Batoh s nosičem pro 42 cm panenku Violette Baby Nurse Smoby a s kapsou pro láhev nastavitelná ramínka

Popis produktu

Nádherný multifunkční batoh Violette z edice Baby Nurse využijí děti od 3 let i při cestování se svou oblíbenou panenkou. Dětský batoh v krásných růžových a fialových odstínech je vybaven praktickou klokankou, do které se vejde panenka s výškou až 42 cm. Na boční straně se nachází praktická kapsa na láhev a díky nastavitelným ramenním popruhům se batoh přizpůsobí každému dítěti. Stylový batoh s jemným vzorem barevných teček si získá každé dítě, umožňuje bezproblémovou manipulaci a uzavírání je vyřešeno stahovacími tkaničkami a suchým zipem.

Batoh je vyroben z kvalitního textilu, který se dá jednoduše čistit navlhčeným hadříkem. Do batohu si holčičky uloží všechny potřebné doplňky a příslušenství ke své panence. Hra na maminky tak bude ještě realističtější a zábavnější, s panenkou stráví více času, vezmou si ji na výlety, dovolené i na návštěvy. Hravým způsobem si rozvíjejí jazykové a komunikační schopnosti, jemnou motoriku, city a smysl pro péči. Napodobováním života dospělých a hrou na maminky se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Rozměry batohu s klokankou jsou 20*9*34 cm. Panenka není součástí balení.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s propracovanými detaily. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*9*34 cm
Celková výška34 cm
Rozměry balení20*9*34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,12 kg
Barvafialová
Vhodné pro panenkuup to 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.