Začněte školní rok s úsměvem a novou tabulí!

4 min.
10. srp'18

Začátek školního roku se neúprosně blíží, a to znamená pouze jedno – nákupy, nákupy, nákupy. U nás se na školní rok připravíte nejen prakticky, ale i hravě a medvídci vám s tím s radostí pomohou. Čtěte dál a dozvíte se, jak získat magnetická písmenka pro vaše školáčky zcela zdarma!

Jen v době od 10. 8. do 10. 9. od nás získáte magnetická písmenka Smoby zcela zdarma. Stačí, když si v tomto období objednáte školní tabuli nebo lavici od tohoto renomovaného výrobce v minimální hodnotě 800 Kč, a naši pilní medvídci vám k objednávce automaticky přibalí barevná magnetické písmenka! A takto už školní rok může začít, že?

Začněte školní rok i takto

Školní rok začíná i končí v lavici. Některé děti se nemohou dočkat, kdy se opět setkají se spolužáky a posadí se na své oblíbené místo, jiné děti by si nejraději prodloužily prázdniny o další dva měsíce. Jisté je pouze jedno – s novou školní tabulí či lavicí Smoby a magnetickými písmenky se do školy bude těšit každé dítko! Zde jsou naše horké tipy na to nejlepší, co u nás najdete.

Oboustranná dřevěná lavice Modulo Space Smoby

Tato školní lavice od francouzského výrobce Smoby je vyrobena z masivu a malí školáci si ji okamžitě zamilují. Lavice je totiž oboustranná a dá se na ni psát nejen křídou, ale i barevnými fixy. Pod psací deskou se ukrývá bohatý úložný prostor, ve kterém si děti ukryjí všechny křídy, fixky či magnetky. Lavice Modulo Space od Smoby je natolik prostorná, že si za ni mohou sednout i dvě děti a desku na psaní je možné nadzvednout tak, aby se na tabuli dalo psát z obou stran. Lavice se dá navíc kdykoli velmi rychle složit a nezabírá tak téměř žádné místo.

Dřevěná školní tabule Tableau Bois Smoby

Skolska tabula smoby

Červeno-zelená magnetická tabule Tableau Bois od Smoby představuje elegantně zkombinovanou dřevěnou konstrukci s plastovými detaily. Celková výška tabule, která dosahuje 110 cm je vhodná i pro starší dětičky, které již začaly chodit do školy. Oboustranná školní tabule je z jedné strany magnetická a druhou stranu tvoří klasická školní tabule, na kterou děti mohou psát křídou. Pod tabulí děti najdou praktickou úložnou poličku a zároveň je to jakýsi zachycovač prachu z křídy. Tato tabule je jako stvořená na procvičení psaní či počítání příkladů – domácí úkoly díky ní půjdou levou-zadní.

Set školních lavic Activity Smoby s doplňky

Skolska lavica smoby

Vytvořte doma vašim prckům atmosféru školy! Se setem školních lavic Activity Smoby to zvládnete raz dva. V tomto setu najdete hned dvě školní lavice v modré a růžové barvě, čímž potěšíte obě děti najednou. Kvalitní plast a prvotřídní provedení poskytují lavicím stabilitu, ale zároveň jsou lehké pro přenos. Pohodlné sedadlo zase zaručí, že v lavici se děťátko naučí správně sedět a předejde jakýmkoli bolestem páteře. Tabule je rovněž oboustranná apod plochou na psaní se nachází prostorný úložný prostor. Díky němu bude prostor u lavice vždy uklizený a děti budou mít všechny pomůcky na psaní na jednom místě.

Polohovatelná školní tabule Smoby se skříňkou

Magneticka skolska lavica smoby

Co může být lepší než školní tabule v dětském pokoji? Výškově nastavitelná školní tabule! Ta od Smoby lze nastavit až do 5 pozic, a to od 80 do 125 cm. Tato skvělá dětská tabule připraví děti na chvíle ve škole a zároveň je neuvěřitelně zabaví. Školní tabule se dá využít nejen na psaní a kreslení, ale i na skládání slov či počítání příkladů s magnetickými písmenky a číslicemi. Až 80 doplňků, se kterými tabule přichází, si děti uloží do praktické poličky a nikdy je neztratí. Tato polohovatelná oboustranná tabule je prostě dokonalá!

Dětská školní lavice Smoby s doplňky

Lavica tabula ruzova smoby

Dětská školní lavice Smoby je jako stvořená pro školkáře, jejichž nástup do školy teprve čeká. Tato lavice z kvalitního prvotřídního plastu je v krásné kombinaci růžové a zelené barvy, ale to není všechno, co je na ní dokonalé! Dětská lavice od Smoby je zároveň školní tabulí, na kterou mohou děti psát fixy nebo křídou. Tabule na kreslení, psaní a počítání se dá nastavit do různých úhlů dle potřeby děťátka a ničím nerušená zábava může začít!

Vytvořte dětem autentické prostředí školy i doma a připravte je na skutečné školní lavice hrou! Nezapomeňte, že pokud je od 10. srpna do 10. září potěšíte novou školní lavicí či tabulí Smoby v minimální hodnotě 800 Kč, získáte od nás magnetická písmenka Smoby jako dárek. Ať školní rok začne s úsměvem na tváři!