Medvídci rozdávají bábovičky do písku jako dárek!

4 min.
01. dub'18

Medvídci rozdávají v dubnu dárek k nákupu! Stačí, pokud během dubna potěšíte dětičky hračkami v minimální hodnotě 1 300 Kč a veselé fbábovičky do písku vám automaticky přibalíme k objednávce, a to zcela zdarma. Mají i vaše děťátka ráda hru v písku tak moc jako naši medvídci?

Víte, jak se nejlépe připravit na jaro a léto? Správná odpověď zní – novými hračkami! Nyní je ten správný čas, protože my vám ke každé objednávce nad 1 300 Kč vytvořené od 1. do 30. dubna přibalíme bábovičky do písku od renomovaného francouzského výrobce Écoiffier jako dárek! A pak už může začít skutečná zábava na zahradě.

Nejlepší tipy na hračky

Asi byste jen těžko hledali rodiče, kterým nezáleží na kvalitě hraček, s nimiž jejich děťátko přichází dennodenně do styku. Je opravdu těžké vybrat takové, které by byly nadčasové, v podstatě nezničitelné a zároveň i oku lahodící. Proto jsme pro vás vybrali pár hraček, které splňují všechny tyto podmínky a nyní vás jimi provedeme.

Veselá tříkolka Baby Balade Smoby

Tříkolka Baby Balade Smoby

Dětská tříkolka Baby Balade od renomovaného výrobce z Francie Smoby potěší všechny dětičky, které milují pohyb na čerstvém vzduchu. Svou výraznou zelenou barvou se perfektně hodí do právě rozkvetlého jara a slunečného léta. Tříkolka má robustní konstrukci a celokovový rám, který spolu se speciálními EVA kolečky dbá o stabilitu tříkolky i na nerovných površích. Tříkolka navíc roste spolu s děťátkem a přizpůsobuje se mu podle věku, ale i odvahy. Malý závodník je s ní okamžitě připraven vyrazit na výlet a protože má i korbu na hračky, při dobrodružství mu nebude nic chybět.

Domeček na pilířích Pilings House Smoby

Domeček Pilings House Smoby

Prostorný domeček na pilířích Pilings House nesmí chybět na žádné zahradě, kde rodiče s radostí poslouchají dětský smích. Domek však není pouhým domečkem s oknem, dveřmi a střechou. Má i skluzavku, na kterou se děťátka dostanou po stabilních schůdcích. Jelikož domeček stojí na pilířích, poskytuje dětem útočiště i pod jeho základy, kde se mohou dětičky ukrýt například před horkým sluncem. A nejlepší je to, že ze samotného domečku i z terasy je nádherný výhled na celé širé okolí.

Pískoviště Vario ve tvaru čtyřlístku BIG

Pískoviště Vario BIG

Umíte si představit, jaké by byly bábovičky do písku smutné bez pískoviště? S velkým zeleným pískovištěm od německého výrobce BIG se to však nestane. Pískoviště je ve tvaru čtyřlístku a vejde se do něj až 150 kg písku, a z toho tedy bude hodně báboviček! Pískoviště má oblé tvary, takže nehrozí, že si děti ublíží o ostré hrany. Na pískovišti děti dokážou strávit opravdu dlouhé chvíle a z tohoto vlastního je budete dostávat jen opravdu těžko.

Roztomilé odrážedlo Maestro III Balade Smoby

Učí se váš mrňous chodit? Není nic lepšího, než odrážedlo a chodítko v jednom, které bude oporou při každém kroku, od toho prvního až dokud si dítko nebude svou chůzí jisté. Odrážedlo má roztomilou tvářičku, díky které se na něj děťátko nebojí vysednout a má také elektronický volant a klakson, kterým dají děti vždy najevo svůj příchod. I toto odrážedlo, podobně jako tříkolka Baby Balade, poroste s děťátkem až do 36 měsíců. V prvních měsících ho bude řídit rodič, přičemž z něj může být i houpačka.

Šlapací traktor Farmer Max Smoby

Traktor Farmer Max Smoby

Co by to bylo za zahradní práce bez traktoru? V jeho velkém přívěsu je přece třeba navozit písek do pískoviště a vybagrovat základy na dětský domeček! Traktor Farmer Max s funkčním volantem a kolečky má pohodlné sedadlo, díky kterému se na něm děťátko vydrží vozit bez poškození páteře. Velký traktor na řetězový pohon má zároveň protiskluzový povrch pedálů, takže zdolá každé počasí.

Hračky na zahradu z naší bohaté nabídky spolu pěkně kooperují a vytvářejí na zahradě vlastní hřiště se spoustou možností na hru. Nezapomínejte, že během celého dubna můžete děti potěšit jednou hračkou navíc – bábovičkami do písku Écoiffier. Stačí od 1. 4. do 30. 4. nakoupit hračky minimálně za 1 300 Kč. Tak šup do toho, ať jsou hračky co nejdříve u nových majitelů!