Ušetřete stovky korun se slevovým kupónem!

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
20. říj'17

Přemýšlíte, jaký dárek koupit vašim malým nezbedníkům? Naši medvídci znají ty nejúžasnější hračky pro všechny milé děti. Připravili si pro vás speciální slevy, které můžete využít hned teď.

Naši tři medvídci si pro vás přichystali extra slevy, díky kterým ušetříte až stovky korun. Stačí si zvolit z vybraných hraček a v nákupním košíku vložit slevový kód MEDVIDEK. Sleva 5 % vám bude po zadání kódu automaticky odečtena z výsledné částky. Kromě toho, při nákupu nad 1000 Kč máte dopravu zdarma! Udělejte svým dětem radost na narozeniny, Mikuláše či Vánoce a překvapte je těmi nejlepšími dárky! Pozor, akce je časově omezena.

dětské hračky slevy

Dětská kuchyňka CookMaster Verte Smoby elektronická se zvuky, s ledem, opečenými potravinami a 36 doplňky zelená

CookMaster Verte je jedna z nejmodernějších designérských kuchyněk pro děti na trhu. Malí kuchaři si mohou upéct v troubě chutné koláčky či dávkovat led do nápojů. Při vaření jim bude sporák vydávat zvuky jako v opravdové kuchyní. Děti mohou využít i mikrovlnku či espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi.

dětská kuchyňka

Chci kuchyňku

Dětská kuchyňka Tefal Studio XL Smoby elektronická se zvuky, s jídelnou, ledničkou a 36 doplňky fialovo-stříbrná

Nadčasová kuchyňka fialové barvy je přístupná z 360°. Jde o dokonalou repliku opravdové kuchyňky. Děti potěší její magické funkce. V hrnci se po položení na sporák uvaří těstoviny a sporák i přístroj na sodu vydávají realistické zvuky. Malí kuchaři si mohou udělat i kávičku v espresso kávovaru přesně podle své chuti.

dětská kuchyňka sleva

Chci kuchyňku

Dětská pracovní dílna Auta 3 Bricolo center Smoby se skákající rampou, skládacím autíčkem a 94 doplňky

S pracovní dílnou Auta 3 Bricolo center bude váš malý chlapec automechanik a závodník v jednom. Na pracovní ploše se mimo jiné nachází také parkovací místo pro autíčko McQueen z oblíbené pohádky. Součástí pracovní dílny jsou rozličné nástroje a děti si tak bez problémů mohou poskládat vlastní legendární autíčko.

pracovní dílna sleva

Chci pracovní dílnu

Odrážedlo Maestro Confort Smoby s houpačkou, potahem a elektronickým volantem od 6 měsíců červené

Odrážedlo Maestro Confort je nádherné autíčko, které potěší všechny malé dětičky. Díky odpojitelným částem roste spolu s nimi až do tří let. Panel na volantu vydává melodie a kolem odrážedla je bezpečnostní ohrádka, ale disponuje i tříbodovým bezpečnostním pásem.

odrážedlo sleva

Chci odrážedlo

Tříkolka Baby Driver Smoby se stříškou od 10 měsíců modro-šedá

Tato tříkolka je jednou z nejmodernějších a nejpropracovanějších tříkolek na trhu. Disponuje tichými koly z kvalitní gumy a roste spolu s vaším děťátkem. V počátečních měsících slouží jako sportovní kočárek. Dvojitá rodičovská rukojeť tříkolky je výškově nastavitelná a obsahuje držák na láhev. Nad tříkolkou se nachází také slunečník s UV filtrem.

tříkolka sleva

Chci tříkolku

Dětský obchod Supermarket Smoby elektronický s váhou, pokladnu, potravinami a 41 doplňky tyrkysový

V supermarketu Smoby si děti mohou spolu do sytosti zahrát. Díky zabudované pokladně s číselnou klávesnicí a displejem může malý obchodník spočítat zákazníkovi cenu za zboží. Produkty může dokonce oskenovat i zvážit, přesně jako na opravdové pokladně.

dětský obchod sleva

Chci obchod

Odrážedlo pro děti auto Next Bobby Car BIG se zvukem a světlem od 12 měsíců červeno-šedé

Odrážedlo ve tvaru luxusního autíčka má originální design a děti zaujme světelnými efekty během jízdy. Funkční klakson a světla dělají z jízdy ještě větší zábavu. Jeho kolečka jsou tichá, odolná a dobře drží na silnici. Jízda na odrážedle podporuje správný vývin kyčelních kloubů.

odrážedlo autíčko sleva

Chci odrážedlo

Dětský traktor na šlapání Builder Max Stavbař Smoby s bagrem a nakladačem oranžový

Který chlapec by si nezahrál rád na traktoristu či stavaře? Traktor Builder Max Stavbař disponuje zadním přívěsem, bagrovou lžící i funkčním nakladačem. Funguje na řetězový pohon a má robustní konstrukci vyrobenou z nejkvalitnějších materiálů.

traktor sleva