Bazének jako dárek k nákupu? Jedině u nás!

3 min.
07. čen'19

Slunce svítí, voda láká a letní prázdniny jsou za rohem! Naši medvídci vědí, že děti si léto nejraději užívají hrou a zábavou v bazénu, proto si pro vás připravili krásný dárek – dětský bazének s pohádkovým motivem. Chcete vědět, jak ho získáte? Čtěte dál!

Medvídci Oli, Mila a Bruno se rozhodli, že dětičky potěší ještě před začátkem prázdnin! Opět dlouho přemýšleli nad tím, co by jim udělalo největší radost, až se z tolika námahy zpotili a skončili v bazénu, kde se příjemně zchladili. A pak jim to došlo! Všechny děti přece určitě s radostí stráví letní prázdniny v bazénu, přesně jako oni tři!

Rychle spěchali za námi a my jsme souhlasili. Během celého června a července proto ke všem domečkům Smoby dostanete dětský nafukovací bazének italské značky Mondo zcela zdarma. Na výběr máte ze dvou bazénků – dívky jistě potěší růžový bazén s motivem oblíbené Hello Kitty a klukům zase udělá radost červeno-žlutý bazén s legendární pohádkou Auta. Stačí si v době do 31. 7. 2019 objednat domeček Smoby dle vlastního výběru a do poznámky při objednávce napsat, který bazének vám máme přibalit.

38 banner domcek smoby bazen darcek cz

Domeček je základ!

Kombinace dětského domečku a nafukovacího bazénu vytvoří na vaší zahradě či terase dokonalé místo na relax pro děti a jejich kamarády. Domečky Smoby jsou dostatečně prostorné i pro více dětí a potěší je mnoha doplňky. Jsou vaše děti milovníci chutného jídla a míchají se vám do vaření? Potěšte je například domkem Přátel s kuchyňkou a piknikovým stolkem. Nebo se vaše děti raději starají o kytičky a hodně času tráví v zahradě? V tom případě jim udělá radost domek Zahradník Neo Floralie s květináči a dostatkem prostoru k vytvoření vlastní předzahrádky. Nedokážete si z toho množství domků vybrat? Sestavte si díky jedinečnému konfigurátoru vlastní domek Neo Jura Lodge!

Je jen a jen na vás, jakým domečkem se rozhodnete své děti překvapit – na výběr máte z desítek samostatných domků Smoby, ale i množství bohatých setů. Nezapomeňte, že pokud do konce července vytvoříte objednávku, která bude obsahovat jakýkoliv domeček Smoby, přibalíme vám nafukovací bazének Mondo jako dárek.

Domcek neo jura lodge konfigurator

Jak na to?

Chcete děti obdařit za celoroční úsilí ve škole nebo je jen tak potěšit novými hračkami na zahradu? Stačí splnit tyto jednoduché podmínky:

  1. Kupte v našem e-shopu do konce července libovolný domeček Smoby
  2. Do poznámky v objednávkovém formuláři zadejte, který bazének chcete jako dárek – červený nebo růžový.
  3. Počkejte, až vám kurýr doručí hračky domů a užívejte si léto s dětmi naplno!

Nečekejte na ta největší horka a připravte se na léto už teď! S naší lákavou nabídkou získáte za jeden nákup hned dvě hračky! Už víte, který domeček Smoby bude brzy zdobit vaši zahradu?