K jedné ze dvou tříkolek smarTrike - odrážedlo jen za 20 Kč!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
08. srp'17

Poznávat a objevovat svět je snazší na kolečkách. A protože koleček nikdy není dost a dětská zvědavost je nekonečná, máme pro vás speciální akci. K tříkolce smarTrike DX dostanete odrážedlo Springo jen za 20 Kč! Jen tak, aby bylo léto ještě lepší.

Vyberte si jednu ze dvou tříkolek smarTrike DX v růžové nebo oranžovo-zelené barvě v hodnotě 2159 Kč a dostanete k ní odrážedlo Springo v hodnotě 1619 Kč jen za 20 Kč. Do poznámky napište SPRINGO a barvu (zelená nebo růžová). Akce platí do vyčerpání skladových zásob.

Získej odrážadelo Springo za 20 Kč!

Oranžovo-zelená tříkolka smarTrike DX od 10 měsíců unisex

Tříkolka DX smarTrike

Koupit tříkolku

Růžová tříkolka smarTrike DX od 10 měsíců pro holčičku

Tříkolka smarTrike DX

Koupit tříkolku

Tříkolka smarTrike DX je vhodná pro děti již od 10 měsíců. Její součástí je odnímatelná vodicí tyč, jejímž prostřednictvím můžete regulovat rychlost a směr jízdy. Jak vaše děťátko roste, jednoduše ji odmontujete. V létě oceníte i praktické stínítko, které chrání vaše dítě před nebezpečným UV zářením. O pohodlí svého prcka se bát nemusíte, sedačka je ergonomicky tvarovaná. Bezpečnost zaručuje pás a hrazda kolem pasu. V nabídce ji naleznete ve dvou barvách, v růžové a v zeleno-oranžové.

Kupte jednu ze dvou tříkolek smarTrike DX a získejte odrážedlo Springo v hodnotě 1619 Kč jen za 20 Kč

Odrážedla Springo smarTrike

Odrážedlo Springo je vhodné pro děti od jednoho roku. Tato kombinace pohupovadla a odrážedla je u dětí mimořádně oblíbená. Rozvíjejí si na něm motoriku a budují si stabilitu a sebejistotu. Kolečka na odrážedle pohlcují otřesy, a tak je jízda bezproblémová i uvnitř i venku. Rodiče jistě potěší, že hračku mohou jednoduše složit na zlomek její velikosti a vzít s sebou kamkoli. Například i na dovolenou.

7 důvodů, proč smarTrike:

  • Jízdou na tříkolce či odrážedle si dítě rozvíjí hrubou a jemnou motoriku. Zároveň se učí správně sedět a posiluje celou pohybovou soustavu.
  • Děti jsou přirozeně zvědavé, dětské vozidlo jim dává svobodu pohybu. Mohou tedy vesele objevovat a zkoumat své okolí.
  • Sedadla jsou ergonomicky tvarovaná a ježdění na tříkolce či odrážedle je pro dítě velmi pohodlné.
  • Tříkolky a odrážedla smarTrike jsou vyrobeny z kvalitních, bezpečných a zdraví neškodných materiálů.
  • Patentované technologie zaručují nejlepší možný zážitek z jízdy.
  • Dětské tříkolky smarTrike rostou s vašimi dětmi. Tříkolky obsahují odnímatelné části a můžete je používat  již od 6 či 10 měsíců až do tří let.
  • Značka smarTrike je světovým lídrem ve své kategorii, za kvalitu produktů získala mnoho prestižních ocenění a zároveň je držitelem mnoha certifikátů bezpečnosti.