První kroky s chodítkem Buggy 3v1 od BIG

4 min.
04. čec'19

Od narození děťátka milující rodiče den co den sledují pokroky svého miminka. Nejprve je to veselý úsměv, později otáčení se na bříško a zvedání hlavičky a postupně následuje i první úspěšný pokus o sezení a první slova. Obrovským milníkem v životě dítěte je však i první opravdový krok.

A tento krok může být sice zanedbatelný pro lidstvo, ale pro dítě a jeho rodiče je takový první nejistý krok obrovským krokem vpřed. Skvělým pomocníkem, který děťátku dodá sebevědomí a jistotu při prvních pokusech o chůzi, je chodítko Buggy 3v1 od německé značky BIG. Společnost bude vašemu mrňouskovi dělat od jednoho roku – právě v té době se dětičky pokoušejí o první kroky, které se neobejdou bez opory.

Chodítko Buggy 3v1 BIG

Nejlepší přítel prvních kroků

Ještě před tím, než se váš malý chodec postaví na vlastní nožky, ho čeká dlouhá příprava. Na svůj velký krok se připravuje během celého prvního roku. Pozorným rodičům neujde, že kolem 6. měsíce se miminko začíná plazit, což představuje jakousi první fázi na cestě za prvním krokem. O něco později se plazení změní na lezení po čtyřech a v období 9. měsíce je už většina dětí schopna sedět samostatně bez opory. Ze sedu je pak už jen maličký krůček k prvnímu úspěšnému postavení se a následnému chození. A právě zde přichází na pomoc chodítko Buggy 3v1, o které se bude moci děťátko kdykoliv opřít.

Chodítko Buggy 3v1 od špičkového německého výrobce hraček BIG má rukojeť ve výšce 43 cm, takže je jako stvořené pro miminko ve věku 12 měsíců. Děti držící se chodítka Buggy 3v1 stojí vzpřímeně a nenamáhají si páteř, která se stále vyvíjí a zpevňuje. Správné držení chodítka podporuje ergonomická rukojeť, která je dostatečně široká na trénování správného úchopu a zároveň se díky ní s chodítkem dobře manipuluje.

Pomůcka na chození v šedo-bílo-červeném barevném provedení dětem nepomáhá pouze s prvními kroky, ale také s postavením se. Dětičky se zpočátku nedokážou postavit tak jednoduše jako dospěláci – pomáhají si kusy nábytku, nebo právě chodítkem. Z polohy na všech čtyřech postupně přenesou váhu na kolena, chytí se opory a pomalu se vytáhnou nahoru. Všechny tyto kroky zvládnou díky přítomnosti chodítka Buggy 3v1, kterého se ve stoje chopí, tlačí ho před sebou a kráčejí.

Bez hračky ani na krok!

Chodítko 3v1 Buggy od BIG však není pouze průvodcem při prvních krocích. Ne nadarmo má v názvu kouzelné spojení 3v1! Při každém kroku má totiž děťátko možnost využít chodítko i jako kočárek pro panenku či pro oblíbenou plyšovou hračku, která ho bude při chůzi povzbuzovat a bude stále po jeho boku. Malý úložný prostor si malý chodec najde i pod rukojetí chodítka – ten je ideální na drobnosti a malé hračky, ale například i na láhev s vodou či nějakou dobrotu na cesty.

V přední části chodítka se nachází ochrana proti převrácení v podobě jisticího čepu, který však splňuje ještě jednu funkci – slouží k připojení k odrážedlu BIG Bobby Car, se kterým je toto chodítko kompatibilní. Tato jedinečná možnost připojení chodítka zaručí, že děťátko ho bude využívat i později, když už bude jeho chůze jistá i bez opory. Tehdy jim poslouží jako kočárek pro panenku či jako přívěs k odrážedlu, kde si mohou převážet oblíbené hračky. Multifunkční chodítko Buggy 3v1 tak roste spolu s vaším děťátkem a nepředstavuje pouze jednorázovou sezónní investici.

Chodítko a kočík BIG Buggy 3v1

Díky prvotřídním materiálům, na které si v německé továrně značky BIG potrpí, vydrží chodítko 3v1 jako nové dlouhé roky a poslouží tak nejen jednomu dítěti. Tuto praktickou pomůcku na chození mohou děti bez obav využívat i v exteriéru, protože povrch chodítka je chráněn UV filtrem a chrání tak kvalitní plasty před vyblednutím.

Rodiče si mohou vydechnout, protože výrobce BIG garantuje vysokou stabilitu chodítka – chodítko a kočárek Buggy 3v1 je chráněno proti převrácení jisticím čepem v přední části, ale i brzdou na kolečkách. Díky maximálním bezpečnostním prvkům tak nic nebrání vašemu mrňouskovi vydat se na první výpravu po vlastních.

Chodítko Buggy 3v1 už čeká!