Dárek ke Dni matek – 40% sleva na kabelky Kbas

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
14. kvě'17

Máma je člověk, který se stará nejen o děti, ale o celou domácnost a z domu dokáže vytvořit útulný domov. Maminky jsou silné ženy, které myslí v první řadě na své děti a snesly by jim i modré z nebe. První májová neděle již tradičně patří všem maminkám, proto pro ně máme krásný dárek – 40% slevu na kabelky Kbas. Udělejte si radost a odměňte se za všechno, co každý den děláte pro své milované.

Lásky a oddanosti maminek si velmi vážíme, a proto jsme se rozhodli darovat vám krásnou slevu na novou kabelku či slaměný košík Kbas z nabídky našeho spřáteleného internetového obchodu www.kabelkymodni.cz v hodnotě 40 %! Slevový kupón platí do konce května a stačí, když při objednávce zadáte heslo DENMATEK.

Den matek CZ

Španělská značka Kbas se již několik desetiletí zaměřuje na výrobu kvalitních kabelek, které potěší každou ženu. Kbas již od roku 1969 ručně vyrábí dámské kabelky, doplňky, ale i pánské tašky, které jsou moderní, nadčasové a cenově dostupné. Kabelky Kbas jsou jedinečné, stylové, výrazné a veselé a přesně takové jsou i jejich majitelky. Velké kabelky do práce, slaměné tašky na letní dovolenou či psaníčka na volný čas – nabídka tašek Kbas je opravdu široká. Vy nyní můžete mít svou vysněnou kabelku se slevou až 40 %. A možná se vám podaří sladit s ní hračky vašich dětí.

Dámská slaměná taška na dovolenou

Slaměná taška Kbas červená

Čeká vás letní dovolená a potřebujete dokonalou plážovou tašku? Slaměná taška od španělského výrobce Kbas je prostorná a sbalíte do ní všechny potřebné věci. Je ručně dělaná a zdobí ji moderní červeno-bílé třásně, které dodají vašemu vzezření ten správný dovolenkový šmrnc.

Béžová kabelka je základ šatníku

Béžová kabelka Kbas přes rameno

Proto by v tom vašem neměla chybět. Kvalitní dámská kabelka Kbas je vyrobena z nepromokavé syntetické kůže, díky čemuž vám vydrží dlouhá léta a bude věrným doplňkem vašich outfitů. Béžová kabelka Kbas má dlouhý odepínatelný popruh, takže si ji můžete pověsit přes rameno nebo vzít do ruky. Dámská kabelka v béžové barvě by měla být součástí šatníku každé ženy. Dokážete ji zkombinovat s mnoha kousky oblečení a zachrání vás i v nouzi.

Kabelky Kbas

Něco pro maminku a miminko – přebalovací tašky toTs

Přebalovací taška toTs smarTrike

Všechny maminky vědí, že pouze kabelka nestačí. Praktická přebalovací taška toTs od špičkového výrobce smarTrike je praktická a zároveň působí stylově. Dá se jednoduše zavěsit na kočárek, ale také si ji můžete pověsit přes rameno. Velká přebalovací taška 4v1 toTsmultifunkční využití a je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily.

Přebalovací tašky toTs

Den matek se nám spojuje s dětstvím a vyráběním vlastnoručních pohlednic a přání pro naše maminky. Něco ručně dělané máme pro vás během tohoto svátku i my. Využijte naši lákavou slevu, pořiďte si kabelku Kbas dle vlastního výběru a získáte od nás slevu na nákup 40 %. Náš slevový kód DENMATEK platí do konce května. Užijte si svůj Den matek naplno nejen s milovanou rodinou, ale také s krásnou novou kabelkou.