Hurá do školy!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
21. srp'16

Připravit malého školáka nebo předškoláka do školy není nic jednoduché. Na jedné straně potřebují všelijaké pomůcky, no a na té druhé podporu a psychickou pohodu. Nadšení ze školy se přece může rychle změnit na pláč nad domácími úkoly. My jsme se rozhodli vašeho prcka potěšit. K nákupu nad 2 500 Kč vám proto přibalíme magnetickou abecedu a násobilku pro děti. Učení je přece zábava!

Hurá do školy! K nákupu nad 2 500 Kč vám přibalíme DÁREK magnetickou abecedu a násobilku pro děti.

Hura do skoly akcia cz

Aby se děti do školy těšily

Začátek školy je vždy velkou událostí. Před předškoláků je to nedočkavost a nadšení z nových zážitků. Ale i slzičky, když opouštějí maminku před školní bránou. No a pro větší školáky je to mix radosti ze vítání se spolužáky a smutku za létem. První den školního roku je plný emocí pro děťátko i maminku. Vaše dítě se na školu musí adaptovat. Držte se proto několika zásad, aby byl nástup do školy, co nejjednodušší:

  • Mluvte s dětmi o škole ještě několik dní před tím, než tam nastoupí. Vzpomeňte všechny pozitiva, co se dítě všechno naučí, jak si najde nové kamarády.
  • Čtěte si s dítětem doma, podpoříte tak jeho fantazii a také zvědavost a chuť do učení.
  • Dovolte dítěti vzít si oblíbenou hračku se sebou do školy.
  • Nikdy neopouštějte dítě bez rozloučení.
  • Rozloučení při školní bráně by měly být krátké. Zvláště pokud vaše dítě začne plakat. Bude vám to trhat srdce, ale nesmíte ustoupit.
  • Malý dárek k začátku školního roku také navodí pozitivní emoce.

Dřevěná školní lavice Janod

Dřevěná školní lavice Janod

Ještě před tím, než váš drobeček nastoupí do školy, může si vyzkoušet jaké je to učit se a pracovat ze školní lavice. Takto si vybuduje vztah ke vzdělání a ani prostředí ve škole mu nebude cizí. Hra na školu patří mezi oblíbené hry předškoláky a školáky. Na vyklápěcí tabuli si může vaše dítě kreslit a má i dostatek úložného prostoru na pomůcky. Součástí stolku je houba, papírová role a nádobky na kreslicí potřeby.

Koupit školní lavici

Školní magnetická tabule Smoby

Školní tabule Smoby

Oboustranná tabule s 80 doplňky zabaví budoucích i současných školáků. Z jedné strany tabule mohou psát křídou, z druhé fixem. Součástí balení jsou barevné křídy, smývatelné pero, houba, 24 dřevěných magnetek s motivem farmy a 40 svítících písmen.

Koupit školní tabuli