Babyfest - Hračky pro nejmenší za super ceny!

4 min.
01. úno'17

Nestihli jste novoroční výprodej? Nevadí, protože u nás slevy pokračují iv únoru! Zpříjemněte život sobě i svému miminku a využijte super akce na hračky a doplňky pro miminka a pro vaše nejmenší. Slevový Babyfest potrvá celý únor a máte se opravdu na co těšit.

Naše pestrá nabídka hraček v rámci únorového Babyfestu pro nejmenší čeká pouze na vás. Hračky do vany, pomocníci při prvních krocích miminka, něco pro sladké sníčky, ale i mnoho jiných zajímavých hraček naleznete v kategorii Hračky pro nejmenší.

Babyfest - Hračky pro nejmenší za super ceny!

Zvířátka do vany pro děti Cotoons Smoby na ostrově s přísavkami

Zvířátka do vany Cotoons zabaví každé děťátko ai nudné koupání udělají veselým. Pět zvířátek se zelenou žabkou Wabap sídlí na modrém plovoucím ostrově. Díky přísavkám se dají mořské hračky připevnit na bok vany či stěnu koupelny. Aby zábava ve vaně byla ještě více zajímavější, každé zvířátko má na hlavě otvor, ze kterého po stisknutí stříká voda. Hračky do vody jsou vyrobeny z příjemného materiálu s oblými a měkkými hranami a jsou vhodné pro všechny dětičky od 12 měsíců.

Zvířátka do vany Cotoons Smoby

Koupit hračku do vany

Kočárek pro panenku a dětské chodítko 2v1 MiniKiss Smoby

Chodítko a kočárek pro panenku 2v1 MiniKiss je vhodné pro holčičky a jejich panenky již od 12 měsíců. Zajímavostí této hračky je, že jsou v ní spojené 2 funkce: je to kočárek pro panenku a zároveň chodítko. Výborně tedy poslouží jako opora a zábavná hračka pro nejmenší dívky. Chodítko pomůže holčičkám při prvních nejistých krůčcích a později se se svou panenkou v kočárku mohou vybrat na procházku a zároveň rozvíjet své pohybové dovednosti a motoriku.

Koupit dětské chodítko

Dřevěný vozík Želva Janod s počítadlem a 12 kostkami

Dřevěný vozík s počítadlem a 12 kostkami je pěkná hračka z kvalitního dřeva ve veselém barevném provedení s motivem veselé želvy. Pestré kolečka, dřevěné počítadlo s barevnými kuličkami a barevně sladěná sada dřevěných kostek z vozíku dělají krásnou a originální hračku. Dřevěný vozík může děťátko použít jako pomůcku při prvních krocích, díky čemuž se bude cítit bezpečně. Vozík s želvou je vhodný pro děti od 1 roku.

Dětský vozík Želva Janod

Koupit dětský vozík

Kolotoč nad postýlku Cotoons Smoby květ pro nejmenší

Kolotoč pro nejmenší nad postýlku s motivem kvítku hraje příjemné melodie, které děťátko upoutá a zabaví. Hudba děťátko uklidňuje a pomalu ho uspává. Kromě hudby kolotoč svítí a dotváří atmosféru v každém dětském pokojíčku. Z kolotoče světélkuje množství malých hvězdiček a květinek. Kolotoč pro kojence je určen pro nejmenší miminka od 0 měsíců. Zapíná a vypíná se tlačítkem, který je umístěn na hlavičce květu a dá se bezpečně upevnit na okraj postýlky.

Kolotoč nad postýlku Cotoons Smoby

Koupit dětský kolotoč

Kojenecké potřeby pro novorozence

Úplným základem jsou u miminka látkové plenky. Jsou ekologičtější a šetrnější k pokožce miminka. Pro pohodlný a ničím nerušený spánek těch nejmenších se postarají měkoučké dětské deky s krásnými vzory a jemnými barvami. K nezaplacení je i kojenecká zavinovačka, můžete ji použít namísto deky, při kojení, přebalování či jako sluneční clonu na kočárek. Každá dětská pokojíček je pro miminko malým královstvím, ve kterém bude vyrůstat. Neměly by v ní chybět nádherné dekorace, které pomohou při správném vývoji miminka.

Výbava do dětského pokojíčku

Koupit doplňky pro kojence

Přebalovací taška Tots

Chystáte se s miminkem na výlet, procházku nebo jen na návštěvu k babičce? Sbalte vše, co váš prcek potřebuje do přebalovací tašky Tots. Každá maminka ví, kolik věcí potřebuje při péči o novorozeně. Součástí multifunkční tašky je termoobal na láhev a přebalovací podložka. Prostorné přebalovací tašky Tots splní požadavky všech čerstvých maminek.

Přebalovací taška toTs

Koupit přebalovací tašku