Speciální slevové kupóny medvídka Bruna

  Kategorie: Akciók és kedvezmények,
4 min.
18. říj'17

Pokud hledáte krásné dárky pro vaše nejmenší dětičky, máme pro vás dobrou zprávu. Veselý medvídek Bruno zná ty nejlepší hračky pro všechna miminka. A to není všechno. Laskavému Brunovi se podařilo přichystat si pro vás speciální slevy.

Malý Bruno připravil extra slevy, díky kterým ušetříte až stovky korun. Stačí si zvolit z vybraných hraček a v nákupním košíku vložit slevový kód BRUNOCZ. Sleva 5 % vám bude po zadání kódu automaticky odečtena z výsledné sumy. Kromě toho, při nákupu nad 1000 Kč máte dopravu zdarma! Rozveselte nejmenší členy vaší rodiny a překvapte je těmi nejlepšími dárky! Pozor, akce je časově omezena.

dárky pro nejmenší

Dětský domeček se stanem Discovery Cotoons Smoby se zvukem a světlem od 12 měsíců

Veselý domeček na hraní se bude líbit všem dětičkám od 12 měsíců. Děti zaujmou mnohé zvukové či světelné efekty a funkce. Domeček má například otevírací dvířka, přes která mohou dětičky vkládat různé útvary. Zabaví je i svítící kvítek, který mohou otáčet a mnohé další zajímavosti.

dětský domeček

Chci domeček

Odrážedlo Medvěd 2v1 Smoby skákající a točící od 12 měsíců

Odrážedlo Medvěd 2v1 je zároveň zábavným skákadlem. Dětičky si díky němu užijí spoustu pohybu i herních podnětů. Medvídek Pretty se při skákání otáčí i do stran. Pohádkové odrážedlo posiluje svalstvo, rozvíjí jemnou motoriku dětí a pomáhá učit udržovat rovnováhu.

odrážedlo medvěd sleva

Chci odrážedlo

Houpačka pro děti Slon BIG s pohyblivýma ušima od 1-5 let

Krásná houpačka Slon BIG je velmi pohodlná a má veselý tvar slona s pohyblivýma ušima, které zároveň slouží jako držadla. Bezpečná houpačka je jako stvořená na houpání v zahradě a zároveň se hodí do každého dětského pokojíčku. Pomáhá při správném vývinu kyčelních kloubů a posiluje svalstvo.

houpačka slon

Chci houpačku

Kolotoč nad postýlku s motýlky Flower Cotoons Smoby růžový/modrý

Kolotoč nad postýlku ve tvaru kytičky s barevnými motýlky zabaví každého malého chlapečka i holčičku a zároveň jim pomůže sladce usnout. Kolotoč disponuje světelnými a zvukovými efekty. Měkká světýlka mohou rodiče snadno ovládat, promítají se na stropě pokoje a jsou přizpůsobena očkům miminka. Kolotoč rozvíjí fantazii a představivost dětiček.

kolotoč nad postýlku sleva

Chci kolotoč

Dětská hrazda 2v1 Arch Cotoons Smoby elektronická s fotbalem a basketbalem od 3 měsíců

Elektronickou dětskou hrazdu si užijí miminka už od tří měsíců. Zabaví je šustící obláček, figurka Cotoons či otáčecí květiny. Hrazdu děti zároveň využijí i když vyrostou, protože je možné změnit ji na basketbalové či fotbalové hřiště.

dětská hrazda sleva

Chci hrazdu

Didaktický stolek Cotoons Smoby s funkcemi, se světlem a zvukem od 12 měsíců modrý

Didaktický stolek na hraníspoustu funkcí, které zabaví dětičky na celé hodiny. Například mohou vkládat různé útvary do kytičky, která je za to odmění světlem a melodií. Stolek obsahuje set bubnů s postavičkami Cotoons, paličky na bubnování a mnoho dalších věcí, se kterými se děti hodně naučí a zároveň se zabaví.

didaktický stolek sleva

Chci didaktický stolek

Chodítko Cotoons Smoby s kostkami, světlem a melodií od 12 měsíců modré

Při prvních krůčcích bude dětem nápomocné krásně barevné chodítko. Stabilní chodítko má ideální výšku a tlačítko na předních kolech, které mu po stlačení zabrání v pohybu. Slouží zároveň i jako didaktická hračka, protože disponuje množstvím různých funkcí. Pomáhá dětem učit se rozeznávat barvy a tvary.

chodítko sleva

Chci chodítko

Tříkolka pro děti Baby Balade Blue Smoby od 10 měsíců zelená

Baby Balade Blue patří mezi nejlepší a nejkvalitnější tříkolky na trhu. Má pevnou, robustní konstrukci a luxusní design. Díky speciálním kolečkům EVA je postaráno o tichou a bezpečnou jízdu. Tříkolka má také odnímatelnou sluneční clonu a jiné skvělé doplňky. Její velkou výhodou je i to, že roste spolu s vaším dítětem.

tříkolka sleva

Chci tříkolku