Nadílka pod stromečkem pro chlapce

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
07. pro'17

Co by to bylo za Vánoce bez dárků? Pokud i váš synek ve velkém píše dopisy Ježíškovi, nenápadně si je před odesláním přečtěte. Nic nerozzáří dětskou tvář během Vánoc více než vysněný dárek. Pokud si přesto nejste jisti, co synkovi koupit, inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky pro chlapce.

Ušetřete si vánoční shon a běhání po nákupních centrech na poslední chvíli a pomozte Ježíškovi sehnat všechny dárky pro vašeho synka. Hračky pro kluky přece nesmí pod vánočním stromkem chybět. Pohodlně se usaďte a vyberte něco z našeho vánočního seznamu.

Pro malé závodníky

Kolikrát už váš synek viděl pohádku Auta 3? Určitě celé dny sní o tom, že sám bude závodník na legendárním červeném autíčku. Posuňte ho k tomuto snu o kousek blíž a darujte mu pod stromeček dětskou benzínovou pumpu Auta 3 od Smoby. Dětská pumpa má realistickou tankovací pistoli a terminál na platební kartu. Je elektronická, takže vydává zvuky a svítí. Všichni malí závodníci od 3 let si s ní užijí spoustu zábavy.

Benzinova pumpa Smoby

Benzínová pumpa jako dárek

Pro šikovné opraváře

Motá se váš zvědavý synek pod nohy tatínkovi v dílně? Ať mu Ježíšek přinese vlastní dílnu! Dětská pracovní dílna Smoby s motivem pohádky Auta 3 zabaví vašeho malého opraváře na dlouhé hodiny. Dílnička obsahuje až 21 doplňků a její součástí je i autíčko, které si malí šikulové dokáží sami poskládat. Chlapecká dílna je vyrobena z kvalitního plastu a je dokonalou hračkou pro všechny malé mechaniky od 3 let.

Pracovní dílna Auta Amoby

Dílnička jako dárek

Na každou procházku

Patří procházky s děťátkem mezi vaši každodenní rutinu? Dřevěné odrážedlo Little Bikloon Red & White je povýší na každodenní zábavu. Když se už vašemu synkovi nebude chtít kráčet, může nasednout na odrážedlo a pořádně se vyřádit. Nadčasová hračka pro děti od 12 měsíců má krásný design a masivní konstrukci ze dřeva, která je maximálně bezpečná. Stačí nasednout na sedadlo a prohánět se například i po chodbě.

Dřevěné odrážedlo červené Janod

Odrážedlo jako dárek

Pro první kroky

Začíná váš chlapeček pomalu ale jistě chodit? Dřevěné chodítko Tatoo Buggy Janod mu bude oporou při prvních, ale i při dalších krocích. Součástí chodítka na kolečkách je také 30 kostek s čísly a abecedou a počítadlo s dřevěnými kuličkami. Krásná hračka a zároveň pomůcka na chození je vhodná pro dětičky od 1 roku. Dřevěný vozík s počítadlem a chodítko v jednom pomůže dětem s prvními kroky a postupně se díky němu naučí počítat a poznávat písmenka.

Chodítko Janod

Chodítko jako dárek

Na rychlé opravy

Jste fanouškem dřevěných hraček? Dřevěný magnetický pracovní vozík Redmaster Bricolo od Janod obsahuje vše, co malý opravář na svou práci potřebuje. Vozík pro chlapce od 1 roku má vzdělávací význam, a ten ještě více podporuje dřevěný materiál. Rozvíjí se jemná motorika a chlapci poznávají nástroje, které používají i jejich tatínkové. Chlapci se učí zatloukat hřebíky či šroubovat a hrou se rovněž učí něco nového.

Pracovní vozík Janod

Pracovní vozík jako dárek

Pamatujete si na vaše dětství a Vánoce plné dárků? Připravte takové Vánoce i vašemu synkovi a vyberte mu hračku ze široké nabídky. V kategorii hračky pro chlapce určitě najdete více než jen jednu hračku.

Dárky pro chlapce