Benzínová pumpa Auta 3 Smoby elektronická se zvuky a světlem červená

Popis produktu

Hledáte hračku, která by potěšila vašeho chlapce, který miluje pohádku Auta 3 (Cars 3)? Elektronická dětská benzínová pumpa Auta 3 Smoby je jedinečná dětská hračka určená všem malým závodníkům od 3 let, kteří se o své vozy rádi starají. Benzínová pumpa pro děti je vyrobena v atraktivním červeno-černém designu s motivem Aut, což je oblíbená animovaná pohádka, kterou znají děti na celém světě. Malí kluci si tuto benzínovou pumpu zamilují na první pohled a zabaví je na dlouhou dobu.

Natankovat a zaplatit

Tankovací pistole naučí každého malého závodníka, jak opatrně tankovat své autíčko, aby mělo plnou nádrž a mohl s ním kdykoliv vyrazit na výlet. Po každém tankování však nesmí zapomenout odložit tankovací pistoli zpět do držáku. Praktický a přehledný dětský displej na benzínové pumpě poslouží malému chlapečkovi na kontrolu, kolik bude muset zaplatit za natankovaný benzín. O starosti s placením se postará přiložená platební karta, s níž drobeček může zaplatit rychle a bez starostí.

Kontrola stavu vozidla

Benzínová pumpa od Smoby poslouží chlapci i při kontrole svých autíček. Na dětské pumpě chlapeček najde přenosný elektronický kontrolní modul, který může snadno sundat a jít k autíčku zkontrolovat, zda jsou všechny parametry v pořádku. Kontrolní modul svítí a vydává realitstické zvuky Bip, Bip, Bip, které budou chlapečka informovat o přesném technickém stavu vozidla a zda splňuje bezpečnostní standardy. Manuálně ovládané kontrolky pro kapacitu baterie, funkčnost světel nebo hladinu oleje naučí malého závodníka, jaká je norma pro spolehlivý chod vozidla. Díky funkci testování rychle zjistí, kde je chyba a může se ji pokusit napravit. Na kontrolním modulu se nachází také ruční sonda, díky které bude vyhodnocovat jednotlivé parametry na svém autíčku.

Učí a rozvíjí

Elektronická dětská pumpa slouží nejen na zábavu, ale u malých chlapečků rozvíjí jemnou motoriku, koncentraci a smysl pro detail. Děti pochopí, že je třeba se o každé auto pečlivě starat, aby správně a bez problémů fungovalo. Díky této dětské hračce se u chlapců rozvíjí i logické myšlení, představivost a fantazie, což určitě ocení i jejich rodiče. Elektronická pumpa pro děti je velmi prakticky řešena a její celkové rozměry jsou 44*11*51 cm a její celková výška je 51 cm. Všechny díly jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, které ocení každý malý mechanik.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi nejspolehlivější výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček a elegantním designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu44*11*51 cm
Celková výška51 cm
Rozměry balení26*15*52 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA LR6 1.5V
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.