Black Friday: listopadové slevy útočí i u nás!

5 min.
15. lis'18

Světoznámý Black Friday dorazil i k nám! Připravte se s námi na Vánoce z klidu domova a nyní dokonce i výhodněji. Využijte fantastické Black Friday slevy, díky kterým nakoupíte vysněné dárky pro vaše ratolesti a přitom ušetříte. Čekají na vás nejen parádní hračky, ale i doprava zdarma a malé dárky. Zažijte Black Friday s námi!

Black Friday slevy útočí i u Medvídků! Jste připraveni? Už od 16. 11. do 30. 11. u nás můžete nakoupit hračky pro děti v neuvěřitelných slevách a čeká vás ještě něco navíc – doprava zdarma a malé dárky, díky kterým uděláte dětem dvojnásobnou radost. Potěšte však nejen je, ale i sebe, vždyť nakoupit v parádních slevách před Vánocemi je jako splnit si krásný sen. Desítky a desítky zlevněných hraček už čekají na nové majitele!

To nejlepší z Black Friday

Během Black Friday slev u nás najdete hračky pro všechny děti od těch nejmenších až po malé školáky. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost k nákupu krásných hraček za fantastické ceny, které se objevují pouze jednou ročně! Hledejte hračky označené nálepkou Black Friday, ale vybírejte rychle, protože čas máte pouze do konce listopadu.

Hrací deka Cotoons Discovery Smoby se slevou 50 %

Hracia deka cotoons smoby

Nádherná hrací deka Cotoons Discovery od Smoby už čeká na ty nejmenší děti, které si v ní užijí dlouhé hodiny poznávacích her. Růžovo-zelená deka je chráněna ochranným hnízdem, takže rodiče budou vědět, že jejich prckům nic nehrozí. O pohodlí se postará i měkoučká podložka, na níž mohou dětičky zpočátku ležet, převalovat se a později i sedět. Nejzajímavějším prvkem hrací deky je hrazda se samotnými hračkami, mezi nimiž nechybí plyšový kvítek, motýlek či květinka se zrcadlem. Hrací deku získáte během Black Friday za 1079 Kč.

Kuchyňka Cheftronic Tefal Smoby se slevou 46 %

Kuchynka elektronicka smoby

Nejmodernější kuchyňku v naší nabídce byste jen těžko hledali! Oblé tvary, bílo-červená barevná kombinace a světelné či zvukové efekty nyní dětem zakoupíte pouze za 1459 Kč. Na kuchtíky čeká až 21 doplňků, bez kterých to v kuchyni prostě nejde! Výhodou kuchyňky je, že je přístupná z více stran, takže dovoluje hru více dětí. Ty si během vaření a pečení zdokonalují komunikační schopnosti, socializují se a napodobují dospělé. Plně vybavená kuchyňka se spotřebiči a doplňky jim v dětském pokojíčku prostě nesmí chybět.

Pracovní dílna Auta Mack Truck Smoby se slevou 50 %

Kolikrát už váš malý závodník viděl pohádku Auta? Pokud nemluví o ničem jiném, je jasné, čím ho zaručeně potěšíte. Pracovní dílnička-vozík s 28 doplňky je jako stvořená pro chlapce ve věku od 3 let, které fascinují šrouby, šroubováky, skládání autíček a vše, co k práci v dílně patří. Vozík s dílnou Auta Mack Truck, který nyní koupíte pouze za 1199 Kč má praktický držák a kolečka, takže malý kutil si může svou dílnu rozložit na jakémkoli místě. A co je nejdůležitější – nechybí ani legendární autíčko McQueen!

Odrážedlo Bubble Go 2v1 Smoby se slevou 41 %

Odrazadlo bubble go smoby

Hledáte způsob, jakým podpořit pohyb vašich dětí? Zaostřete na toto veselé odrážedlo Bubble Go 2v1 od Smoby. Červeno-zelené odrážedlo vhodné pro děti již od 6 měsíců bude růst spolu s ním. Zpočátku na něm děťátko pouze sedí a nechává se vozit, později, s přibývajícím věkem a dovednostmi už na něm bude jezdit samo jako profesionál. Kvalitní odrážedlo Smoby má ergonomicky tvarovaný sedák s odnímatelnou opěrkou a rodičovskou rukojeť, kterou můžete rovněž odmontovat. Nejmenší děti během procházek s určitostí zabaví melodický panel s hračkami Activity. V rámci Black Friday slev ho můžete mít doma již za 2349 Kč.

Dřevěný fotbalový stůl Champions Smoby se slevou 45 %

Futbalovy stol champions smoby

Najdou se mezi vašimi dětmi vášniví fotbalisté? Pokud jste odpověděli ano, zbystřete pozornost! Dřevěný fotbalový stůl Chapmions můžete dětem koupit pod stromeček za skvělých 3399 Kč. Fotbalový stůl vysoký až 130 cm zabaví všechny členy rodiny, ale i kamarády. Hra určena pro 2-4 osoby, kterou všichni známe pod názvem kalčeto, ani po letech neztratí na popularitě, takže investovat do této parádní hračky se určitě vyplatí. Fotbalový stůl má pevnou robustní konstrukci, díky které zvládne i hrubší zacházení, kterému se při vášnivé hře určitě nevyhnete.

Jste připraveni na Black Friday? Od 16. do 30. listopadu na vás čekají oblíbené hračky s extra slevami, které si nemůžete nechat ujít. Nezapomeňte, že doprava je v tomto čase zcela zdarma a ke všem objednávkám vám přibalíme i malý dárek!