Domeček Přátel s novým designem: Dopřejte dětem ještě více zábavy

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
07. čec'23

Trendy nejsou pouze v módě, ale také v interiérovém designu a stavebnictví, o čemž svědčí design našeho nového domečku Přátel. Ten si získal srdce mnoha dětí i rodičů. Vydejte se s námi na prohlídku nového domečku z dílny Smoby, který bude dětem dělat společnost nejen během blížících se letních prázdnin.

Domeček Přátel Friends House Evo Playhouse představuje nejnovější rozšíření řady dětských domků od populárního francouzského výrobce hraček Smoby. Prostorný domeček pro více dětí dostal nový design, který mu nesmírně sluší. Elegantní barvy spolu dokonale ladí, díky čemuž se domeček Smoby stane zároveň krásným doplňkem vaší zahrady. Co všechno hra v domečku Přátel nabízí?

Základní stavbu domku Friends House Evo Playhouse od Smoby tvoří dvojitá střecha, zadní poloviční dveře, přední plné dveře s klíčem a průzorem a elektronický zvonek, kterým se ohlásí každá návštěva. Domečku nechybí poštovní schránka na dopisy plné tajemství či pozvánky na pikniky a oslavy.

Děti si z domku užijí parádní výhled, o který se postará 6 oken a 2 okenice, které lze otáčet o 360°. Fasáda domku připomíná dřevěný reliéf a drobné detaily v podobě kočičky a ptáčků okouzlí všechny děti. V zadní části se nad polovičními dveřmi nacházejí mříže s imitací ptačí budky, které zajistí stín během horkých měsíců, ale zároveň nezabraňují proudění vzduchu. Na tuto konstrukci si děti mohou zavěsit květináče s oblíbenými rostlinkami a bylinkami, které na šedé barvě krásně vyniknou.

Domček Priateľov Smoby a deti

Jeden domeček, mnoho možností

Domeček Přátel od Smoby není jen obyčejný domeček na hraní. Hra v něm rozvíjí fantazii, podporuje kreativitu, zlepšuje komunikační schopnosti a učí děti hrát si s vrstevníky. Touží vaše děťátko uspořádat v domečku oslavu, na kterou pozve kamarády? Stačí si vybrat domeček s rozšířením obsahujícím letní kuchyňku s doplňky a piknikový stůl a oslava může začít. Nebo si vaše děti užívají společenské hry a nechtějí se jich vzdát ani v letních měsících? Žádný problém! Verze domečku Přátel se 4 společenskými hrami a slunečníkem je zabaví na dlouhé hodiny.

V naší bohaté nabídce najdete i množství setů, ze kterých si každá holčička či kluk vyberou to, co je nejvíce baví. Někdo si neumí představit domeček bez pískoviště, jiným dětem by se raději líbilo mít nablízku houpačku. Nebo spíše skluzavku? Ani vodní dráha není překážkou a tu už děti vůbec nebudou vidět v dobrodružném chodníku, který si mohou rozložit kolem domečku jako skutečnou překážkovou dráhu.

Domček Priateľov s oknami

Domeček Přátel se slunečníkem a společenskými hrami

Domeček Přátel s rozšířením přináší již zmiňovanou zábavu se společenskými hrami. Ty si děti mohou zahrát za piknikovým stolem a pod slunečníkem, takže jsou chráněny před horkým letním sluncem, ale také deštěm. TTen zachytí okapová roura s konvičkou na zalévání, díky čemuž má domeček další rozměr hry. Součástí tohoto rozšíření domku Friends House Evo Playhouse je také letní kuchyňka, ve které si děti připraví dobroty od výmyslu světa. Ve večerních hodinách si mohou rozsvítit světlo nad dveřmi, takže zábava západem slunce rozhodně nekončí.

Domeček Přátel s květináčem a letní kuchyňkou

Dávají vaše děti přednost zahradním pracím? Ve Smoby mysleli i na malé zahradníky a zahradnice. Domeček Přátel s velkým květináčem udělá radost všem dětem, které rády sázejí, sejí, přesazují a starají se o své bylinkové, květinové či zeleninové záhony. Květináč o objemu 20 litrů je doplněn o zahradní nářadí, takže děti se o svou úrodu mohou postarat opravdu důkladně. Lopatka, hrabičky, sázecí kolík a značky bez pochyby potěší všechny milovníky zahradních prací. Domeček Přátel od Smoby v této verzi je rozšířen také o letní kuchyňku a piknikový stůl, kde si mohou děti po náročné práci v zahradě odpočinout a načerpat síly při dobrém jídle.

Set domečku Přátel s pískovištěm a houpačkou

Chcete vaše děti potěšit opravdu parádním setem hraček, který jim vyrazí dech? Set domečku Přátel přichází spolu s houpačkou ve tvaru pejska a pískovištěm 2v1. Kombinací těchto hraček dětem vytvoříte na zahradě vlastní dětské hřiště, kde budou trávit čas od rána do večera. Domeček Friends House Evo Playhouse jim po dlouhých hodinách her poskytne útočiště k odpočinku a jedna část pískoviště může být využívána jako malý bazén, kde děti najdou osvěžení. Hračky v setu se spolu perfektně doplňují, a to nejen funkčně, ale také designově.

Stihli jste se zamilovat do domečku Přátel a toho, co nabízí? Prozkoumejte naši širokou nabídku domečku Friends House Evo Playhouse v různých kombinacích a vyberte tu pravou pro vaše děti.