Vytvořte dětem Dětské království se slevami až do -48 %!

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
01. bře'18

Dlouhou a mrazivou zimu za chvíli vystřídá rozkvetlé jaro, na které je třeba se pořádně připravit. Vytvořte doma dětem velkolepé Dětské království, ve kterém budou vládnout hračkami na zahradu. Ty u nás od 1. 3. do 31. 3. koupíte se skvělou slevou až 48 %. A pak už jaro na zahradě může opravdu začít!

Vytvořte vašim ratolestem Dětské království na čerstvém vzduchu díky hračkám na zahradu od renomovaných výrobců. Vlastní hřiště nyní dětem vytvoříte z hraček se slevami až do -48 %. Speciální jarní akce platí v době od 1. března do 31. března a čekají na vás výjimečné hračky pro všechny děti. Užijte si jaro naplno a těšte se z usmátých dětských tvářiček.

Top hračky na zahradu

V široké nabídce hraček je někdy náročné zorientovat se a vybrat ty správné hračky. My vám to s radostí usnadníme! Máme pro vás top hračky na zahradu od renomovaných evropských značek, které se vyznačují kvalitními materiály odolnými vůči zubu času a také počasí. Dětičky si s nimi perfektně zahrají a rodiče budou vědět, že všechny hry jejich ratolestí jsou maximálně bezpečné.

Dětské lezecké centrum Multi-Activity Tower

Jedna hračka nemusí splňovat pouze jeden účel. Přesně to je i případ lezeckého centra Multi-Activity Tower, které je opravdu multifunkční. Děti jej využijí jako prolézačku, lezeckou stěnu i jako skluzavku. Díky tomu je tato hračka ideální pro více dětí, které si pohybem zlepšují kondici a posilují svaly, ale zároveň si rozvíjejí komunikační schopnosti a socializují se. Dětské lezecké centrum Multi-Activity Tower je stabilní a zajišťuje tak maximální bezpečnost hry.

Vodní dráha AquaPlay Aquaplay'n Go v kufříku

Vodná dráha AquaPlay

Úžasné vodní dobrodružství zažijí děti díky vodní dráze AquaPlay. Vodní přehrada s množstvím funkcí a možností jim přiblíží vlastnosti vody, její sílu a rychlost. Součástí balení jsou nejen 4 roztomilé figurky, ale i autíčko, loďky a zejména vodní pumpa, kterou děti přečerpávají vodu z kanálu do kanálu. Tato hra však není jen edukační, velkou roli v ní hraje pestrá dětská fantazie, která se hraním s vodou a loďkami ještě více rozvíjí.

Dětský stůl Zahradník De Jardinage 2v1

Stolík Záhradník 2v1 Smoby

Máte doma malého vášnivého zahradníka? Potěšte ho zahradnickým stolkem De Jardinage od Smoby, který bude patřit jen a jen jemu. Stolek je rozdělen na dvě poloviny, přičemž v té jedné je prostor na hlínu a kytičky. Díky této úžasné hračce dětičky poznají svět květin a bylinek a prací s hlínou si rozvinou hmat. Tento stolek Zahradník 2v1 Smoby je krásným příkladem návratu k přírodě a zamilují si ho všechny děti, které si raději hrají venku než uvnitř.

Dětská prolézačka Adventure Car Smoby s pískovištěm

Preliezačka Adventure Car

Jak spojit prolézačku, skluzavku a pískoviště tak, aby byly stále pohromadě? No přece do autíčka! Úžasné multifunkční autíčko Adventure Car od Smoby má pod kapotou skryté pískoviště, zadní kola slouží jako prolézačka a v zadní části se nachází skluzavka se schůdky. Ta však ukrývá překvapení – otvor na vodu, díky kterému se v létě velmi rychle přemění na tobogan. Co víc si děti mohou přát?

Dětská židlička KidChair s UV filtrem

Detská stolička KidChair Smoby

Po každé hře je třeba si trochu odpočinout a nabrat síly do další hry. Na to je jako stvořená dětská židlička KidChair s vysokým opěradlem, ergonomickým sedátkem a 4 stabilními nohami. Díky UV filtru je vhodná i do exteriéru a dokonale ladí s taburetkou KidStool, která poslouží i jako stolek. Tento malý nábytek na sezení je ideální do každé zahrady, ve které tráví děťátko hodně času.

Hračky na zahradu patří mezi oblíbené dětské hračky. Spojují pohybovou aktivitu, čerstvý vzduch, zábavu a kamarády do jednoho. To vše můžete dětem od 1. 3. do 31. 3. dopřát se skvělou slevou až do -48 %. Vytvořte jim doma Dětské království, jehož budete i vy součástí. Úžasné prolézačky, originální stolky, vodní dráhy a mnohé jiné hračky už čekají!