Adventní kalendář Medvídků: odkrývejte okénka a vyhrávejte

3 min.
01. pro'19

Adventní kalendář a jeho každodenní sladké překvapení patří k vánočnímu období stejně jako samotný Štědrý den a dárky pod stromečkem. Své o tom vědí i naši tři Medvídci, kteří vám a vašim ratolestem opět přinášejí prosinec plný krásných hraček a ještě krásnějších výher. Odkrývejte spolu s námi okénka adventního kalendáře a zapojte se do soutěže o skvělé ceny. Jste připraveni?

Naši Medvídci Oli, Mila a Bruno velmi dobře vědí, co mají děti rády, proto jejich bystrému zraku neunikl fakt, že všechny děti světa milují adventní kalendáře! Vždyť co může být krásnějšího než každý den otevřít tajemné okénko a najít v něm čokoládku, která se rozplývá na jazyku? I na to mají naši Medvídci odpověď – lepší než sladká čokoláda je nová hračka!

Ze sladkostí přece zvyknou bolet zoubky a bříška a, řekněme si upřímně, Medvídci by všech 24 sladkých okének otevřeli v jeden den. Proto vymysleli vlastní adventní kalendář, který v sobě ukrývá parádní hračky. No a jak to už bývá zvykem, sepsali i vlastní pravidla, která vám nyní jejich jménem přetlumočíme. Ne každý totiž mluví řečí Medvídků.

800x500 cz

Každý týden jeden výherce

Během adventu, tedy v období od 1. 12. do 24. 12. čeká na našem webu adventní soutěž na všechny zákazníky, kteří v tomto čase vytvoří objednávku a nakoupí libovolné hračky. Oli, Mila a Bruno z vašich registrovaných objednávek během každé následující adventní neděle a na Štědrý den vylosují jednoho šťastlivce, který se do soutěže zapojí právě s číslem vytvořené objednávky.

To však není všechno! Medvídci si pro vás připravili ještě jedno malé překvapení – každý den si budete moci vybrat jednu ze dvou hraček, kterou byste pro své děti chtěli vyhrát víc a právě ta k vám v případě výhry nakonec poputuje.

Losovat se bude 8., 15., 22. a 24. 12. a vy se na našem webu, ale i na facebooku dozvíte jméno šťastného výherce. Všechny výhry Medvídci po ukončení adventního kalendáře zabalí a najednou pošlou výhercům. Na nové hračky si vaši drobečci sice budou muset chvíli počkat, ale díky tomu budou mít Vánoce hned dvakrát. A Vánoce dvakrát do roka jsou přece splněným snem všech dětí!

Jak adventní kalendář funguje?

  1. Nakupte u nás v době od 1. 12. do 24. 12. 2019 jakékoliv hračky
  2. Otevřete si adventní kalendář, který najdete zde
  3. Vyberte si jednu ze dvou hraček, kterou chcete vyhrát a napište k ní číslo vaší objednávky
  4. Zapojit se můžete i každý den, ale vyhrát můžete pouze jednou
  5. Losujeme vždy během adventní neděle a na Štědrý den, tedy 8. 12., 15. 12., 22. 12. a 24. 12.
  6. Všechny výhry budou odeslány po ukončení adventního kalendáře

Tak co vy na to, rodiče? Líbí se vám myšlenka adventního kalendáře, ze kterého vaše děti nebudou bolet zoubky ani bříška? První okénko můžete otevřít už dnes! Stačí kliknout zde a Medvídkové vás přenesou do zázračného adventního kalendáře.