malí nezbedníci budou opět toužit po nových podnětech. Nenechávejte nic na náhodě a potěšte děti novými hračkami, které spolehlivě zaženou nudu a naplní prázdninové dny veselým smíchem.

Doprava zadarmo leto titulna cz

Prodlužujeme dopravu zdarma nad 799 Kč

A jelikož překvapení mají rádi i dospělí, nachystali jsme si něco i pro vás, rodiče – dopravu zdarma prodlouženou o celý týden navíc! Jediné podmínky, které musíte splnit, je počkat do dnešní půlnoci, a pak vytvořit objednávku v minimální hodnotě 799 Kč. Hračky, které pro své děti vyberete, bezpečně doručíme až k vám domů a vás to nebude stát ani korunu navíc. Nečekejte však příliš dlouho, doprava zdarma bude trvat pouze následující týden.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a udělejte svým dětem radost krásnou novou hračkou. Doprava zdarma nad 799 Kč se pro velký úspěch prodlužuje a vy si ji budete moci vychutnat o celých 6 dní déle. Doručení hraček zdarma startuje již 21. 7. 2021, s úderem dnešní půlnoci a potrvá celých 6 dní, tedy do půlnoci 27. 7. 2021.

A nezapomeňte – dětská radost se vám pokaždé mnohonásobně vrátí.

Doprava zdarma nad 799 Kč