Silniční kužely BIG 4 díly od 12 měsíců

Popis produktu

Dětské silniční kužely v setu čtyř kusů jsou provedeny v autentické červeno-bílé kombinaci a poskytnou dětem spoustu zábavy při jízdě na odrážedle. Silniční kužely BIG může dítě obcházet a tříbit si tak motorické dovednosti. Při hře mohou posloužit jako policejní uzávěry, k obcházení překážek nebo jízda kolem kuželů může být součástí složení "řidičských zkoušek" na odrážedlo. Velké kužely s výškou 26 cm jsou z pružného plastu, takže vydrží hodně srážek bez poškození.

Krásné jasné barvy dětských silničních kuželů jsou chráněny UV stabilizátory, aby je slunce časem nezničilo. Použité, zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu. Všechny hrany kuželů jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Výrobky jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu18*18*26 cm
Celková výška26 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.