Dvojnásobná radost před Vánocemi: Dárek ke každé objednávce!

  Kategorie: Akce a slevy,
6 min.
25. říj'22

Nikdy není příliš brzy myslet na nákupy vánočních dárků. Možná si i vy rok co rok slibujete, že tentokrát už opravdu začnete s výběrem a nákupem dárků v dostatečném předstihu, ale nakonec se stejně těsně před Vánocemi prodíráte v nákupním domě davem lidí. Letos už opravdu nic nenechávejte náhodě a začněte s vánočními nákupy hned teď. Naši Medvídkové vás za to štědře odmění. Rozdáváme totiž spoustu dárků!

Najít dokonalý vánoční dárek pro děti může být pořádně náročné a stresující. Naštěstí náš tým tří šikovných Medvídků přesně ví, co potěší děti různých věkových kategorií - hooodně dárků, které budeme rozdávat ke každé objednávce. Pohodlně se usaďte a dovolte našim malým pomocníkům s výběrem perfektních vánočních dárků pro vaše děti. Nahlédněte do naší bohaté vánoční nabídky, najděte si mezi hračkami ty, které jsou označeny tímto symbolem

Rozdáváme dárky

a získejte jeden hodnotný dárek pro své děti. Ke každé objednávce vám přibalíme jeden dárek dle vašeho výběru. Ten potěší vaše ratolesti hned dvojnásob - hračkou a dárkem k ní. Upozorňujeme, že jednotlivé dárky, slevové kódy a akce probíhající na eshopu současně nelze kombinovat. To ovšem neznamená, že své děti nemůžete potěšit více než jednou a zároveň při tom trochu ušetřit.

Dvojnásobná radost z nákupu

Radost z hračky odrážející se v nevinných dětských očích je k nezaplacení. Letos máte šanci potěšit děti hned dvojnásob a připravit jim tak opravdu nezapomenutelné Vánoce. Pro každou kategorii v našem eshopu jsme spolu s Medvídky pečlivě vybrali vhodný dárek, který hru ještě více podpoří, a to funkčně, ale i designově.

Hledejte na našem eshopu hračky se speciálním označením + DÁREK a při vytváření objednávky v 1. kroku si nezapomeňte vybrat svůj dárek. Připomínáme, že akce se vztahuje pouze na vybrané produkty, nikoli na celou kategorii a k jedné objednávce je možno zvolit pouze jeden dárek. A abyste nekupovali kočku v pytli, zde si můžete prohlédnout všechny dárky, které na vás při vánočních nákupech čekají.

Kosmetická taštička jako dárek ke kosmetickým stolkům

Všechny dívky dříve či později přivoní k dekorativní kosmetice. Sledovat maminky při líčení, česání nebo dělání manikúry je pro děti fascinující a i takovým způsobem se učí něco nového. Kosmetické stolky v naší nabídce jsou hotová zkrášlovací centra s množstvím doplňků, které během naší jedinečné akce doplníme dárkem navíc. Tím bude nádherná kosmetická taštička z dílny francouzské značky Smoby v hodnotě 399 Kč. Radost ze hry a parádění nebude mít konce a kdoví, možná se díky tomu z vašeho děťátka stane prestižní kadeřník nebo make-up artist celebrit.

Kosmetická taštička jako dárek

Přilba jako dárek k pracovním dílnám

Děti napodobují rodiče ve všech sférách a práce v dílně je jednou z nich. Pracovní dílny, stolky, tašky, kufříky i nářadí dětem pomáhají přiblížit se světu dospělých a díky hře s pracovními nástroji si zdokonalují jemnou motoriku, rozvíjejí logické myšlení, koncentraci, kreativitu a fantazii. Šroubování, řezání, pílení i montování bude odteď díky nám znásobeno, protože ke každé dětské dílně vám přibalíme krásnou pracovní přilbu Mecanics od Écoiffier jako dárek. Helma dokonale doplní všechny pracovní stoly a zároveň se postará o maximální bezpečnost během každé hry.

Přilba jako dárek

Kolečko s nářadím jako dárek k domečkům

Vlastnit krásný dům je snem každého člověka bez ohledu na věk. U nás najdete spoustu krásných dětských domečků té nejvyšší kvality. Bude těžké vybrat pro vaše děti pouze jeden, ale v závěrečném kroku objednávky dětského domečku na vás čeká dárek v podobě kolečka se zahradním nářadím v hodnotě 349 Kč. Od jara až do konce podzimu bude dětem dělat společnost v zahradě nejen krásný modrý kolečko, ale také 6 doplňků, bez kterých se práce kolem domečku prostě neobejdou.

Kolečko jako dárek

Láhev Bidon jako dárek ke kojeneckým potřebám

Dárky si na Vánoce zaslouží nejen děti, ale také starostliví rodiče. Obzvlášť ti, kteří na světě přivítali své vytoužené miminko a veškerou svou lásku a pozornost věnují péči o něj. Potěšte rodiče malých dětí krásným dárkem z kategorie kojeneckých potřeb a vyberte si jako dárek modrou nebo růžovou láhev na pití Bidon od Beaba v hodnotě 399 Kč. Všichni víme, že výbavička miminka stojí nemalé peníze, proto bude dárek navíc pro rodiče jistě milým překvapením.

Láhev Bidon jako dárek

Toto je jen malý náhled do bohaté nabídky hraček a dárků, které na vás v našem eshopu čekají. Prozkoumejte všechny pečlivě vybrané hračky se speciálním označením, koupí kterých potěšíte své ratolesti hned dvojnásobně, ale radost přinesou i vám. Vždyť kdo by nechtěl při koupi jednoho vánočního dárku získat další zcela zadarmo?

Všech 21 kategorií v sobě ukrývá krásné hračky, které k vám domů poputují s dárkem. Neváhejte a začněte s nákupem vánočních dárků již nyní. Koupí dárků v dostatečném předstihu si zajistíte široký výběr a čas na doručení, nakoupíte bez stresu a díky naší předvánoční akci budou vaše Vánoce o něco štědřejší. Nakoukněte do medvídkovského seznamu dárků a pusťte se do nakupování už dnes.

Objevte všechny naše dárky