Tip na skvělý dárek: dětská kuchyňka Smoby

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
06. pro'17

Máte doma malou pomocnici nebo pomocníka, který asistuje během každého oběda? A co takhle dopřát malému šéfkuchaři vlastní kuchyňku, v níž se bude moci realizovat? Dětská kuchyňka od francouzské značky Smoby potěší každé dítko, které si rádo hraje na kuchaře či pekaře. Víte, co všechno se děti díky kuchyňce naučí? My vám to prozradíme.

Před Vánocemi si všichni rodiče lámou hlavy nad tím, co darovat dětem pod stromeček. Pokud víte, co vaše děti baví a s čím si dokáží hrát nejdéle, máte to o to snazší. Všechny kuchaře a kuchařky určitě potěšíte krásnou dětskou kuchyňkou, ve které se budou cítit jako skuteční dospěláci a připraví vám ty nejchutnější snídaně na světě.

Kuchynka Tefal Smoby

Malí dospělí

Dětská kuchyňka Tefal Studio XL Bubble od Smoby dokáže velmi mnoho věcí. V první řadě však pomáhá dětem rozvíjet se. Děti se naučí, které nádobí na co slouží a budou vědět, že vždy po sobě musí v kuchyni uklidit. Jelikož s kuchyňkou si může hrát několik děti najednou, učí se spolu komunikovat, podělit se o hračky a zároveň si rozvíjí jemnou motoriku. Učí se samostatnosti a díky tomu se přibližují světu dospělých. Určitě si i vy vzpomínáte na své dětství a na to, jak každého z nás bavilo hrát si na povolání. Je to důležitý krok vývinu dětí, který i díky této kuchyňce nepřeskočí.

Co všechno umí?

Dětská kuchyňka Smoby je multifunkční a při objevování jejích funkcí se děti skvěle zabaví. Má až 34 doplňků, mezi nimiž dětičky najdou příbory, talířky, šálky a sklenice, slánku a pepřenku a dokonce i mléko, cereálie, těstoviny a jiné potraviny. Všechny šikovné děti od 3 let, kterým je kuchyňka určena, budou okouzleny jejími funkcemi.

Kuchyňka v sobě ukrývá magický hrnec s poklicí, který po stlačení začne vydávat zvuky připomínající vařící vodu. Kromě toho mohou děti v kuchyňce připravit rodičům kávu a díky dávkovači ledu si připraví chutné limonády. I dávkovač ledu vydává realistické zvuky a děti mají pocit, že do sklenice se jim sype skutečný led. A to nejlepší nakonec - součástí kuchyňky je i pánev s palačinkami, které se dají vyhazovat do vzduchu.

Kuchynka Tefal Smoby oranžová

Jedinečný francouzský design

To nejlepší nakonec? Dětská kuchyňka Smoby vás nezradí ani svým vzhledem. Originální oranžová barva v kombinaci s šedou odráží nejnovější trendy v kuchyních. Jemná oranžová barva se s šedou dokonale doplňuje a vytváří harmonický celek dvou barev, díky čemuž je vhodná pro holčičky i chlapce. Jedinečný design kuchyňky pro děti perfektně zapadne do každého interiéru a velikostí se hodí i do větší kuchyně, takže dětičky mohou vařit současně s rodiči.

Prvotřídní francouzský design, kvalita, která nemá konkurenci a slavná značka z Francie Smoby. Asi těžko byste hledali kvalitnější kuchyňku pro děti, která dokáže tolik věcí. Za tu radost dětí a chutná jídla to určitě stojí. V předvánočním shonu u nás kuchyňku Smoby koupíte jen za 2 429 Kč a dopravu máte zdarma!

Chci kuchyňku Smoby