Batoh s autem Flash McQueen Cars XRS Smoby a pracovním nářadím

Popis produktu

Batoh s nářadím a skládacím autíčkem McQueen XRS od francouzského Smoby je vyhotoven v krásném červeno-černém provedení v motivu oblíbené dětské pohádky Auta. V praktickém batohu najdou malí závodníci nářadí a autíčko, které si mohou opakovaně skládat. Jednotlivé montážní díly na autíčko jsou vyrobeny z kvalitního a odolného plastu, stejně i sada nářadí – kloubový klíč a šroubovák. S touto hračkářskou sadou se stane z dítěte šikovný automechanik, který si sestaví své vlastní autíčko.

Nářadí je vytvarované tak, aby ho malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. Díky batohu budou mít chlapci své součástky vždy s sebou na jednom místě a autíčko si tak mohou sestavit kdekoliv – na návštěvách i výletech. Při skládání autíčka může spolupracovat i několik děti, kamarádi i sourozenci. Při skládání autíčka nabírají děti pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky si zlepšují i jemnou motoriku a pohybové dovednosti, také logické myšlení a technickou představivost. Rozměry batohu jsou 20*8*28 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*8*28 cm
Celková výška28 cm
Celková délka20 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.