Speciální slevové kupóny medvídka Oliho

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
17. říj'17

Hledáte krásné dárky, kterými byste potěšili vašeho chlapečka? Náš malý nezbedný medvídek Oli zná ty nejkrásnější hračky a ví, po čem všichni kluci touží. Využijte speciální slevy, které si pro vás přichystal.

Nezbedný Oli připravil extra slevy, díky kterým ušetříte až stovky korun. Stačí si zvolit z vybraných hraček a v nákupním košíku vložit slevový kód OLICZ. Sleva 5 % vám bude po zadání kódu automaticky odečtena z výsledné sumy. Kromě toho, při nákupu nad 1000 Kč máte dopravu zdarma! Udělejte svým dětem radost na narozeniny, Mikuláše či Vánoce a překvapte je těmi nejlepšími dárky! Pozor, akce je časově omezena.

hračky pro kluky

Dětská kuchyňka Tefal French Touch Bubble Smoby elektronická s magickým hrncem a 46 doplňky tyrkysovo-šedá

Každého malého šéfkuchaře potěší špičková kuchyňka z naší nabídky. Váš malý kuchtík vám uvaří párky v magickém hrnci, ve kterém voda na sporáku opravdu bublá, nebo vám upeče kuřátko v troubě s výsuvným roštem. Zabaví ho i espresso kávovar či barbecue gril.

dětská kuchyňka

Chci kuchyňku

Lékařský vozík pro děti Medical Smoby elektronický s modrým kufříkem a 16 doplňky

Tento lékařský vozík zabaví každého malého doktora. Malý lékař vám změří tepovou frekvenci EKG přístrojem, ošetří rány a podá potřebné léky i injekci. Váš ošetřovatel ve vozíku najde vše potřebné náčiní od fonendoskopu přes léky až po infuzi.

lékařský vozík sleva

Chci lékařský vozík

Trenažér pro děti V8 Driver Smoby elektronický se zvukem a světlem

V tomto trenažéru se váš malý závodník bude cítit jako v kabině opravdového závodního auta. Má kvalitní pevnou konstrukci, elektronický volant, mechanické pedály, barevný podsvícený displej, tachometr i držák na smartphone. Zvukové a světelné efekty ještě více umocňují zážitek z jízdy.

trenažér pro děti sleva

Chci trenažér

Školní lavice Activity Smoby s oboustrannou tabulí a 8 doplňky modrá a růžová

Pokud vaše děti rády kreslí, potěšte je setem dvou Activity lavic. Mají oboustranné tabule, jednu na psaní křídou a druhou na psaní fixami. Lavice mají i úložný prostor a opěrku na nohy. Součástí balení jsou i fixy a křídy.

školní lavice

Chci školní lavice

Pracovní dílna pro děti Black+Decker Smoby elektronická s vrtačkou, skládacím autíčkem a 95 doplňky

Díky úžasně propracované dílně Black + Decker může váš malý opravář kutit celé hodiny. Nebudou mu chybět nástroje jako kladivo, vrtačka či šroubovák. Elektronickou pilu malý kutil spustí stiskem tlačítka a jeho práci budou provázet realistické zvuky.

pracovní dílna sleva

Chci pracovní dílnu

Dětský fotbalový stůl Challenger Smoby s 2 míčky od 6 let modro-červený

Váš malý fotbalista si přes zimu určitě rád zahraje i doma. Potěší ho kvalitní fotbalový stůl Challenger s hrací plochou 74x47 cm a pohodlnými protiskluzovými rukojeťmi. Stůl je zárukou nekonečné zábavy pro celou rodinu.

fotbalový stůl sleva

Chci fotbalový stůl

Odrážedlo motorka Sport Bike BIG s elektronickým klaksonem od 18 měsíců černo-oranžové

Každý malý jezdec se zamiluje do odrážedla ve tvaru motorky. Během jízdy ho budou provázet realistické zvuky jako zapnutý motor či zvyšování rychlosti. Motorka je přizpůsobena na jízdu v interiéru i exteriéru. Široká kola z kvalitní gumy zaručují tichou a hladkou jízdu.

odrážedlo motorka sleva

Chci odrážedlo

Školní magnetická tabule Smoby oboustranná s 80 doplňky a 24 dřevěných magnetek

Pokud váš malý rošťák rád kreslí, můžete ho překvapit oboustrannou magnetickou tabulí. Může na ni psát fixami i křídou, přičemž neučiní žádný nepořádek díky přihrádce na uložení pomůcek. Tabule obsahuje až 80 kusů doplňků pro hodiny plné zábavy a kreativního myšlení, jako například sadu magnetických písmen či 24 dřevěných magnetek s motivem farmy.

školní magnetická tabule sleva

Chci magnetickou tabuli