Připravte se na léto: Medvídci opět rozdávají dárky

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
30. dub'18

Ještě si pamatujete naše tři Medvídky? Oli, Bruno a Mila na vás nezapomněli a i tentokrát si pro vás přichystali překvapení! Ke každému nákupu v minimální hodnotě 1 300 Kč vytvořené v květnu od Medvídků dostanete nafukovací míč jako dárek! Ať už si váš rošťák vybere kterýkoli ze tří míčů, potěšení bude dvojnásobné!

Medvídci Oli, Bruno a Mila se chtějí spolu s vámi připravit na blížící se léto. Nakupte u nás od 1. 5. do 31. 5. jakékoliv hračky v minimální hodnotě 1 300 Kč a automaticky získáte pohádkový nafukovací míč jako dárek. Vybere si váš neposeda míč s motivem Spidermana, Barbie nebo Charmmy Kitty? Léto je tu co nevidět, připravte se už předem a udělejte dětem radost nejen hračkou, ale i dárkem.

Blog lopty cz

Léto plné hraček

Léto patří nejen vodě, ale i hračkám, které si k ní dětičky přinesou. Přinášíme vám tipy na skvělé hračky, bez kterých se neobejde žádná dovolená či prázdniny u babičky na zahradě. V létě je přece dětský smích nejkrásnější, protože je bezstarostný a dětské oči září i díky krásným hračkám. Z naší nabídky si velmi snadno vyberete a nezapomínejte, při nákupu v minimální hodnotě 1 300 Kč vám domů Medvídci dovezou o jednu hračku navíc.

Odrážedlo s reflektorem Scooter Pink Smoby

Odrazadlo scooter pink

K vodě je třeba se nějak dovézt! Na dětském odrážedle Scooter Pink se dětičky přivezou kamkoliv a kdykoliv velmi pohodlně. Tichá gumová kolečka nevyruší žádné spáče, kteří během dovolené dlouho spí. Díky pohodlnému sedadlu bude každá jízda děťátka jako na obláčku a nejlepší na tom je, že pod sedadlem se ukrývá tajný prostor na hračky!

Vodní dráha AquaPlay LockBox v kufříku

Neplánujete letní dovolenou u vody? Tak voda přijde za vámi a vašimi dětmi! Perfektní vodní dráha AquaPlay LockBox zabaví všechny děti na dlouhé hodiny a s radostí se přidají i rodiče. Sledovat loďky, jak se plaví po přehradě, nechat hladinu klesat a opět se zvedat či poznávat nepoznané zákony vody – toto, ale i mnoho jiného přinese vašim dětem vodní dráha AquaPlay LockBox, která je v praktickém kufříku, takže dětičky si ji mohou vzít kamkoliv s sebou.

Dětský bazén Sofia První Mondo

Bazen sofia mondo

Každá holčička touží po tom, že se jednoho dne stane princeznou. S dětským bazénkem Sofia První od Mondo bude mít princeznu alespoň jako nejlepší přítelkyni. Bazén s průměrem 100 cm je jako stvořený pro dvě dětičky a je tvořen obrázky princezny Sofie a jejích zvířecích kamarádů. Bazének s třemi komorami je velmi stabilní, takže nehrozí jeho převrácení a děti si budou bez obav užívat léto ve vodě.

Dětská prolézačka Multi-Activity Tower

Lezecka stena smoby

Po celém dni stráveném ve vodě je třeba se někde alespoň trošku usušit. Dětská prolézačka Multi-Activity Tower poskytuje dětem ideální prostor na vydovádění, protože je to nejen prolézačka, ale také lezecká stěna a skluzavka. UV filtr dětem dovoluje odpočinout si i pod prolézačkou a vytváří tak dokonalý a zdraví neškodný chládek. Jedinečné sportovní centrum si zamilují všechny dětičky.

Set domeček na pilířích Pillings House a zvonek Smoby

Domcek pillings smoby

Hledáte pro děti dokonalý úkryt během horkých dnů? Domeček na pilířích Pillings House je ochrání před horkými slunečními paprsky, ale i před deštěm či větrem. Krásný domeček stojící na pilířích je spojen se skluzavkou a nyní ho ve skvělém setu dostanete spolu s funkčním elektronickým zvonkem. Každá návštěva se tak ohlásí a děti budou vědět, že mohou očekávat hosty. Kvalitní materiály a designové provedení tvoří perfektní kombinaci, kterou ocení děti, ale i rodiče.

Tak co řeknete, pomohli vám Medvídci vybrat hračky, které zabaví dětičky během celého léta? Nezapomínejte, že pokud v květnu nakoupíte hračky pro děti v minimální hodnotě 1 300 Kč, přibalíme vám jeden ze tří nafukovacích míčů dle vašeho výběru. Za tu dvojnásobnou radost dětí to stojí, že?

Tady čekají hračky