Speciální slevové kupóny medvědice Mily

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
16. říj'17

Hledáte krásné dárky, kterými chcete potěšit vaši holčičku? Naše malá medvědice Mila zná ty nejkrásnější hračky a ví, po čem všechny šikovné holčičky touží. Využijte speciální slevy, které si pro vás přichystala.

Veselá Mila připravila extra slevy, díky kterým ušetříte až stovky korun. Stačí si zvolit z vybraných hraček a v nákupním košíku vložit slevový kód MILACZ. Sleva 5 % vám bude po zadání kódu automaticky odečtena z výsledné sumy. Kromě toho, při nákupu nad 1000 Kč máte dopravu zdarma! Udělejte svým dětem radost na narozeniny, Mikuláše či Vánoce a překvapte je těmi nejlepšími dárky! Pozor, akce je časově omezena.

sleva hračky pro holčičky

Dětská kuchyňka Tefal Studio XL Smoby Bubble elektronická s magickým bubláním a 34 doplňky oranžová

V dětské kuchyňce vám vaše malá šéfkuchařka připraví kávičku z espresso kávovaru, upeče masíčko v troubě nebo připraví placky na šikovné pánvi s funkcí otáčení. Krásná kuchyňka ji překvapí i magickým hrncem, v němž voda opravdu bublá a mnoha dalšími úžasnými funkcemi.

dětská kuchyňka sleva

Chci kuchyňku

Dětská kuchyňka Tefal Super Chef Deluxe Smoby elektronická s magickým hrncem a 46 doplňky jahodovo-béžová

Tato top kuchyňka z naší nabídky je vybavena až 46 doplňky, které se používají i v opravdových kuchyních. Vaše nejmenší potěší magický hrnec či kostky ledu, které si mohou dávkovat přímo z dávkovače. Syčení pánve a jiné realistické zvuky umocní jejich zážitek ze hry.

dětská kuchyňka

Chci kuchyňku

Domeček pro panenku Baby Nurse Zlatá edice Smoby trojkřídlý s 13 doplňky

Máte doma milovnici panenek, která se o ně ráda stará? V domečku Baby Nurse může svou oblíbenou panenku koupat ve vaničce a když ji přikryje, poslouží jí i jako přebalovací pult. Panenku také pohodlně nakrmí v jídelní židli nebo uspí v kolébce.

domeček pro panenku

Chci domeček pro panenku

Dětský kosmetický stolek Disney Frozen Smoby 2v1 s židličkou a 10 doplňky akvamarínový

Kosmetický stolek je jako stvořený pro princezny, které mají rády pohádku Ledové království. Vaše holčička se může česat před pěkným zrcadlem, a když dokončí svůj princeznovský účes, všechny sponky a čelenky jednoduše uloží do šikovných zásuvek.

kozmetický stolek sleva

Chci kosmetický stolek

Obchod pro děti Supermarket Smoby elektronický s váhou, pokladnou, potravinami a 41 doplňky červený

V supermarketu Smoby si děti zahrají do sytosti. Díky zabudované pokladně s číselnou klávesnicí a displejem si mohou spočítat nákup jako na skutečné kalkulačce. Produkty dokonce oskenují i zváží, přesně jako na opravdové pokladně.

obchod pro děti

Chci supermarket

Kočárek pro panenku 3v1 retro Maxi Cosi&Quinny Smoby s nosítkem (ručka 65,5 cm) růžový

Jedinečný kočárek pro panenky budou milovat všechny holčičky. Využijí ho až 3 různými způsoby – jako klasický hluboký kočárek, sportovní kočárek (buginu), nebo jako vaničku, kterou mohou použít i samostatně jako postýlku na spaní.

kočárek pro panenku sleva

Chci kočárek pro panenku

Dětský úklidový vozík Clean Smoby s elektronickým vysavačem a 9 doplňky zelený

Krásná moderní sada na úklid obsahuje elektronický vysavač a 9 doplňků. Vysavač vaší malé pomocnice po zapnutí bude vydávat reálné zvuky. Nechybí ani mop, vědro, koště, lopatka a imitace čisticích prostředků.

úklidový vozík

Chci úklidový vozík

Dřevěný domeček pro panenky Mademoiselle Doll's House Janod se 17 doplňky

Dřevěný domeček pro panenky nadchne vaši holčičku svou krásou. Má dvě patra a díky pěknému maličkému nábytku si ho může zařídit podle vlastního vkusu. Pro pohodlné hraní se dají stěny domku otevřít a střechu je možné odpojit.

dřevěný domeček pro panenky

Chci domeček pro panenky