Nová značka Beaba: když se spojí kvalita a design

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
12. pro'17

Nejvyšší kvalita a moderní design – taková je nová francouzská značka Beaba, kterou si zamilovali rodiče nejen ve Francii, ale i v celé Evropě. Inovativní produkty usnadňují rodičům péči o miminka již od roku 1989. A nyní najdete tyto kreativní pomůcky i v našem e-shopu.

Historie značky Beaba se začala psát ve Francii v roce 1989. V té době vznikl první parní vařič Babycook, díky kterému dětičky jedly kvalitní domácí kaše nejrůznějšího druhu. Jednou z mnoha předností designérů značky Beaba je kreativita, i proto jsou jejich produkty součástí tolika domácností s malými dětmi.

Ohrívač lahví Beaba

Myslí na všechno

Všechny produkty francouzské značky Beaba by se daly charakterizovat mnoha slovy. Jsou jedinečné, inovativní, ergonomické, designové, kvalitní, praktické, jednoduché na použití... Značka Beaba již téměř 30 let myslí na potřeby nejmenších dětí a jejich rodičů. Hledáte spolehlivý vařič, dětskou židli, zvlhčovač vzduchu do dětského pokojíčku či nočník? Designéři a výrobci v Beaba myslí na všechno a přinášejí vám produkty komplexní péče o miminko, které budete využívat každý den.

Dětská vana Beaba

Revoluční parní vařič

Času strávenému s dětmi se nevyrovná nic. I na to mysleli výrobci v Beaba při navrhování ikonického parního vařiče, který představuje vlajkovou loď značky. Tento kompaktní kuchyňský robot během pár minut připraví chutné kaše pro dětičky, ať už se rozhodnete pro zeleninu nebo ovoce. Díky přípravě na páře jídlo neztrácí vitamíny a starostliví rodiče si budou jisti tím, co jejich děti papají.

Jednoduché a hlavně rychlé používání vařiče a mixéru v jednom šetří čas, který můžete věnovat dětem. Příprava jídla pomocí tohoto robota vám nezabere více než 15 minut a nejlepší na tom je, že u vařiče nemusíte stát jako u sporáku, protože se sám vypne.

Parní vařič Beaba

Pro děti i rodiče

Designéři Beaba myslí především na to, aby byly jejich nové výrobky praktické a jednoduché na použití. Tím splňují požadavky rodičů, ale nezapomínají ani na potřeby těch nejmenších drobečků. Ergonomicky tvarovaný první příbor sedne do dětských ruček jako ulitý a stejně je to i s talíři, hrníčky či láhvemi na mléko. Se značkou Beaba vytvoříte pro děti bezpečný domov, ve kterém se budou cítit pohodlně. S tím vám pomohou i dětské chůvičky, lampičky k postýlce nebo ergonomicky tvarovaná lehátka.

Dětské lehátko Beaba

Vysoká kvalita produktů Beaba je doplněna o krásné ilustrace, které podporují dětskou fantazii. Jedinečný francouzský design výrobků Beaba se hodí do každé moderní domácnosti, ve které bude ladit s ostatními spotřebiči. V široké nabídce této značky najdete vše, co budete při péči o děťátko potřebovat, ať už půjde o koupání, krmení, přebalování nebo spánek.

Nakupujte produkty Beaba