4 nejlepší domečky Smoby do každé zahrady

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
30. dub'21

S příchodem slunečného počasí a dlouhých dní chceme, aby naše děti trávily co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Jak však dětem dopřát na zahradě mnohem více zábavy? Začněte se ohlížet po dětských domcích, které jsou skvělým útočištěm a poskytují dětem množství prostoru na hru. S našimi tipy na domečky Smoby určitě neodejdete s prázdnou.

Najít dokonalý domeček, který splní požadavky dětí, nároky rodičů a vejde se do rozpočtu, je někdy velmi náročné. S našimi tipy na čtyři výjimečné domečky Smoby však bude koupě nového zahradního domku pro děti hračka. Baví vaše děti vaření? Fascinují je práce v zahradě? Rády se na svět dívají z výšky? Čtyři různé domečky Smoby do každé zahrady už čekají jen na nové majitele. Který z nich je pro vaše děti jako stvořený?

Domeček s restaurací Chef House Smoby

Jedinečný domek se zahradní restaurací Chef House dětem přinese zcela nový požitek z hry. Tento zahradní domek totiž není pouze obyčejným domečkem, ale i restaurací, v níž si děti vyzkouší obsluhování svých kamarádů, sourozenců či rodičů, kteří se zhostí úlohy zákazníků. V domku se zahradní restaurací budou přijímat jejich objednávky, připravovat v kuchyňce z chutných surovin lahodná jídla, servírovat je a díky pokladně i přijímat platby.

Domeček se zahradní restaurací Chef House představuje inovativní koncept domku, který zabaví zejména neposedné a kreativní děti, které mohou v domku a restauraci objevit nové možnosti hry. Prostorný interiér si děti získá kuchyňskou linkou s integrovanou pečící troubou, ledničkou, pokladnou a dalšími nezbytnými prvky každé restaurační kuchyně. Plnohodnotnou a nikdy nekončící hru podpoří až 38 doplňků, které malým kuchařům a majitelům restaurace nesmí chybět.

Domcek chef house blog

Domeček pro zahradníky Garden House Smoby

Táhne to vaše děti spíše do zahrady, než do kuchyně? Také pro ně si Smoby připravil krásné překvapení v podobě domečku Garden House, který je na míru vyrobený pro všechny milovníky květin. Domeček pro zahradníky děti na první pohled okouzlí zahradní mřížkou, na kterou se dají upevnit květináče, ale která může sloužit i jako opora pro rostliny, které se táhnou do výšky. Součástí domečku je i velký květináč na bylinky, 6 menších květináčů a jmenovky, díky čemuž budou děti přesně vědět, co zasadily či zasely do daného květináče.

V domku děti objeví i praktický pracovní pult zavěšený na okně, na kterém mohou sázet a přesazovat, a který disponuje úložným prostorem. Po pracích v zahradě děti uloží vše na své místo a v domečku bude pořádek. Domeček Garden House je propracovaný do těch nejmenších detailů, o čemž svědčí i okap s barelem na zachycování dešťové vody, ale i listovací průvodce s obrázky květin a rostlin či tabulka na zapsání důležitých dat.

Domcek garden house blog

Domeček na pilířích Pilings House Smoby

Neméně zábavy si děti užijí v patrovém domku Pilings House, který stojí na pilířích! Domek v zářivých barvách disponuje skluzavkou, která si okamžitě získá pozornost a přízeň všech dětí. Do domečku se vstupuje po žebříku s protiskluzovou úpravou a díky této výšce děti objeví trochu jiný pohled na svět. Z výšky mohou sledovat okolí a pozorovat, kdo se blíží k domečku a koho mohou ve své pevnosti na pilířích přivítat.

Jedinečný domeček na pilířích dětem poskytuje mnoho možností na hru, která může probíhat nejen v samotném domečku, ale i pod ním. Pod stabilní konstrukcí děti během horkého léta objeví příjemný stín a pilíře mohou využít i jako originální prolézačku. V domku na pilířích děti najdou dostatek soukromí, o které se postará nejen vyvýšená konstrukce, ale i zasouvatelné okenice, které zároveň ochrání před přímým slunečním zářením.

Rozšiřitelný domeček Neo Jura Lodge Smoby

Dalším inovativním konceptem je domek, který se dá hravě rozšířit a přizpůsobit požadavkům a potřebám dětí. Domeček Neo Jura Lodge lze rozšířit až o 8 zajímavých doplňků, mezi nimiž nechybí letní kuchyňka, piknikový stůl, předzahrádka s květináči, komín, okap s barelem, dveře s klíčkem, zvonek a dokonce podlaha, která poskytne domku ještě větší stabilitu a vytvoří izolaci od země.

Domeček Neo Jura Lodge díky těmto vylepšením dětem přinese ještě více zábavy a krásných zážitků. Veselé hry dětí a jejich sourozenců a kamarádů se mohou odehrávat v prostorném interiéru, ale i exteriéru, protože právě ten nabízí letní kuchyňku, piknikový stolek a předzahrádku s květináči.

Domcek neo jura lodge blog

Koupí domečku Smoby dětem kupujete nejen výjimečnou hračku, ale i kvalitu, která vydrží mnoho let a která se stane centrem všech her téměř po celý rok. Už víte, který domeček se stane součástí vaší zahrady?