AquaPlay: ideální hra na zahradu a balkon

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
16. dub'20

Čas, který v těchto dnech trávíme s dětmi na čerstvém vzduchu, je vzácný a umíme si ho vychutnat jako nikdy předtím. Stejně si vaše děti vychutnají hru s vodními drahami AquaPlay, které nabízejí mnohem více než jen zábavu. Objevte kouzlo dokonalých hraček na zahradu i na balkon.

Zkoumat tajemství vody a pozorovat fungování přehrad už děti nemusí pouze na hodinách fyziky. Postavte si spolu s nimi na balkoně nebo na zahradě originální vodní dráhu AquaPlay, díky které se vaše děti ponoří do světa vodní síly a uvidí, jak dokáže vodní tok pohnout turbínami, vrtulemi a loďkami. Co všechno ještě vodní dráhy AquaPlay nabízejí?

Švédsko-německá kvalita

Značka AquaPlay navrhuje své vodní dráhy a doplňky ve Švédsku a všechny designy přetváří do skutečné podoby v Německu. Výsledkem této špičkové spolupráce jsou krásné a kvalitní vodní systémy, které splňují přísné evropské normy. Pyšnit se mohou také UV filtrem, který ochrání kvalitní, recyklovatelný plast před slunečním zářením. Díky tomu budou vodní dráhy, lodičky a postavičky vypadat i po letech jako nové a plast nevybledne a nepopraská. Známkou kvality vodních drah AquaPlay jsou mimo jiné oblé hrany a tříletá záruka, která potěší mnohé rodiče.

Zábavná hodina fyziky

Vyučování se přesunulo ze škol do dětských pokojů a mnozí rodiče si trápí hlavy nad tím, jak dětem vysvětlit náročnější předměty, mezi které fyzika nepochybně patří. Vodní dráhy AquaPlay jsou sice určeny pro děti již od 3 let, ale s radostí si s nimi zahrají i děti školou povinné, pro které bude zkoumání zákonů vody nejen učením, ale i hrou.

Během hry s vodní dráhou AquaPlay zkoumají malí fyzici a objevitelé princip plavání a potápění, fungování vodního kola, způsob stavění či pevnost konstrukcí. Celý příběh vodní hry začíná vodní pumpou, kterou dítě načerpá vodu do horní nádrže. Pak stačí otevřít kanál a pozorovat, jakou sílu má voda a jak unáší s sebou všechny loďky, trajekty a přívozy.

Při hře s vodními systémy se děti naučí, jak teče voda nebo jak se zvedá a klesá vodní hladina ve skutečných přehradách. Vysvětlit fyzikální principy vody bude díky vodním drahám AquaPlay opravdu hračka.

Vodne drahy kombinacia blog

Nekonečné možnosti zkoumání

Systém vodních drah AquaPlay je promyšlený do nejmenšího detailu a děti se do hry ponoří od úplného začátku. Vodní dráhy jsou totiž navrženy tak, že se dají rozšiřovat a nabízejí dětem neomezené možnosti na kreativní přestavby. Zkombinováním několika vodních drah můžete spolu s dětmi postavit obrovskou vodní přehradu, která může konkurovat i těm největším přehradám na světě.

Součástí každé přehrady může být díky tomuto jedinečnému systému most, horská jeskyně, jezírko, kontejnerový jeřáb či dokonce vodní dělo. Společnost budou dětem během hry dělat roztomilé postavičky na čele s medvědím kapitánem jménem Bo. Nechybí ani plachetnice, čluny s nákladem a samozřejmě vodní pumpa, která odstartuje každou hru.

Nechte se vtáhnout do vodního světa drah AquaPlay silným proudem a postavte si spolu s dětmi jedinečné edukační vodní dráhy. Váš balkon či zahrada se rázem přemění na originální vodní přehradu, která okouzlí nejen děti, ale i dospělé.

Objevte tajemství vody